Kär?

Igår berättade min kompis Nadine för mig om en teori att om man har en crush på någon i mer än fyra månader har man övergått till att vara kär. Anledningen till att hon tog upp det igår var att nu i dagarna är det fyra månader sedan vi tillsammans crushade på fem speciella killar (fast jag egentligen gillat dem i ett år innan dess). Jag tänkte lite på om det kan vara sant, för kan inte en crush bara stanna som en crush, någon man tycker är snygg/rolig/intressant, men inte mer än det? Någon man egentligen inte känner, men ändå tycker om. Och varför just fyra månader? Enligt Nadine var det för att man hållt fast vid den personen en tillräckligt lång tid att man ansågs ha hunnit utveckla   starkare känslor. 
 
Jag vet inte om jag kom fram till något egentligen, förutom att jag inte tror att den här teorin går att applicera på kändiskillar. I sådana fall skulle jag vara måttlöst kär i Zac Efron, sedan sjuan typ. Även Taylor Lautner, Alex Pettyfer, Channing Tatum, hela One Direction och massa andra killar skulle hamna på den listan. Så jag tror inte att det stämmer riktigt. Men det var ju också bara en teori. 
 

(btw, hantverkarna var jättetrevliga, så har förlåtit dem. lite.)

Kommentarer
Julia säger:

SV: Ja, det är lite jobbigt ibland men jag har ju stora framtidsplaner ju ;) Men jag tror att jag kommer att överleva 8:an hahah. Jag har ju inte dött än :)

2012-09-25 | 17:50:03
Bloggadress: http://juuliiaas.devote.se
Julia säger:

sv: hahaha ja, alla mina kompisar har ju överlevt :P

Jag vill åka och se dom <3 Älskar deras nya låt! :D

2012-09-26 | 16:24:37
Bloggadress: http://juuliiaas.devote.se
Nadine säger:

Jag är kär i One Direction

2012-09-26 | 22:11:16
matilda utan H säger:

hahaha men jag har haft en crush på en spec kille i typ två år?? är verkligen inte kär men har en crush x100. Stämmer eeeeeej

2012-10-22 | 20:49:37
Bloggadress: http://matildaelinda.blogspot.com

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback