Personligheter på gymmet

Var på gymmet idag igen, var sjukt sugen hela dagen! Hade glömt hur fort man blir addicted till träning, vill gå imorgon igen! Träffade på Sara på gymmet och passade henne vid bänkpressen, stark tjej det där, och jag kände mig rätt cool och proffsig när jag stod där. Men jag kom och tänka på när jag låg och gjorde mina ryggövningar att det finns en del störande och irriterande personligheter/typer på gymmet.
 
1. Tjejer som går runt i rosa hotpants, fixat hår och för mycket smink. De där tjejerna har bara ett mål, och det är inte att träna. Den som kom på att man skulle haffa på gymmet vet tydligen inte hur man ser ut om man faktiskt gör det man ska på gymmet. 
 
2. Folk som sitter på en maskin och har evighetspauser, alternativt två personer som byts av med en maskin och den som inte kör sitter på en annan maskin utan att  använda den!!! 
 

3. Tjejgäng som går runt och mest hänger. De gör fem benpressar och sen byter dom maskin, springer tre minuter på bandet och går sen och stretchar jättekort. Jag förstår att man kanske känner sig osäker på gymmet, men jag blir orolig och okoncentrerad av deras beslutsångest och springandes mellan maskinerna. Snälla var stilla, man får bättre resultat och det kryper inte under skinnet på mig. Tack! 
 
Så känner ni igen er i nån av dessa beskrivningar, så är ett tips att antingen bättra er eller hålla er undan från Friskis i Nacka! Puss

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback