Blondie

Amanda slingade mitt hår igår. Det gjorde lite ont att dra igenom vissa trassliga hårslingor genom hålen på hättan, men annars var det lungt. Nu är mitt hår lite ljusare, wiie! Kvällen innan hängde jag hos en annan Amanda med några vänner och igår kväll var jag, Lydia, Phinas, Ebo, Jaqcueline och Linus i St Clara Kyrkan på Hillsongs Långfreds-konsert, och innan det var vi på asiatisk buffé! Riktigt mäktigt möte! Kom till Cirkus 17:00 på söndag för att få uppleva något liknande på Jesus på Cirkus, helt gratis!
 
Tycker ni det ser ljusare ut? 

Antagning.se

Här sitter jag och söker till Högskolan. Det känns väldigt främmande, ska lilla jag börja på Universitet? Antagligen inte, för egentligen är det bara plan B till hösten om jag mot all förmodan inte kommer iväg till USA direkt och måste vänta lite. Då känns det bra att ha en plan och någonstans att gå efter sommaren och utnyttja den tiden för att se vad som intresserar mig och testa på lite, se vad jag vill göra sen när jag kommer hem liksom. På ett sätt vore det lite roligt, en nybliven 18 åring bland alla äldre, men samtidigt sjukt läskigt!
Nu har jag sökt i alla fall, och Tekniskt basår på KTH är mitt förstahandsval. Inte för att jag absolut vill plugga vidare där sen, utan för att det är en fantastisk möjlighet att se om det är något för mig, och jag är supertaggad på att läsa basåret på KTH, så det är en liten höjdpunkt om jag inte kommer iväg och kommer in där hehe. Sen är det mest sam-linjer som Juridik och Internationella relationer. 
 
 
Puss, nu taggar jag London med Mathilda och Nadine (som redan är där) på måndag!

Vårjacka

Idag var andra dagen jag använde min tunna jacka. Jag är en riktig svensk som tar fram den så fort det blir plusgrader och solen lyser. Men kunde inte hålla mig ifrån att klä mig vårigt när dagen var så härlig. På lunchen stack jag och Caroline ut och jobbade med ett fotoprojekt. Jag borde verkligen ha med kameran oftare! 
 
Puss och godnatt

F21

Det här vill jag ha. Hej London.

Vill också

Nu har pappa packat sina kortärmade skjortor, och om de löser problemet snabbt står San Fransisco och nöjesparker på schemat. Jag vill så gärna följa med att jag dör. Istället sitter jag här med en psykologi-uppsats och hinner inte till Hillsong ikväll... Men jag ska på nutella-middag och det blir fett!

Puss och kram

Österrikiskt tema

Den här dagen har känts otroligt lång. Först gick jag upp och då berättade pappa att han skulle behöva flyga till USA samma dag, med jobbet, eftersom en maskin krånglade. Jag vill också åka till San Fransico, 15-20 grader varmt och strålande sol. Men biljetterna kostade 60 000 one way, så de flyger imorgon. Sen pluggade jag psykologi, varför började inte jag tidigare? Sen var klockan helt plötsligt halv tre och jag var tvungen att förbereda inför halv åtta (sju) hos mig med österrikiskt tema! Eftersom mamma inte var hemma och pappa packade och satt i telefonkonferenser fick jag på egen hand försöka lista ut hur man lagar Fritatensuppe, Mohnnudeln och Apfelstrudel. Men jag lyckades rätt bra om jag får säga det själv, rätt stolt, äkta österrikare! :) bilder imorgon!

Puss och godnatt!


Bull-mästaren

Kommer hem och det luktar nybakta bullar. Smsar Elias som har bakat och får ta en. Himmelskt goda och bra avslutning på en asbra helg!


Sängen

Något av det bästa som finns är att efter en lång dag när man dessutom frusit, få lägga sig i sängen. Det hände mig, Isak och Elin idag, vi missade tåget från Göteborg, så fick vänta en timme, och sen var tåget försenat och vi stod ute i blåsten där det börjat snöa, och samma sak på gångvägen hem. Därför var det extra extra skönt att krypa ner i sägen! <3


Rutiner

Ni vet, man har ju en rutin på morgonen på vardagar som man följer blint. Det har jag i alla fall; jag börjar med att klä på mig, sen svänga förbi badrummet och sminka mig på vägen ner till frukosten. Sen upp igen och borsta tänderna och packa väskan och sen springa till bussen. Ställer jag klockan 2 timmar innan jag börjar vet jag att jag hinner, kan dra mig lite och inte behöver stressa under frukosten.
Men har jag mer tid än vanligt, ska göra något annat också eller liknande rubbas hela rutinen och jag fladdrar runt och gör allt i konstig ordning och på vägen ut ur dörren känns det som att jag har glömt hälften. Det är det som är så bra med rutiner, man vet att det funkar, jag blev klar och fick med mig allt igår, i förr går och de senaste tre åren gick det för det mesta bra, då funkar det idag också.
Idag var det kaos haha, jag skulle packa, har idrott på morgonen så måste packa ner kläder och smink också, plus att jag hade onödigt mycket tid, förvirrad morgon haha. Men nu är jag på väg och det blir nog en bra dag det här, aspepp på att köra (ja jag ska!!!) ner till Göteborg idag!


Puss och kram och ha en världsbäst dag.


Mar. 14, 2013

Idag jobbade jag på donken, och typ en halvtimme innan jag slutade kom Nathan med Amanda med sig och hälsade på, fick göra lite glass och prata med dem! Sen fick jag skjuts av Nathan hem som precis tagit körkort, tjalala, duktig kille! Alltid kul med besök också! :) imorgon åker jag till Göteborg, taggaa!


Mar. 08, 2013

Fick äntligen massagestolen att fungera, den har fått fnatt tror jag, man måste trycka massa gånger innan den reagerar. Så nu ligger jag här i vårt vilorum på skolan. Tredje dagen jag stannar kvar i skolan och tredje dagen i stolen. Min rygg tackar mig :) nu ska jag lyssna på musik, slappna av och ragga inför kvällens Kittelfjäll-reunion och dansuppvisning!


Bra morgon

(Tog längre tid att göra frukosten och ta bilden än att äta den, standard.)


Finns det en så finns det flera

Jag vet nästan inget om dig, du vet nästan inget om mig.
 
 
Veronica Maggios album spelas flitigt igen, vårkänslor.

Helgen in short

Två av de värsta timmarna i mitt liv idag. Höll på att bryta ihop och börja gråta jag med flertalet gånger. Efter mycket skrik, svett och tårar överlevde med hjälp av två mycket hjälpsamma kvinnor, tack till er. Sen läste jag dagens bibelcitat: "Jesus sade: 'Om jag kan? Allt är möjligt för den som tror.'"
Markusevangeliet 9:23 och jag insåg att jag klarar även sådant med hans hjälp.

Igår hade jag en fantastisk dag, först ett bra möte i Filla, körde både dit och hem(första gången i innerstan), sen ett asbra möte hillsong, häng på Max och åt min livs första Big Mac tillsammans med Jacqueline och invigde mitt personalkort på donken. Jag, Jacqueline och Phinas satt kvar och pratade om massa djupa saker tills alla hillsong-människor gått och som konsekvens var jag extremt trött idag, men det var det värt!
Och i förrgår chillade jag efter Kittelfjäll, pluggade och jobbade på donken och fick lära mig kassan! Där hälsade också Ebo och Phinas på mig och käkade så sen hängde jag kvar där i typ en timme med dem! Har sovit för lite hela veckan och helgen, så den här veckan kommer inte bli kul!


Puss