Twister

Solen sken och det kändes som vår på riktigt. Vi spenderade så mycket som möjlig tid i Jarlaparken, och årets första lunchrasts glass smälte till och med på pinnen i solen! Jag tror (hoppas och intalar mig själv) att jag fick i alla fall några små fräknar. 
Bild på Caroline från årets typ första vårdag några veckor sedan
 
På kvällen gick jag femton meter i sydvästlig riktning för att äta middag hemmas hos Amanda tillsammans med hennes mamma framför TVn. Vi somnade alla tre i soffan, så trötta var vi, och jag och Amanda övervann soffans dragningskraft för att sova hemma hos mig.  Det var igår det.
 
Idag vaknade jag tidigare för att gå ut med Nisse. Sedan bakade jag scones åt mig och Amanda och läste ut The Great Gatsby. När hon sen gick hem satte jag igång med att plugga och det är ungefär det jag har gjort fram tills nu, förutom en hundpromenad och det sista avsnittet av Puberty Blues. Jag vet inte om jag har nämnt det, men jag har börjat (och slutat) se en australiensk TV serie. Det är bara 8 avsnitt så testa, det gör inget om du blir fast och egentligen inte har tid liksom, då är du redan klar. Den är i alla fall ruskigt bra!
 
Nu ska jag på en sista hundpromenad, käka pizza, glass och istället för att se en tjejfilm när jag ändå har chansen, tänkte jag se Batman och James Bond. Lite annorlunda, yes, men ändå rätt nice! Sen kanske det blir Hangover i sängen om jag orkar!
 
Puss
 

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback