17 dagar kvar

Helgen har varit väldigt hektiskt och energikrävande, men det har vägts upp med hur mycket kul jag har haft! Fredagskvällen blev bowling med The Smurfs, hela lördagen hängde jag med massor av människor från kyrkan. Vi började med lunch på Vapiano, äntligen fick jag komma in, och maten var fantastisk! Pesto pasta och tiramisu till efterrätt! Sedan åkte vi hem till Amanda och spelade Diamanten, ett av mina absoluta favoritspel och efter det åkte jag och Amanda hem till Fridah för att äta middag, se på film och sova där. Vi hade skojat med Alex att han också fick komma och se The Wow med oss eftersom han bor så nära, men sen blev det på riktigt och han kom verkligen och sov till och med kvar, kul och spontant haha! 
 
I söndags var det tidig uppstigning för Fridah jobbade på Smash, och hon hade gjort pannkakor den fina tjejen! I kyrkan mötte jag upp Maria och hennes familj som äntligen, äntligen är i Sverige igen!! På kvällen åt vi middag hemma hos oss och det var verkligen jättemysigt!
 
Måndagen gick ut på att plugga matte inför provet i morse (som faktiskt gick bättre än förväntat). Förutom att jag hade min första körskolelektion som var väldigt givande och spännande! 
 
Sedan lyckades jag och Nadine också få tag på biljetter till X-Factor när One Direction gästar programmet, och det gick superenkelt! Jag ringde och kom fram direkt och fick otroligt, otroligt bra platser!! Galet taggad!
 
Puss och kram

Kommentarer
Fridah säger:

Åh så roligt att du fick biljetter! Grymt kul ju ♥

Svar: det är fatastiskt kul!!!
Johanna Carlqvist

2012-10-17 | 08:22:52

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback