Eclipse

Jag är riktigt ledsen för den riktigt vidriga uppdateringen. Men whatever, det är sommarlov och jag har mycket att göra, tex. så är Elin här från göteborg :D Lovely!

I måndags var jag på förhandsvisningen av Eclipse. Den är riktigt bra. Grymt gjord. Men sen så är jag ju en Twilight fanatiker... (a) Amanda hade fått biljetter, och vi hade bra platser och allt var jättekul! Sedan igår kväll var jag ju på Twilight Movie Night ;) Så fick se den en gång till, men det gör ju inget. Jag tycker att det är en jättebra grej, man får uppfrächning av de tidigare filmerna och får se den så tidigt som möjligt (vi fick faktisk se den innan klockan slog midnatt, alltså den 29 fick vi börja se :P) och de hade lite olika utlottningar av afficher, pins, böcker, soundtracket, hoddies, t-shirtar, mer afficher, och lite sånnt. Och gissa vad!! Adina vann!!!! Hon vann en påse med Pins, T-shirt, soundtrack, Klicks-twilightspecial, bok och badboll. Och vet ni ännu mer? Hon gav mig både Pinsen, t-shirten, soundtracket och tidningen! Galet vad gullig hon är! och hon fick boken Frost, en bok som jag har hemma, som ska vara riktigt bra!! Det var jättekul med soundtracket för att jag önskade mig den, och jag har letat runt efter Klick-tidningen jättemycket! Och tröjan var askul, samma med pinsen :D Sen när vi väntade på pappa, så var vi bara några få kvar, och sen frågade hon som snackade med oss om nån av oss ville ha det sista soundtracket, och såklart ville Elin ha den :D Det var jätteroligt :)

Nu sitter vi faktiskt och lyssnar på soundtracket :) Det är faktiskt riktigt bra! Inte bättre än första, men definitivt bättre än när jag lyssnade på New Moon-CD:n för första gången, men jag gillar det nu också :D De hittar alltid helt grymma låtar till filmen som passar som smäcken! :)


Så hela grejjen var Awesome! :D Helkul!


Ni borde gå nästa år ni med! <3

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback