Rätt

Ibland känner man bara att man har hittat rätt. Att man passar in, att man är välkommen, att man är en del av gemenskapen. Igår var jag och några av mina vänner på Hillsong Church Stockholm. Jag och Fridah var ju där för några veckor sedan, och efter det var fler sugna på att följa med. Igår var på på deras 19-möte, som är lite mer inriktat på ungdomar, och boy, Nalen var fullsatt med glada, trevliga, taggade unga människor. Efteråt var vi alla uppjagade, för det var så bra. Det är en helt annan stämning där, inte för att våra möten är dåliga, det var bara annorlunda, och mer som när man är på konferens och festival. Det var mer pepp och känslan av att vi tillsammans var på väg att förändra världen haha. Efter en predikan på norska frågade flera okända människor om vi ville hänga med till Max och käka, det brukade bli så att många fortsatte dit. Varför inte tänkte vi och jag  hade verkligen jättetrevligt igår kväll. Tänk att en söndag kan kännas som en fredag, och man får massa pepp inför veckan. Söndagskvällar är i regel inte jätteroliga, men om vi börjar gå dit på 19-mötet, då tror jag att jag nästan kommer längta till söndagarna. 
 
Redan på vägen in till Nalen har redan 3-4 personer hälsat på dig och det fortsätter där inne. Det är något vi kan lära oss och ta med oss till våra fredagar tror jag, det är otroligt osvenskt att hälsa på och bjuda med. Men det gjorde vår upplevelse där mycket roligare och vi vill alla gå tillbaks, så det funkar ju. 
 
Jag hade alltså en väldigt bra söndagskväll. Puss
 
 
 

Kommentarer
Miranda säger:

Åååh, vill så gärna åka till Hillsong. Det verkar asgrymt.

Sv: Ja men sjukt najs med tv ju, då är det bara att kötta!!

Tack för peppet, ibland känns allt bara hopplöst och att det finns för lite tid till att hinna med allt. Men det är ju skönt att jag inte är ensam med att känna så. Kram!!

2013-01-21 | 19:16:50
Bloggadress: http://livetsommiranda.blogg.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback