No comments

Lämnar bara dagen som den var. Inte en höjdare direkt.

Tänker dock berätta om något mycket, mycket roligare! Jag köpte Elsas Mode -boken- här om veckan, och har nu börjat läsa den på riktigt. Och den är väldigt bra, ett bra byte mot alla seriösa och/eller fantasyböcker. Boken handlar om Elsa som måste flytta tillbaks till Sverige efter 4 underbara månader i New York. Efter några dagar i Borås bestämmer hon sig för att flytta till Stockholm med detsamma. Där startar hon en modeblogg, Elsas Mode. Sedan får man följa Elsa i Sthlms djungel, allt från Fashion Week på Berns till kändisar och heta restauranger och nattklubbar. Trots att hon är helt pank lyckas hon ändå driva en mycket framgångsrik blogg, samtidigt som hon dejtar designers och festar hela kvällarna.
Boken låter rätt ytlig, jag vet. Men det är en del av charmen. Men det bästa (och det sämsta) är att jag får hela tiden enorma, hopplösa "Längtatillbaka-anfall" till New York. Vill dit igenigenigenigenigenigen! Är helt fascinerad av hur en bok kan ge en sådanna "begär". Haha får nästan ont i hjärtat för jag längtar så mycket. Kände mig verkligen heeeelt hemma i den staden. Låter lite klichéartat, men så sant!


Källa: Norsteds

Btw, ska du till NY snart? Här finns riktigt billiga märkesvaror! Missa inte!

Källa: Fashonista.com
Har allt från skor och kläder till bikinisar, smycken och parfymer!


Tjingeling!

Kommentarer
Anonym säger:

SV; Tack! Jag väljer helt fritt bland dom som gillar min blogg och brukar läsa och kommentera mina inlägg. =) Inte bara dom som skriver hej hur mår du och sånt.

Men har du intresse för det så ska jag lägga det på minnet. =)

2011-01-11 | 09:19:23
Bloggadress: http://tvminnen.blogg.se/
Adina säger:

Vet precis vad du menar...men ja, den är rätt underhålland faktiskt, har ju kommit en tvåa nu oxå ;)

2011-01-11 | 16:01:13
Bloggadress: http://miadina.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback