Sommar...

Jag trodde inte att jag skulle sakna sommaren, att jag skulle ha fullt upp med skolan och nya vänner och allt. Och visst, snart tror jag att jag kommer ha massa läxor och att man är mer med kompisar, på helger och efterskolan, men nu känns det bara regnigt, grått, rastlöst och lite små-tråkigt. Därför har jag massa tid till att längta tillbaks till solvarma stränder, Eken Cup, stekheta gator i Prag, fladdrande sommarklänningar, långa ljummna sena sommarkvällar, Jordgubbar, solkräm och den där stämningen som finns i början av sommarlovet mellan alla, den när man känner att allt är möjligt och att det här lovet kommer bli ett toppenlov!

Och det var ju ett toppenlov. Med bad, städer, kusiner och allt sånntdär, tillochmed innebandymatcher xD  Så det är svårt att inte längta tillbaks när man känner regnet mot kinden och vinden som tränger sig in under jackan och när man ser frosten på busskurerna på morgonenDå blir man väldigt ledsen. Men man får leva med hösten också. Det är mysigt med mörkret och tända lampor, det är mysigt att svepa in sig i en stor halsduk. Det är mysigt att kura ihop sig under en filt och läsa en bra bok ( I mitt fall Harry Potter. Älskar Harry Potter, läser alltid dem på hösten) eller se en film. Det är mysigt att se höstlöven falla och se marken förvandlas till en rödgulorange matta. Det ÄR mysigt på hösten. Men det är helt enkelt härligare på sommaren! Fast jag är jätteglad att vi har årstider, fatta vad trött man skulle bli annars!


Sitta på ett Café och äta glass - det är sommar!
Matcher :)
Älskar när man är klart med att ha packat väskan. Man är för det första klar. Men man vet också att man ska iväg nånstanns! :D

 Picnicar i varma parker!
 Ett vaaaaarmt Prag!<3
 Kusiner :) Bergsvandring med släkten (iofs nått jag INTE saknar!)

 Fler kusiner :)
 Voice 10
 FÖDELSEDAG! Första bilden med min mobil :)
 Finfinfin skog i Österrrike, min "löparskog" som jag sprang vilse i första gången xD Och jag som har bra lokalsinne :P

Åh när man tittar på bilderna minns man mer (därför älskar jag bilder!) Men man saknar att mycket mer!


Jag hoppas dett dte blir en kanon höst iallafall! Godnatt!

Kommentarer
amanda säger:

aw jag saknar också sommaren, men här var fint väder idag så lite tur har jag:)

2010-09-03 | 15:02:25
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/
Fridah säger:

Åh Johanna! Prag resan var nog faktiskt det bästa i somras. Jag pratar om den varje dag och bara längtar tillbaka. Billiga saker och sommarvärme. Fast jag tror inte att jag saknar Prag lika mycket som jag saknar att vara i Prag med dig!

Kramkram <3

2010-09-04 | 09:38:06
Bloggadress: http://barafridah.blogg.se/
Isabelle säger:

hihih va gullig du är, johanna! :D

2010-09-15 | 19:04:16
Bloggadress: http://isabelle.blogg.se/
Inger säger:

Grymt fin bild tycker jag! Kram

2010-09-16 | 22:18:41

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback