mUSIKHUMÖR

Ni har väl också olika humör? Ingen har alltid samma humör. Har ni även musikhumör? Att ni känner vad ni vill lyssna på? Att det inte alltid är samma? Har du aldrig varit med om att du vaknar på morgonen och antingen har en låt eller en artist i huvudet som du känner för just nu. Det behöver inte ha någonting med din vanliga musiksmak att göra. Eller att du känner efter lite och känner "Just idag är en ....dag!"

Jag brukar ha så iallafall. Och ibland så känner man inte rätt från början utan man spelade något, som inte riktigt speglade humöret. Då får man helt enkelt känna vidare :)


Den här morgonen kände jag för Patrik Isaksson. Vaknade med låtemn "Du får göra som du vill" på huvudet, och satt på den, och det var helt rätt :)
Iförrgår kväll satt jag ock kände efter, och då visade det sig att jag kände för lite schlager pop. Typ, ver inte vad man ska kalla det. Det var iallafall artister som Agnes, Måns Zelmerlöw, EMD. Ja ni förstår. 
Just nu känner jag för lite... oj vad ska man kalla det... typ ljus, lung musik. Ungefär som Marina & The Dimonds. Kanske henens låt "I am not a Robot". Lyssna på den, den är bra!
 Marina. Hon 21 år och kommer från Wels :) Ni har säkert hört låten, den går på Lindex reklamer nu :)


Bildkälla


Tjingeling!


Kommentarer
lucke säger:

hejsan, vad göres? :)

2010-09-30 | 13:49:04
Bloggadress: http://modegrabben.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback