Stadsvandring och Skovandring

Igår drog klass 9a1 och 9a2 ut på stadsvandring på söder, och vi gick i "Hennings och Lottens och deras familjs" fotspår från boken Mina drömmars stad. Det var ganska kul, men lite tråkigt på slutet :P Sen åt vi pastasallad på nytorget och sen stack vi iväg för att shoppa :D Jag fick med mig ett vitt linne till skolavslutningen och min bikini fårn H&M som jag såg i USA och har letat mig fördärvad efter i flera månader, och sen hängde den så fint på en galje på H&M vid åhléns City. Trevligt och jag lovar er en bild på den :D

Efteråt träffades jag, Adina och Miranda hos Adina för att fixa presenterna till lärarna. Och för att ge oss ut på en vandring med klackskor. Det gick hemskt, så vi fick ta hjälp av Coachen Linnea, Adinas syrra som äger på att gå i höga klackar. Nu är vi prooooooooooo.

Sen bar det av mot gymmet och vad skönt det var att äntligen få träna lite igen, kan ju inte vara med på de vanliga träningarna med foten :( :( :( :( :(Nu ska jag skynda till skolan, vi ska till ett buddhist tempel :)

Kommentarer
julia säger:

sv: ja visst är bilderna snygga :)

jo hon är väldigt smal, men vacker är hon!

och älskar hennes kläder på bilderna! :Dkramar

2010-06-08 | 17:13:13
Bloggadress: http://juliaanystrom.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback