Midnight City - M83

Idag var en bra dag. För det första måste jag skryta lite om mitt svenska betyg, för det är faktiskt min blogg, och att inte vara så lagom handlade faktiskt min Svenska B nationella text om, som jag fick 10 på, vilket är högsta betyg = MVG. Jag tyckte mitt muntliga gick kaosdåligt och att min text inte var så bra, men se där, den var inte så dålig den!

Sen hängde jag med några favoritpersoner, Carro och Mackan, det är härligt att vara samlade igen!
När jag kom hem var jag inte sugen på den vanliga mackan till mellis. Igår åt jag avocadomacka och multivitamin juice, men avocadon var slut så fick hitta på nått annat. Så gjorde en smoothie med banan och kiwi + müsli och lite turkisk yoghurt med honung och tranbär! Mums! Sen tvingade jag mig ner till gymmet och sprang en halvtimme, körde lite Tabata och sen massa stretch. Idag när jag satt på bussen kände jag hur det strechade, och insåg att det nog var dags att inte vara så extremt stel, redan som 17 åring!


Nu ska jag sova, pepp inför mattelektionen imorgon... Inte.

 

 


Kommentarer
Fridah säger:

Tänkte på en grej. Fatta va roligt det blir att läsa varandras bloggar när du är i USA och jag är i England!! Du måste fortsätta blogga under ditt AuPair-år :D ❤

2013-01-23 | 21:25:14

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback