Friday night

Efter den sista (ääääntligen klar) sprutomgången mot Livmoderhalscancer, är jag nu förhoppningsvis immun. För den smärtan borde jag vara det. Jag och Amanda proppade i oss godis inför och under sprutan, socker är ju smärtstillande (bästa bortförklaringen någonsin). Och vi fick ju Barbie-plåster!
sen åkte vi på en försenad Farsdags-middag på ett litet, men åh så gott, dumpling-ställe på söder, och jag inser mer och mer att kött inte riktigt är min grej. Jag smakade några av Elias, men det var liksom mycket godare med de vegetariska.
Sen skulle vi äta efterrätt på fantastiska Moldau, jag tror att det är den enda Österrikiska restaurangen i stan, och de har underbar mat och efterrätter, men tyvärr, som vanligt var det fullsatt. Vi blev tillsagda att boka bord minst två veckor innan för att vara säkra!! (När blev Österrikisk mat så populär?)
Så vi hoppade fancy-desserter, åkte till ICA Maxi och köpte Frödinge kladdkak och B&J, åkte hem och satte på en VHS med Grease. Supermysig kväll ju!

Imorgon är det hektiskt schema! Först vill och måste jag städa rummet och bada Nisse. Sen måste jag plugga matte, och till lunch ska vi träffa Matilda och alla kusinerna i stan för asiatiskt och sedan skridskor i kungsan! På kvällen om jag har tid ska jag gå till Adina på glögg-mys och julbak! Julstämningen på tooooopp!
 
Här är en av mina absoluta favorit jullåtar, Christmas Star
 
 
Nu ska jag se ett avsnitt Greveholm (första säsongen) för att tagga till imorgon!!

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback