4 september

Jag vet inte vad det är med Blogg.se appen, just nu kan man inte se bilderna ellerhur? I alla fall. Idag hade vi en mycket intressant uppgift på engelskan vilket gick ut på att alla ca 150 elever som läser engelska C gick upp till Engelbrekts Kyrkan och funderade stilla och försökte sätta os in i en problematisk situation vi fått tilldelat och skulle försöka känna efter hur vi kände, vilka känslor som kom upp. Allt detta medans några väldigt begåvade tjejer sjöng och spelade enormt vacker och sorglig musik. Det var lite... annorlunda haha!
Vi hade även brandövning med fejkrök, och i år, till skillnad från förra året, klarade vi övningen galant. Förra året beräknade de att ca 70 personer skulle ha dött... inte så bra! 
 
Min lillebror har också födelsedag idag och vi firade med frukost på sängen, tårta och presenter! Jag köpte en jättefin tröja han kan ha bara så eller över skjortor. Hehe jag vill ha lite inflytande på hans stil, tycker det är så kul med killkläder! 14 månader äldre är jag än honom och han har varit med så länge jag kan minnas. Det är faktiskt riktigt trevligt att ha ett syskon så tätt inpå. Lite jobbigt ibland kanske, men det har mest varit kul att alltid ha nån att hänga med!
Så grattis lillebror! 16 år, nu är du ju stor!! 
 
 
Kram
 

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback