Church

När jag var i kyrkan i söndags så sa Stefan nått bra. Som jag tog till mig. Just nu handlar allt om MIG och JAG. Men han sa att man borde byta perspektiv och tänka på OSS och VI och NI. Men också att man mår dåligt ibland när man tänker på sig själv som typ "Varför bjöd hon inte mig?" Iställer för att tänka så och må dåligt kan man tänka: "Då bjuder jag henne istället :D". Så om inte nån säger hej till dig, säj hej själv! Om nån inte tar första steget, ta det själv! Om någon inte ler mot dig, le själv istället :D Om alla gör så kommer både samhället och livet bli så mycket gladare och roligare att leva i!

Nu när jag är inne på kyrkan och kristenhet ska jag bara passa på att tipsa om några bra kristna band, några som sjunger kristet, och några som inte blandar in sin religion alls i musiken.

U2- Det vanligaste och mest kända kristna bandet i världen tror jag. De har asgrymma låtar, både rockiga, popiga och ballader. De har både kristna låtar och låtar utan. Favorit låtar: One, Stuck in a moment, Line on the horizon och Bloody Sunday är några av dem.

Paramore- Tro det eller ej, men hela bandet kallar sig kristna, mest sångaren Haley. De brukar oftast inte blanda in religionen, och vill inte kallas ett kristet band, men jag gör det ändå (A) Favorit låtar: Decode, Brick by Boring, I caught my self.

Relient K- Man hör ibland på deras låtar att de tror på Gud. Hittade bandet aldelens nyligen och har bara lyssnat några gånger, men jag gillar dem skarpt! Favorit låt: Which To Bury; Us Or The Hatchet?
Här är en Spotify länk till låten, som är grymt bra! Relient K – Which To Bury; Us Or The Hatchet? (Album Version)
Nu är det snart träning! Pussar<3


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback