Blogg

Som ni kanske såg så testade jag att mobilblogga :D Relativt enkelt, men för att få det du vill säga i ett inlägg så kan man bara skriva "ett sms" alltså ungefär så långt som jag skrev, annars får man ett nytt inlägg för varje sms ;)

Men idag var det Engelska C, uppsatsen. Hm. Jag skrev om Hopes For The Future. Visst det är ett ämne som jag tänkt på ganska mkt nu förtiden, men det var ändå svårt och det gick inte bra tror jag. Jag måste börja skriva igen, har tappat lite av min kreativa sida känner jag :/ Började ju lite igår, och den känns som en bra början :D

Slapp Idrotten idag, hade SO istället och fick då sluta en timme tidigare :D Najs säger jag! Men jag har skrivit massa idag och ska fortsätta skriva nu. Två timmar på SO-Asien resan som jag har kommit halvvägs på nu... och sen på Svenska-Bokanalysen... som jag har mkt kvar på som ska vara inlämnad imorrn :/ Får ta tag i den sen.

Men till det lite roligare så chattar jag med Nathalie och hon berättar just om en kille som var väldigt gullig mot henne idag! Mer säger jag inte!

Puss


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback