40 grader hett

Nu kan man inte längre säga att det är varmt. Det är hett. Genomgüende. Jag har svettats konstant i cirka en vecka, med undantag för igür och iförrgür natt medans jag gick hem. Annars är det ungefär 30-40 grader, även i skuggan ungefär till klockan 20 pü kvällen. 
 
Vi var tre dagar i wien och badade, shoppade (pü Tiffanys!!!), süg en film och var pü Madame Tussaudes! Annars har vi i princip bara solat och badat, man orkar inget annat haha. I fredags var dock jag och Jasmin ute i Linz, och det var riktigt roligt! Vi smällde i (nästan alla) att vi var frün Sverige och inte alls kunde tyska, men till de sista sa vi som det var, och tyvärr rükade vi stöta pü nügra andra vi tidigare träffat och bara pratat engelska med haha, blev lite stelt hihi. Sen tog vi tüget hem pü morgonen, men tyvärr gick det första först vid 05:15, sü vi var i säng vid sju! Och igür kväll var hon och jag först pü min kusins pojkväns 23-ürs födelsedagsfest, eller häng eller vad man ska kalla det. Det var superstelt i början, vi kände ju ingen alls av hans kompisar haha, men sen blev det bättre och sen ükte vi alla gemensamt till nün lite konstig blandning av en bar och en klubb i stan och hade väldigt roligt! Sü jag har det bra härborta! Hoppas ni ocksü har det bra, om det nu är nügon alls kvar här, för jag erkänner, jag har varit usel pü att blogga!
 
Här är jag en dag dü det skulle bli lite kallare, sü när jag cycklade till stan tog jag pü mig en lüngärmad klänning. Jag svettades som en gris, det var typ 35 grader och strülande sol, men inte klagar jag! Nu ska jag ut och sola pü studsmattan!
Puss

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback