Okontrollerad bokälskare

Kom precis hem från några väl spenderade timmar hemma hos min favorit Adina. Även om vi inte ses så ofta är det alltid vi. Bästa vänner för alltid. Hon hade massa att berätta från P&L och jag lite mindre intressanta saker hemmifrån, men vi hittar alltid saker att prata om, precis som om vi sågs igår!
 
Innan det var jag hemma hos en familj jag antagligen kommer sitta barnvakt åt, vilket var mysigt och roligt och de hade världens sötaste fyraåriga dotter! 
 
Och jobbet fick vi sluta tidigt så hade tid att svänga förbi bibblan. Det borde vara olagligt för mig när jag redan har orimligt många böcker att läsa. Slutade med att jag kom hem med "Sommaren jag blev vacker" av Jenny Han och beställde in en bok av Sarah Dessen tills i övermorgon. Nu var det så att jag hade rätt mycket ledig tid idag, så jag läste ut Sommaren jag blev vacker idag. Den var riktigtriktigt bra, och det var länge sedan jag läste en bok på en dag, senast var nog Hungerspelen förra sommaren. Rekomenderar verkligen den här boken, och det finns (tyvärr) två böcker till i samma serie vilket gör att det kommer sluta med att jag lånar dom också och tar med på semestern. Jag är okontrollerbar när det gäller böcker haha!

Kommentarer
Julia säger:

Sv: Jag har skrivit lite mer än 2000 ord. Men nu så måste jag rätta vilket är det tråkigaste. Brukar också hitta på en början. Men hoppas inte att jag gör det nu men denna gången är det en väldigt annorlunda handling. För annars så brukar jag typ bara skriva "klassiska" kärlekshistorier.

2012-07-04 | 08:47:45
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se/
Fridah säger:

Åh så underbart att du börjat läsa Jenny Han och Sarah Dessen! ♥ Trilogin med Belly är verkligen sjuuukt bra. Jag har läst de typ sjuttisjutton gånger och Sarah Dessen böckerna får man inte nog av. Fin sommarläsning! Du måste berätta vad du tycker sen :)
Kram ♥

2012-07-04 | 10:39:47
Bloggadress: http://barafridah.blogg.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback