dagar

Förutom att städa de senaste dagarna har jag spinnat tillsammans med Miranda och Nathalie, hängt med Amanda, haft famlijemiddag/avskedsmiddag för Gilles som åkte hem i fredags, fått frukost på sängen (åh min mamma vet vad jag gillar) och använt min nya favorit tröja jag fick i födelsedagspresent av mina päron. De hade lyckats beställa den genom pappas jobbkompisar och sen hit!! (nu har jag samma som Zac Efron heheh). Dessutom var jag ute och sprang i över en timme!?? Har nog aldrig sprungit så länge utan stopp och utan att tänka på att det var jobbigt, men jag bara sprang tills jag blev trött och tänkte ut massa saker inför sommaren samtidigt som jag lyssnade på Nirvana, och det var typ bästa springmusiken, från och med nu ska jag alltid lyssna på dem!! Men kom i alla fall till att jag ska ta med mig absurt många böcker på semestern, tror jag kom upp 13 st. Det är orealistiskt, det blir drygt en bok om dagen! Hahah måste ju göra nått annat än att läsa haha, sjukt, och dessutom planerar jag köpa nån bok eller två i Österrike också, kommer inte få plats med andra saker i väskan hehe. Får nog tänka om lite. Dessutom fick jag för mig att jag ska läsa ut två Harry Potter böcker innan vi åker, vilket är om typ två veckor, och nu när jag är hemma har jag ju lite annat att göra, exempelvis jobba. Det blir ca 1300 sidor på två veckor... vet inte riktigt hur jag tänkte där hahah. 
Min mamma vet vad jag vill ha; Müsli med vaniljyoghurt, macka med smält ost+grillkrydda och wienerbröd! Det plus en asbra bok (Sarah Dessens Mycket mer än så)
Fin mamma och fin bror på Villa Godthem, verkligen vackert där, och menyerna var fantastiskt fina 
Toast Skagen, en favorit!
Ännu en favorit; plättar med jordgubbar, glass, grädde och chokladsås!
The Endless Summer. 
 

Kommentarer
Julia säger:

Sv: Nej, det verkligen inte varje dag det händer i Sverige ;D

2012-07-02 | 19:58:55
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se/
Julia säger:

SV: Jag har inte gjort så mycket idag. Jag skriven en fanfic om en tjej som heter Julia William. Hennes pappa lämnade henne när han var 3 och hennes mamma dog nyss i cancer. Samma vecka som hennes mamma dog så blev hon placerad hos sin styvmamma Lauren och hennes man Peter. Dom "Skulle" ge henne ett lika bra liv som hon hade haft men efter 2 veckor med mkt tonårsbråk så skickar Lauren henne till militärskolan. Hon rymmer där ifrån för att hon blir slagen för att hon inte kan utföra alla övningar till 100% för att hon inte mår bra varken psykiskt eller fysiskt. Hon sover på en bänk i Oxford's park och på morgonen så hittar One Direction henne och hon får bo och följa med dom. Sen blir typ Harry och Julia kära.

2012-07-02 | 22:56:23
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback