Från och med du - Oskar Linnros

Idag har jag mest slappat på dagen, sjukling lixom, sett One Tree Hill - säsong 3 och varit och käkat Pizza med Pappa och ett par kompisar till familjen. Mysigt och gott (y) Sen vid fem drog jag över till Adina med tjocka kläder och med chips och cola packat för att äta middag och sen dra vidare mot trollan för en liten klassåterträff. Den blev väl sådär lyckad. Visst vi hade massa mys och snackade om skolan och lite andra grejjer och hade allmänt trevligt, men vi var bara sju från klassen, och sen var det typ 6 stk från a2 där x) Haha men whatever :) Vi hade najs :) Men kallt vare så jag och Miranda gömde oss under en filt :P Nu stinker jag så sjukt mkt rök från grillen! :O Har rök i håret, kläderna, ögonen, överallt! Det är nackdelen med en brasa; röken :(

Vattnet var så himla fint. Helt stilla och himlens stjärnor och moln speglades på vattenytan. Vackert! The crew ;) Svinbra bild, I know!

Våran lilla brasa :)


Sötaste Nathalie!

Puss&godnatt, nu ska jag sova!<3


Kommentarer
amanda säger:

One tree hill:)<3

2010-09-05 | 14:30:28
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/
amanda säger:

Haha, tack så mycket:)

2010-09-05 | 15:41:30
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/
amanda säger:

jag tycker att filmen var väldigt rolig och det var kul att se den med några av mina äldsta vänner, eftersom filmen handlar ju om 5 personer som träffas igen efter att deras coach som de hade dött:)

2010-09-06 | 16:51:58
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/
miadiana.blogg.se säger:

Roligt med klassåterträff. =)

2010-09-06 | 21:02:51
Bloggadress: http://miadiana.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback