Rutiner

Ni vet, man har ju en rutin på morgonen på vardagar som man följer blint. Det har jag i alla fall; jag börjar med att klä på mig, sen svänga förbi badrummet och sminka mig på vägen ner till frukosten. Sen upp igen och borsta tänderna och packa väskan och sen springa till bussen. Ställer jag klockan 2 timmar innan jag börjar vet jag att jag hinner, kan dra mig lite och inte behöver stressa under frukosten.
Men har jag mer tid än vanligt, ska göra något annat också eller liknande rubbas hela rutinen och jag fladdrar runt och gör allt i konstig ordning och på vägen ut ur dörren känns det som att jag har glömt hälften. Det är det som är så bra med rutiner, man vet att det funkar, jag blev klar och fick med mig allt igår, i förr går och de senaste tre åren gick det för det mesta bra, då funkar det idag också.
Idag var det kaos haha, jag skulle packa, har idrott på morgonen så måste packa ner kläder och smink också, plus att jag hade onödigt mycket tid, förvirrad morgon haha. Men nu är jag på väg och det blir nog en bra dag det här, aspepp på att köra (ja jag ska!!!) ner till Göteborg idag!


Puss och kram och ha en världsbäst dag.


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback