Nya äventyr

Idag har bjudit på nya grejjer :D
Först var skoldagen vanlig, fast med en AlkoholNarkotikaTobakSnusHurdumår-undersökning :D Efter det helt vanlig lunch där jag än en gång lyckades gissa rätt på vilken mat det var, Potatisbullar ;) Sen på SO:n så kom jag vidare ganska bra påmin Asien resa som jag tänkte fortsätta på nu, innan jag beger mig till friskis för att gå på Puls Medel tsm med Adina och Mirre som vill att jag ska va med på deras träning med ledaren Anita ;) Och sen så var det engelska med lite inför nationella provet och sen i rasten mellan engelskan och matten kom Torsten och ba: Johanna du har besök. Och jag ba: Vaa? Och sen visade det sig (medans hela klassen stod bakom rutan och stirrade) att det var min nya Hemspråkslärare, vilket var på tiden att något hände, eftersom att jag har väntat i TVÅ MÅNADER(!) På att min förra ska komma, alltså har jag vart kvar en halvtimme varje gång för att inte missa henne. Alltså hade jag bestämt mig för att idag skiter jag i det, men då dök hon upp :P Och nu ska jag ha tsm med två tjejer nere på Rödmyran, Emma som går i trean och Sara som går i Femman :D De verkar ganska gulliga och läraren verkade också bra :D Sen var det matte och jag och Mirre och Adina flummade så sjukt mkt, genom att skriva tex. T<3H på bänken för att se om någon nästa gång har skrivit namn under ;) Men sen spårade vi ur och skrev tex. Mini<3Räka (HAHAHAHAHAAH ingen förutom vi fattar) Så alla i klassen strirrade mer eller mindre på oss när vi gapskrattade. Sen hade jag piano som vanligt och fick spela min vanliga låt, Can you feel the love tonight och Gabriellas sång :P

Och nu har jag ätit och är fit for friskis :P Och så tänkte jag visa er lite bilder:
Bild ett:
I skolan har jag ock ett par tjejer börjat med att en tar med sig ett nagellack till skolan och sen så får alla måla sina naglar med det ;) En kul grej bara lixom :P Och idag vare min tur, och valde två påskiga färger för att jag missar ju avslutnigen och det nästa vecka ;)

Bild två:
Nitarna jag köpte till klänningen

Bild tre:
Jag köpte de två första Tillsammans böckerna i en bok på den sista bokrean ;) 34spänn :P NAJS Och jag fick det sista exemplaret också! Rekomenderas starkt, de är asgrymma!


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback