FanSite


Jag har velat starta en Fan-sida om twilight (så ni slipper mitt tjat här) Eller någon av skådespelarna länge. Ett. För att jag typ lööövar Twilight. Två. För att det är himla kul att leta och hitta massa info och bilder och sånnt om dem. Tre. För att det är kul helt enkelt med massa info.

Men problemen är. Ett. Det finns miljarder av sidor, för att bli stor och stå ut måste man komma med nått nytt. Svårt och näst intill omöjligt. Två. Om man vill att den ska gå bra måste man iallafall vara minst två, annars måste man ju göra hela jobbet själv, och det kan man ju tröttna på. Och jag har ingen sådan som vill starta en sida med mig. Tror jag iallafall. Tre. Jag vill inte ha en liten ful sida, men tyvärr suger jag på blogg design så... antingen måste jag hitta nån som kan och vill hjälpa mig, eller så är jag körd.

Men om nån är sugen, säg till då :) Det uppskattas! <3Ska dra till träningen nu iallfall. Lite nervös... inte tränat på så länge!

Kommentarer
Jossan säger:

Finns ingen svensk hemsida om Nikki Reed vad jag hittar iaf. Skulle vara awesome om du kunde starta en ju! Jag skulle länka iaf ;)

2010-07-27 | 01:54:07
Bloggadress: http://kristens.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback