Torsdag och solen skiner vackert

Hejhej :D Är på gott humör :D För solen är framme. För att det är Fredag imorrn. För att jag får träffa alla Kittelfjällarna snart. För att jag slutar tidigt. För att lixom ;)

Igår var det super! SOLSKEN och mycket åkande ;) Men snön blev hemsk på eftermiddagen :/ Som sorbet :/ Inte kul, det gick assegt! Men det var kul iallafall, åkte mest med Mirre, Adina och Nathalie, men lite med Johan och Jansson, och Robin och Thor och nåra från åttan ;) Älskar Götes brant och Vintergatan-Funparken. Även om man inte hoppar och bara åker över guppen och lyfter ca 5-10 cm kittlar det ENORMT i magen! Vilket är sjukt härligt! Sen fick jag nog titeln Dagens Dansk (internt skämt) eftersom att jag tappade skidan i tvåstolssittliften! Jag skulle ju bara banka av lite snö! Och Adina och Mirre satt i liften bakom och Adina ba: Det kommer hända nått, ni sitter i otursliften (nr 13) Haha sen när jag skulle gå av gled jag asfort på skidan så jag kunde inte stanna, och såklart vare massa folk där just då ;) Hahah men lite kul vare, och Johan och Jansson fick hämta den ;) Det var jättesnäll av dem <3 De ramlade också förförsta gången på dagen för min skull! Jag och Nattis gillade att leka i liften så vi åkte lit varsom helst i ankarliften :P Och jag och Adina ramlade i liften, innan vi skulle åka andra åket xD Och innan sa jag: Haha jag vill ramla i liften jag gjorde aldrig det i Kittel xD Hahah det var komiskt :P Sen grillade vi hamburgare i solen och jag åkte i fleecen bara. Det hela var helt enkelt en toppen dag, förutom att klassen var uppdelad på de två bussarna :/ Men vi fick iaf se en bra film på vägen upp, Goal hette den! (På vägen hem fick vi se en prins i New York, vilken SÖG!)

Idag har vi inte gjort så mkt :P Men dagen började bra, jag såg på Vakna med The Voice på femman, och gissa vem som var gäst? Rätt! Erik Saade!<3
På idrotten skapade jag, nattis, simon och johan AppleZombie-dans :P
Och nu ska jag slappa lite, äta mellis och börja jobba på hemprovet i NO :/ Och fick tbx np i svenska. VG+. Inte kul.

Sen när pappsen kommer hem ska jag ladda in bilderna från Romme ;)
  Kläder är kuuuuul :D Tröja från MTWTFSS och byxor från Crocker :D
I nästa inlägg ska ni få lite bilder från KITTELFJÄLL! Har ni längtat? :D<3


PUSS

Kommentarer
Adina säger:

"Dagens dansk" den gillar jag! hahaha

2010-03-14 | 21:51:48

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback