Mariah -SVAR

Fick in lite frågor av Mariah, dock hade du ingen länk med, så jag svarar här!


Japp, jag går på VRG Jarlaplan Sam-sam :) Vad kul att du funderar på VRG

1. Jaaa det är lite svårt att svara på... men dock måste man prioritera skolan, iallafall jag behövde det. Sedan är det väl bra att verkligen lyssna på vad läraren säger, att göra precis det läraren vill, så man inte missuppfattar något. Och FRÅGA om du inte fattar, det är jätteviktigt! Sen antar jag att man måste göra sitt bästa och inte göra allt i sista minuten :) Om du inte fattar eller fick nån hjälp får du fråga igen ;)
Och ja juste, jag hade 315 poäng, och gränsen till sam var 300, fast en kille kom in som reserv med 295 :)

2. Det bästa är solklart människorna och stämmningen. Det är underbar stämning, man får vara som man är, och jag trodde alla treor skulle mobba oss, men nej det var jättesnälla och positiva och flera hälsade (av tvåorna också) och grattade oss att vi kommit in :) Så det var jättekul! Sen är flera av lärarna riktigtriktigt duktiga. Hm det sämsta... det är väl att jag trodde att alla skulle vara studimotiverade, och att man skulle slippa det där att försöka dra med sig alla vid grupparbeten, men njee, det har inte ändrat sig sedan högstadiet. Och trots att det var underbar mat i början är det numera bara vanlig skolmat... En annan bra sak är Datorerna vi fick! (köpa, men billigt dock!) Det är HP datorer med touch och riktigt bra!
Hm... du kommer nog inte gilla svaret, men jaaa, det är många väldigt rika människor, du vet Strandvägen,Solsidan, Östermalm osv. Men det gör egentligen inget, för att de aldra flesta är jättetrevliga iallafall, man märker verkligen inte varifrån folk kommer (förutom på kläderna) Det ända dåliga är att många inte fattar att man inte har så mkt pengar. För jag tex är verkligen inte jätterik, och det känns som att folk inte förstår ibland att inte alla är riktigt rika. Men annars så märker man det inte, har man tur får man komma och hälsa på i ett jättelyxigt hus ;)


HOPPAS VERKLIGEN du väljer VRG, det är en jättebra skola! Och hoppas du fick svar på dina frågor!


Kommentarer
Jo säger:

Jag är otroligt glad för att hittat din blogg. Jag tänker på att välja VRG jarlaplan sam sam, som du. Jag har 315 poäng men jag känner egentligen mig inte duktig på något. Jag lever inte i ett hav av pengar men inte heller i "fattigdom". Jag har ingen speciell musiksmak och har endast under seaste tiden fått hyfsat bra självförtroende. Om jag skulle välja VRG Jarlaplan så skulle jag vara så otroligt nervös första dagen (visserligen tror jag nästan alla är det) och det var verkligen lungnande att läsa dina åsikter om min eventuella skola. Tack.

2010-11-18 | 21:56:29
mariah säger:

åh,tack så jättemycket för svaren.

VRG får bli mitt förstahands val.Då hänger det på att man får 315 poäng då, ligger på 310 nu så det borde inte vara någon fara hoppas jag ;)!

2010-11-19 | 16:59:39
amanda säger:

Jättebra skrivit:)

2010-11-20 | 13:13:21
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback