Barnvakt och rensning

Passade Blessing igår, det var mysigt när hon inte var ledsen haha, men gick på typ en och en halv timmes promenad i solen, och det var härligt! 
När hon blev hämtad fick jag världens ryck, nog det bästa ryck jag fått på evigheter. Det började med att jag skulle rensa ut två lådor, men slutade med att jag rensade halva rummet! Vad jag har längtat efter det! Man ser knappt någon skillnad, men massor av lådor och boxar är tomma nu och har plats för nytt och jag har inte så mycket skit kvar!! :) tänkte fortsätta idag när jag ändå håller på, och kanske rensa lite bland böckerna så jag får några hyllor lediga. Inte roligaste lördagskvällen, men nödvändigt var det! 
 
Skulle ha publicerats imorse men tydligen inte. I varjefall så fortsatte jag med utrensningen och var väldigt hård, fick flera hyllplan rensade samt att de flesta gosedjur (Jag vet, jättesorgligt) och barnböcker åkte i lådor upp på vinden. Istället fick Harry Potter boxen och de sju One Tree Hill boxar jag äger plats i rummet.
Är jättenöjd med vad jag har åstakommit på en och en halv dag, med tanke på hur mycket skit jag har haft på rummet. Men har också hittat massa mysiga och fina minnen, som kort, teckningar och böcker från förr och tonvis med KP tidningar. Det var nog det svåraste att slänga, men vad ska jag göra, kan ju ändå inte spara dem hela livet haha.
 
puss
 

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback