Rastlös

Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag längtade efter att få åka till skolan idag. Efter att ha varit sjuk en vecka och i princip varit hemma hela den här var jag så enormt rastlös. Jag klarade inte av att se ett Gossip Girl avsnitt till, läsa ännu en sida eller äta ytterligare en macka, jag hade så mycket pirr i kroppen att jag bara ville göra någonting, om det så var att åka till skolan. Så äntligen fick jag åka dit idag och känna att jag gjort någonting av dagen! Wierd känsla, jag vet. Sen var jag på gymmet från klockan fem till halv åtta. Ser ni? Jag har verkligen ingenting att göra. Jag vet inte hur man beter sig när man inte har massa plugg och träningar längre. 
 
Jag var och köpte hem bröd från en Österrikisk bagare på Odengatan och när jag går där med bröd i en papperspåse känner jag mig som om jag är utomlands, en härlig känsla. Dessutom var brödet jättegott, och avnjöts till Stolthet och Fördom (jag försöker läsa boken på engelska men det tar sån tid och jag förstår aldrig vem som säger vad, så jag ser det som lite förberedelse arbete. Och som backup ifall jag inte lyckas läsa ut den i tid. Meningen var att vi skulle välja en bok publicerad innan 1950. Jag slog på stort och valde en från 1816 typ. Jättesmidigt Johanna.)
Nu ska jag sova, för när jag ändå har tid kan jag försöka ta igen lite sömn, och boosta lite inför den kommande terminen! Puss.

Kommentarer
Miranda säger:

Sv: joo jag har ju mina dåliga tankar om Justin Bieber så jag kanske ska se den helt enkelt.
Ja, jag ville se om jag kunde springa en mil och det kunde jag, känns jättebra faktiskt! :) Men det var alldeles för tråkigt, ska spriga utomhus nästa gång så jag får lite variation..finns inte så mycket att titta på från ett löpband! Haha ;)

2013-01-18 | 16:46:27
Bloggadress: http://livetsommiranda.blogg.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback