Det går bra nu :)

Så himla lycklig! Steg upp 03:50 och käkade lite, allt annat var packat. Sedan skjutsade min kära moder mig till Sergel. Och där var det kö från ingången till bion ända till Åhlens. Bara att vänta asså. När klockan var kanske halv 6 började alla att rusa, fast det var mer än 2h kvar till släppet! Sen så trängdes folk och knuffades och alla var i som en enda stor hög. För att de som sovit över (som jag skulle har gjort om mamma låtit mig göra det i går kväll) skulle få biljetter hade de alla varsitt nummer och fick ställa sig först. Sen så stod jag i en kö typ aslänge, fast det fanns en annan kö, men alla sa att det var fel kö. Så jag väntade ända tills att en tjej kom och sa att vi skulle stå i andra kön -.- Lyckat. Iallfall så var det lite lyckat, träffade två jättegulliga tjejer där :D Som jag stod och snackade med ocksådär. Vi halv nio började kön att röra på sig och nångång strax vid tio hade jag mina två biljetter!!!!!!!! Ni fattar inte hur lycklig jag var då, skrek som en galning och det bara pirrade och all stress av att inte få en biljett bara rann av! Åh vad skönt det var!  Fast jag var där vid halv fem så hade de två tjejerna bakom mig kommit vid sex, och stod ändå på samma ställe xD Men men, det gör inget! JAG HAR BILJETTER! ENDAST 17 DAGAR KVAR! Sitter på Sektion A21, rad 3, vet nån om det är bra platser?Träffade äver Josefine, min brevkompis förförsta ggn och det var väldigt roligt :) Hon hade sovit där, skulle ha varit med henne. Och hon var precis som jag trodde, jättesnäll och gullig och pratsam :D Vi borde ses oftare!
 Här är mina biljetter! Biljett utdelarna :)Nån som vill gå med mig på Twilight Movie night den 29-30 juni? :) Då visas först Twilight och New moon och sen efter tolvslaget även Eclipse! YAYYY! Och där får man Popcorn och läsk och lite mat :D Låter inte det grymt? 275 spänn för hela kalaset, inte helt dyrt, och det finns faktiskt massa biljetter kvar! :D Bara 26 dagar kvar!


Tjingeling jag är glad som... jag vet ingenting!

Kommentarer
Fridah säger:

Ååååh va härligt Johanna!!! :D <3 Blir smått avundsjuk eftersom att jag inte kan gå, men men... Du måste berätta allt i detalj efteråt!!! Miljarder med detaljer vill jag ha!!! :P

Kramkramkram <3

2010-06-05 | 13:22:46
Bloggadress: http://saganomfridah.blogg.se/
julia säger:

åh gud va roligt!

tror du att du kommer få träffa kristen och taylor på nära håll? skulle va häftigt! :Pha det bra :)

2010-06-05 | 15:48:56
Bloggadress: http://juliaanystrom.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback