X-Factor

Söndag innebar som vanligt halvtidig uppstigning för att hinna till kyrkan. På st. eriksplan virvlade höstlöven kring mina strumpbyxbeklädda ben och det började kännas att hösten kommer smygande med vinden. Har nästan levt i mina strumpbyxor den här veckan. Ibland får jag ryck och hoppar i dem och vill absolut inte sätta på mig jeans. 
Efter mötet körde jag från Sickla till Skuru, och börjar känna mig hemma på vägen hehe, är fett stolt. Trots att någon idiot tutade när jag var långsam från ett rödljus och fick motorstopp pga. det. haha rätt åt honom, såg han inte skylten?? Efteråt lugnade jag mig med boken Jag saknar dig, Jag saknar dig. Den är otroligt fin och skulle kunna gråta mig igenom den. Gäster med god mat, äppelpaj och X-Factor avslutade dagen. Signaturmelodin till X-Factor känner ju jag igen av bekanta skäl... hehe. Sist men inte minst har jag letat biljetter till Maria i Frankfurt, dit jag ska på höstlovet!!! Wiho!!
 
Nu ska jag läsa vidare i boken, sova gott till imorgon, och det får ni göra med!!

Kommentarer
Julia säger:

Sv: Ja, och nu ska ju dom som går i 6:an få sina första betyg. Jag "HKK" är hemkunskap. Eller hem och konsument kunskap om man ska vara noga ;)

2012-09-17 | 09:11:15
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback