It's Love Actually

Efter mötet idag där pastorn nämnde Love Actually var hela familjen taggade på att se den, så med varma mackor och nybakta chocolate chip cookies med smörkräm satte vi oss och mös till den! Kakorna blev till när jag blivit klar med min engelska uppgift och kände baksug, men orkade inte göra samma sak som vanligt, så tog tillfället i akt att exprimentera lite! 
 
Jag har två saker som jag längtar till. 1. Julen, 2. USA.
 
1. jag har börjat tagga två månader för tidigt, men är så otroligt, otroligt taggad på julen. På kakorna och godiset jag ska baka, julpyntet och adventsstakarna i fönstrena, julkalendern och julkorten. Vill ut och köpa julklappar och trängas i tjocka jackor. Vill skriva önskelista och ha en julklappslista för alla andra. Jag vill att det ska vara snö ute och ha på mig stora tjocka halsdukar och jultröjor och julstrumpor. Jag vill klä julgranen och lyssna på julmusik och ha min julstjärna hängande i fönstret. Jag vill att det ska vara mörkt och mysigt med massa ljus. Vill adventsfika. 
Jag är helt enkelt riktigt taggad på julen.
 
2. USA. Efter Au Pair mötet och de pratade om allt de gjorde i USA, alla resor, allt längtar jag ännu grovare dit. Seriöst, om ett år är jag där!! Och det fick mig också att tänka varför jag vill dit. Jag vill dit för att uppleva USA som en invånare, det vanliga USA. Det gör mig inget om jag inte kommer till LA, SF eller NY, bara inte världens minsta lilla pyttestad. Jag vill äta deras frukostlingor (Lucky Charms, Froot Loops, Apple Jacks). Äta en bagel från ett gatustånd och köpa med mig Seventeen på vägen. (Btw, min prenumenation börjar nu i oktober!!!). Jag vill fira Thanksgiving, se barn i skoluniform och se nyårs-firandet från times square. Jag vill shoppa på VS, Macys och Forever 21. Jag vill köra bil förbi High Schools och gå på baseball macher och ha mitt eget favoritlag. Jag vill spela frisbee i en park och prata engelska med en amerikansk dialekt. Det finns så mycket jag längtar efter att göra och snart, snart, snart är jag äntligen där!
 
 
Godnatt!

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback