Frizon 12

Om det var skönt att sova i sin egen säng efter fyra nätter i tält på en madrass som läckte? Det var typ det bästa jag har gjort. Även om det var mysigt att dela ett tält rum med två mycket trevliga tjejer, spåra totalt i konversationerna varje kväll tills klockan blev tre och musiken tystnade och vi kunde somna i våra sovsäckar, frysa på natten och svettas på morgonen. Att äta annat än två frallor med ost och skinka + en vanilj/äpple/kanel yoghurt leverat i en brun påse utomhus var också gott. Att kunna välja bland alla torra varma kläder i hela garderoben, slippa stå i kö till spegeln och ladda mobilen närhelst var också skönt. Att äntligen få dricka gott vatten var himmelskt. Att kolla facebook på telefonen utan att behöva vänta på 3G och oroa sig för att batteriet tar slut var bäst.
 
Men tjena vad jag saknar Frizon. Trotts att det var kallt, fuktigt och dålig täckning var det en av de bästa veckorna under hela sommaren. Vi började med att ställa upp tältet i ösregn. Väskorna stod ute medans vilket slutade med att allt var blött. Framför allt min kudde, handduk och tjocktröja. Smidigt där. Men otoligt nog torkade det mesta dagen efter när solen stekte på tältet. Det var konserter nästan hela tiden, och jag har hört så mycket bra (och mindre bra) musik. Jonathan Johansson, Hansam, MXPX, Jesus Loves Elektro och Immanu El var grymma konserter! Har även fyndat en väska på välgörenhetssecondhand, köpt en Hansam tygkasse med autografer och fikat mycket. Även en fotbollsturnering han vi med, kolla på volleyboll, bada i ett gammalt kalkstensbrott med jätteklart vatten och hoppa från ca 10 meter! Snacka om stolt efteråt! Jacqueline lurade med mig och sen hade jag ingen återvändo! Men det var värt det, vilken kick haha! Man han knappt tänka så var man nere i vattnet. 
Har dansat ute till bästa partymusiken till tidigast två varje natt, käkat tacos, pizza, hamburgare och falafel. Sett en dansuppvisning och en modevisning. Har stått i lång duschkö och tvättat ansiktet i iskallt vatten. Laddat telefonen i en kompis husvagn. Har sovit fyra på en madrass i ett iskallt förtält och gjort en konstig utflykt i skogen mitt i natten.
Dessutom har jag varit på flera bra möten med underbar musik, och ett helt fantastiskt möte med en britt, det kommer jag komma ihåg!
Men framför allt har jag träffat så många jättetrevliga och riktigt öppna och mysiga människor. Det är sånt jag älskar mest med kristna festivaler och läger. De flesta är verkligen så sjukt mysiga och roliga, och man har alltid någon gemensam vän, det är som en enda stor familj!
 
 
Här kommer lite bilder:
Hansam har alltid så kul på scen!
Jonathan Johansson
Konst jag var med och gjorde
Kristen Cup!
Tältet innan vi reste det och innan det började regna
 
Tacos i tältet med tjejerna när det regnade
Ladan där mötena hölls på kvällen
 
Som ni kanske fattar vill jag tillbaks nästa år. Men då, då ska vi ha husvagn!

Kommentarer
Julia säger:

Sv: Förstår att värmen var det bästa! :D Låter som att du har haft det super! :D

2012-08-14 | 10:13:12
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback