Tränatränaträna och jobba lite på det

Träningen var inte rolig idag. Jag dog nästan på löpningen. Men nog om det, fösta dagen på jobbet! Jättespännande och nervigt hela vägen på saltsjöbanan ut till Fiskis. Väl där träffade jag flera jättetrevliga människor jag hoppas få jobba med de närmsta veckorna. Ni som inte förstått, jag ska jobba med att fixa skolgårdar till barnen, precis som de vill ha dem, egna önskemål. Typ måla asfalt, bygga en labyrint och nya lekstugor, så det ska bli fett nice!

Efter jobbet idag firade jag med lite mintglass och allt vad jag kom åt, typ degistive och fjärilsströssel. Mycket fint och mycket gott. 

 
Imorgon blir det tidig uppstigning, men det hindrar inte mig från att se film med Maria, nu de sista dagarna innan hon åker :O :O :O :(

Eftersom jag vaknade halv fyra, ja HALV FYRA i söndags var jag trött och snurrig hela dagen, men la mig relativt sent för att inte vända på dygnet. Dock blev jag klarvaken så fort jag släckte lyset. Försökte somna i säkert 1 och en halv timma innan jag tog upp min bok och läste tills ögonen rann, först då kunde jag sova. Skönt! Hoppas jag blir lite tröttare idag, men inga problem, kommer säkert somna under filmen hahaha.

Man hinner långt om man inte kan sova och sitter på en peldetågsstaion ett tag hahah. Började för några dagar sedan och är nästan halvvägs. Stolt tjej!

imorse.PUSSSS

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback