Sommmmmmmmmmmarlooooooov 2011

De senaste dagarna har varit rätt hektiska. Första dagen börjades med att gå upp tidigt och hänga på ett fik och käka frukost i flera timmar. Det var riktigt sommar, med fötterna i solen och god macka i handen. Sedan blev det shopping till finaste Hanna som firade sin födelsedag ungefär en månad innan den verkligen inträffar, men det gjorde inget, för det var mycket mysigt! 8 tjejer+god mat+kubb = kan inte bli dåligt! :D


I mitten har vi födesedagsbarnet (som jag är typ 10 dagar äldre än;) )

Elins bild på oss vid middan

Idag börjades dagen med frukost på hotell med familjen, som en slags avslutning för Maria. Sedan gick jag och syrran och shoppade loss på Weekdays. Jag överdriver inte när jag säger att vi sammanlag säkert var inne där 2 och en halv timme! Fick med mig hem en tröja och ett par jeans, på deras sköna rea. Love. Allt för 175 spänn, det skulle kostat runt 550kr i vanliga fall! Jaghjärtafynd. Sedan letade vi efter fynd inne på Humana, och Maria hittade två, och jag hittade två collegetröjor som jag föll för, men kunde inte låta mig själv köpa tröjor när solen stekte på utanför, det blir i höst!
Senare ikväll blir det förhoppninsvis konsert med ett band där min kompis spelar. Egentligen börjar det om en halvtimme, men jag orkar inte riktigt stessa så jag och några kommer lite senare. Det ska bli mysmys!

jag är lite ledsen, men bara lite, att bloggen legat på typ understa prio, men vad gör man inte när solen är framme och det känns som Italien. Det är lixom inte heller så många inne och läser bloggar då heller!


Puss och Kram

Kommentarer
Mirre säger:

hallå? jag läser! :P jag är fett pepp på att höra om din sommar. :-) Kan du inte uppdatera minst en gång per dag då :D?

2011-06-11 | 18:51:22
Bloggadress: http://friskisflickan.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback