Lycka. Taylor. Kristen. And a bit of Twilight

VARNING. LÅNGT INLÄGG. OBEHÖRIGA ÄGA EJ TILLTRÄDE.


Lycklig. Det är ett bra ord. Och ett starkt ord. Men det beskriver nog bäst hur jag känner när jag tänker på gårdagens äventyr, om man sammlar all förväntan, spänning och nervositet innan, känslan av att darra enkom för att det är ju DE två männinskorna på scen och värmen och glädjen som sprider sig i kroppen när han ler och säger "i love you". Det kan man nog beskriva som lycka. Lite samma känsla av overklighet som man får när man läser böckerna. Och lycklig, det är jag fortfarande, och det kommer jag vara ett BRA tag. Jag har ju för herrgud sett Taylor Lautner!! och Kristen Stewart, de typ coolaste människorna! Jag har redan berättat om varför jag gillar Taylor, men jag gillar Kristen för att hon gå sin egen väg, gör endast roller där hennes karaktär har en egen personlighet, tänker själva, går sin egen väg, och inte är så där tjejjigt "blond" som typ alla andra är. Det är nog för att hon inte är sådan, utan hon har verkligen en egen personlighet och går "åt andra hållet" kan man säga. Det är coolt. OCh det behöver inte betyda att hon är tråkig, nej tvärt om hon var riktigt rolig igår och skojjade och höll på. Fast jag såg henne knappt, ett film team satt ivägen... -.-  Men jag så iaf Taylor bra, så... det lixom övervinner det : hahah jag är en sån tönt. Fast ubersynd att jag inte fick träffa dem, Josefine, min kompis fick det, vann metros Meet&Greet tävling :) Lyllit, men kul för henne :D Jag filmade lite och tog massa hemskt dåliga bilder, men det var ju inte själva grejen, grejen var ju att se dem bara några meter därifrån! Hon i en jättesöt glittrane kläning och han i grå kostym :) Oj vad alla tjejerna skrek! Så fort de öppnade munnen gapade folk som galningar!


18:00
Showen börjar och fört ut på scen är... Lykke Li. Love her, hennes Possibility är så himlans fin, och passar perfect in i filmen.

Efter:
Iron&Wine spelade sin Flightless Bird, American Mouth som är med i Twilight, och sedan en egen låt.

Senare:
Ett skummt svenskt band spelade Mr Brightside, The killers sång, som är med på Soundtracket :)
Och Muse visades på storbildsskärm... de var ju inte där :(

I mellan alla band vare en askul kille som snackade (på engelska) massa strunt, lixom för att fördriva tiden. Men han var askul. Han frågade tex. vilka länder folket kom ifrån, och typ Sverige, Norge och Finland var det många av och sen skrek nån "Danmark" Och han sa: "Här i Sverige brukar vi kalla Danmark för WannabeSverige" Hahhaha! Och typ härmade Jasper helt klockrent, och alla en vargs olika läten. Typ "åååh snygging" Raaiow! Och "förvånad" Raaw...ww? Helt cooligt :) Och när de visdade "The story of Bella" och "The story of Jacob" Så skrek alla i princip hela tiden, men hörde inte ett ord. Och han komenterade det efteråt med: "Har ni vekligen sett filmen? Ni skrek ju som galningar!" Och sa med tjejjig röst" Omg he Kissed her!" "Omg he LOVES heer!!!"
Han var härlig! :D

Filmen verkade ASBRA! Riktigt Kanon bra av det jag har sett hittills. Najs! Ska maybe på midnattsvisningen m Amanda :)


Och sen var det ju såklart dags för det stora... När Taylor och Kristen kom in på scen! Oj vilket liv det blev, vi skulle gjort en "mobil" våg, av ljus, men alla var för upptagna av att skrika så högt de kunde... Och det klandrar jag inte dem för :P jag gjorde ju lixom inte aaalls samma sak, nejnej! Fast tyvärr såg man de inte så mkt, för de försvann ner i publikhavet och skrev autografer och tog kort med dem längst fram... lyylliga :D Men sen intervjun var bra:) När man hörde nått förståss :P Till exempel fick Taylor frågan om vilket som var det bästa "Momentet" under inspelningen av filmen, och då skojjade Kristen och sa "You dropt me once, that was pretty fun" Och han ba" Yeah, that was funny" och fortsatte: (varning för "aaaaw-attack" "Kissing Bella was nice too" Och Kristen blev fett generad och tittade ner i golvet :D <3 De är så söta tsm, typ bästa vänner :D Och när hon frågade om de kändes konstigt att Rob inte var med skojjade Taylor och sa "If feels like a part of me is missing!"

Och när Taylor sa: "I love you" till alla nio tusen fans, då, då kändes det bra innom mig alltså. Han älskar mig! Visst han har inte träffat mig, men det kommer fler chanser, får väl ta å åka till US så att han kan ta och "fall in love with me" :D 

Foto: Emil Nordin

Twilight-kaos i Sverige

Fansen svimmade, drabbades av panik och fick lyftas över kravallstaketen av vakter när deras stora idoler äntrade scenen.
Kristen Stewart och Taylor Lautner skapade kaos då stjärnorna besökte Hovet för att möta "Twilight"-fans.
- Det här är helt galet, sa moderatorn Ulrika Eriksson då hon förgäves vädjade till fansen att lugna sig.


Kristen Stewart och Taylor Lautner, eller Bella och Jacob som de är kända som i omåttligt populära "Twilight", besökte i går Hovet i Stockholm där fansen hade samlats för att få se sina idoler.
Hysterin var total när minst 5 000 unga tjejer trängdes då stjärnorna äntrade scenen. Skyddade av vakter gick stjärnorna bakom dubbla järnstaket mot ett podium där moderatorn Ulrika Eriksson skulle intervjua skådespelarna. Men fansens skrik gjorde det omöjligt för skådespelarna och moderatorn att höra varandra.
- Det här är normalt, sa en märkbart besvärad Kristen Stewart.
Försökte lugna fansen

Ulrika Eriksson försökte förgäves lugna fansen, utan resultat.
- Det här är helt galet, sa hon mitt i de öronbedövande skriken.
Taylor Lautner hanterade situationen betydligt mer behärskat, trots att han var upphovet till den och fick blommor och andra föremål kastade mot sig hela tiden.
- När jag fick rollen i "Twilight" kunde jag inte föreställa mig att det skulle vara så här. Att jag skulle vara i Sverige med 10 000 fans. Det är fantastiskt, säger Taylor Lautner samtidigt som fansen skriker.
Flera av de unga tjejer som hade samlats på Hovet var i extas och trycket blev enormt när allt fler trängde sig framåt mot scenen.
Vakterna gjorde allt för att ge de unga tjejerna vätska, men flera föll ihop i trängseln och fick lyftas över staketen för att föras i säkerhet.
- Jag kommer att svimma, sa Stephanie Rosas, 15, som väntat sedan klockan sju på morgonen för att komma nära stjärnorna.

Artikel från Expressen


 De är söta ihop :D


Om du hatar twilight och allt som har att göra med det, då kommer du nog inte till baks hit igen. Men jag kan ju säga att Twilight är inte hela mitt liv. Bara nästan, har börjat på en "Scrapbook" om ´twilight, där ska jag sätta in bilder, tidningsurklipp, biljetter och annat som har med dem att göra, så jag har lite minnen typ av det :) Smart va?Är så glad över att ha sett dem. Overkligt på alla sätt och vis, och helt underbart!


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback