ung08

Jag tror jag börjar bli gammal. Igår såg jag en tjej som max var 14 i en så kort klänning att det var uppenbart att det bara var en tröja. Dessutom var den så nerdragen uppe att hon visade halva sin neongula BH. Sen hände det sjuka, hon drar upp klänningen för att stoppa ner sin telefon i ett par shorts! Det måste ha varit de minimalaste shortsen i världshistorian, för klänningen/tröjan slutade så högt upp att den precis täckte rumpan. Sedan gick vi till Ung08 för att se min danslärares uppvisning och just då var det kallt och regnigt, men trots det gick tjejerna i pytteshorts och urringade linnen. Senare på kvällen var jag där igen för att se favoriterna Icona Pop och det var samma klädsel då mitt i natten.
Det sammanlagda sminket tjejerna hade på sig skulle nog kunna fylla hela den fontänen som brukar vara där i kungsan, och trots det hörde jag fler unga tjejer som skulle gå och lägga på mer!
Det var rent ut sagt sorgligt att se tjejer som knappt är i tonåren klä sig som porrstjärnor. Nu tänker ni säkert att jag var likadan, men jag gick kanske i minishorts, men jag skulle aldrig satt på mig en klänning som slutade innan låren. Och det faktum att det gör mig upprörd och att jag skriver ett inlägg om det är nog ganska stort bevis på att jag börjar bli äldre och visare, och fattar hur sjukt det egentligen ser ut att springa omkring sådär. Bara så att det inte blir några missförstånd vill jag inte vara elak mot någon, men ni kommer förstå själva om några år!

Puss och Kram!

Kommentarer
Miranda säger:

Jag förstår exakt vad du menar! :)

Haha, vet du när jag skulle skriva mitt namn i den övre rutan så kom det upp ett förslag om vad jag skulle skriva xD

"Miranda som är komiskt lycklig av att ha en kompott av adinor som ja dra på trissor hennes vän!"

HAHHAHAHAHAHAHHA, att datorn kommer ihåg att jag skrivit så en gång i tiden xD

2012-08-18 | 17:43:14
Julia säger:

SV: Ja, jag började i torsdags.

2012-08-18 | 22:11:41
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback