Härliga tider :D

Hejsansvejsan! Är sjukt glad för jag har träffat ERIC. Saade. Som är sjukligt snygg!

Sen har jag ju både lovat bilder från Romme och Kittel, vilket jag måste få in tsm med Eric bilderna, och de andra från dagens konsert. Vi får göra det i tre steg :D Jag lånar(Med tillstånd) ett par uber fina bilder från Linneas blogg från dagen och gör ett fint inlägg om Melodifestivalen och dagen i detta inlägg :D Sen lägger jag ett enbart för Kittel bilderna, ett annat med Romme bilderna och ett tredje med Eric bilderna :D Okej?

Då kör vi! :D
Vi började med Match i tumba, en bra match, fast vi förlorade. Det lite kuliga va att dommaren var hemskt dålig. Han dömde bara åt dem xD hahah visst ni tror att jag känner så, men vet ni tom motståndarna bad om ursäkt för den dåliga dommaren xD hahah då är man dålig!
Sen åkte jag med Jens och Linnea till Nacka bollhall och duschade och sen gick vi till forum! Och gissa vem som  var där? Den snyggaste av dem alla? Japp rätt ERIC SAADE! Han borde ha vunnit! Eller egentligen Salem och sen Eric, för salem är sjuuuuukt duktig. Inte Anna. Fast jag har ändrat uppfattning om henne idag, hon va också där och asgullig mot alla<3 Och sen måste jag tillägga att jag hår fått mer respekt för Darin, när jag insåg vad hans låt handlade om, om att hans kompis hade tagit självmord. Han är faktiskt väldigt bra! :D

Men Eric är bäst! Iaf snygggggast!

 SNYGGARE ÄN SNYGGAST

Sen va
  Anna där

och Neo Erik när han är i forum :D<3 :D (Från hans blogg)


Nu sitter jag med mitt himla Kemi hemprov :P Men det går rätt okej :P

Puss puss<3

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback