Helgen in short

Två av de värsta timmarna i mitt liv idag. Höll på att bryta ihop och börja gråta jag med flertalet gånger. Efter mycket skrik, svett och tårar överlevde med hjälp av två mycket hjälpsamma kvinnor, tack till er. Sen läste jag dagens bibelcitat: "Jesus sade: 'Om jag kan? Allt är möjligt för den som tror.'"
Markusevangeliet 9:23 och jag insåg att jag klarar även sådant med hans hjälp.

Igår hade jag en fantastisk dag, först ett bra möte i Filla, körde både dit och hem(första gången i innerstan), sen ett asbra möte hillsong, häng på Max och åt min livs första Big Mac tillsammans med Jacqueline och invigde mitt personalkort på donken. Jag, Jacqueline och Phinas satt kvar och pratade om massa djupa saker tills alla hillsong-människor gått och som konsekvens var jag extremt trött idag, men det var det värt!
Och i förrgår chillade jag efter Kittelfjäll, pluggade och jobbade på donken och fick lära mig kassan! Där hälsade också Ebo och Phinas på mig och käkade så sen hängde jag kvar där i typ en timme med dem! Har sovit för lite hela veckan och helgen, så den här veckan kommer inte bli kul!


Puss


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback