Jag lovar att du aldrig har varit med om detta!

Jag LOVAR!
(såg du Matilda, Aldrig med ett l, stolt nu? :P)

Dagen började med att jag hörde en predikan på islänska som sedan tolkades till norska. Hihi det var asskummt och islänningen lät somom hans tunga satt fast i fram. Det har ni INTE gjort! xD

Sen fick jag en macka på Subway, och fatta vad massa olika val, vilket bröd, vilket pålägg, vilka grönsaker, vilken sås, Chips eller kaka? Oj vad jobbigt det var, och inte nog med det, hon som jobbade där hade brytning, pratade tyst, var stressad och pratade fort och det ekade samtidigt i lokalen. Det var jobbigt! Det har inte hänt dig!

Efter det skulle vi på spinning, jag och modern i det nyöppnade F&S i sickla. Vi trodde att det skulle vara fullt av folk. Men det visade sig att vi fick ett privat spinningpass, bara vi två och ledaren! I världens coooooooolaste spinnings rum, med trappsteg som i en biosalong, scen, spotlights och ledaren var en av de första spinnings ledarna i Sverige!! Det har du minnsan inte varit med om! (A)

That was my day, och nu ska jag pluggelilugga SO och sen blire två matcher :D :D<3333333


Pussssss<3

Across the barricades

Heter boken vi läser på engelskan och som jag har ägnat förmiddagden åt att läsa och svara på frågor. Den är nog en av de bättre böcker vi läst i skolan (Y)

Idag blire sickla tror jag bestämmt med finaste Adina i släptåg :) Monki blire :D Hoppas detfortfarande har REA!!<3<3

 

PUSSAR OCH HUGGAR från moi!<3

Holmgrens<3

USCH vilken härlig kväll med HOLMGRENS! <3 Hjärta på dem!

Mer imorrn, förn nu ska jag SOVA!!

Godnatt!

Alsqvists Café (:

Sorry för dålig uppdatering. Imorrse städade jag bort kläderna i rummet och jag hittade sex koftor, en overallsjacka och en Jacka! Det är tom. mkt för att vara mig!

Sen idag har finaste Alsberg vart här :D Jag och Linnea kollade skolkatalogen, bakade världens mumsigaste kladdkaka och slängde mobiler i väggen :D (A) Mer imorrn, för nu har jag jättebråttom för snart kmr våra gäster :D Ska bli jättekul! Men missar både inside out och bollskolan :/

 Så söt hon är!<3

Hon är så skön den tjejen! Bomem i isvak <3

Men har hittills vart en underbar fredag! :D<3

Pussar och stora kramar! <3<3

Händelserikt!

Idag har jag varit med om många sjuka grejjer.Först tog 471, och gissa vilka som satt på? Emma och Fia<3<3 Det var kul, för det var ett tag sen vi såg dem :) Sen åkte 471 fel, så han åkte förbi sickla och allt, sen  fick vi pulsa genom snön över sjön på hellasgården för att komma till backen. Väl där var backen en stor besvikelse och ibörjan var det mest snö, men efter ett tag gick det asfort med Lappen jag lånat av Mandis!<3 Vi spelade in filmer när vi åkte och när vi gjorde kullebyttor i snön<3
Sedan åt vi korv m ketchup och äppelfestis och äpple, och glögg hade jag med mig :) Och Adina hade kakor vi fick smaka<3 

På vägen hem tog vi 401:an igen, och då var en tjej i fören som spydde! I bussen! Inte kul! Och sen gick hon ut och spydde och sen skulle hon gå på igen! Men det gick inte, för det var så fullt!

Har sett om riksbanken idag på dvdn jag fick låna av so:n för jag missade när de andra såg den. Och sen såg jag She's the man! HJÄRTA på den!<3

Jaa och nu har jag åkt skridskor i en halvmeter snö (efter att amanda tvingat ut mig) och sedan gått i trappor med grillorna när jag hämtade skyffeln eftersom att det inte gick att åka xD SÅ vi plogade upp en liten bana och började åka runt, och jag snitsade in mig riktigt på piruetter :D Efter ett tag blev man assnurig :P Och vi började med lite kodord om vad vi skulle göra:

Turn around: Byt varv
Single turn around: Den som sa det skulle byta varv (och då åkte båda åt varsit håll)
Purrpurr: Piruett
Double Purrpurr: Dubbel Piruett
Beast: Man kör in i en snödriva och faller (och blir ett snömonster, snowbeast xD)

Jaadu, det är bara jag och Amanda som kan hitta på så sjuka grejjer och snart äre handbollsträning :D

 Galen tjej :D Bild: Julia/Melissa

Puss27-1-10

Idag fyller min kära kusin Jasmin år :D Grattis!

Det betyder att det är exakt fem månader tills jag fyller 15! STORT! :D

Jag och amanda var nyss ute och åkte skridskor i ett 15cm tjockt lager snö :D Det var jobbigare, men väldigt kul :D Amanda, du är så knasig, älskar dig! Åka skridskor i snöstorm är nog bara du som kommer på!

Puss

Galet!

Nyss hände nått sjukt!

Jag och bror min stod och konverserade som normala människor i köken medans vi fixade mellis. Sen helt plötsligt öppnade han munnen och utstötte en enorm, vidrig och högljud RAP, på mig! Jag blev iriterad och sa åt honom: Elias! gud vad äcklig du är! Man rapar inte på folk, särskilt inte på mig. Efter kanske 20 sekunder hör jag att min HUND RAPAR nedanför mig! Hur komiskt kan det bli?

Ska ut och åka skridskor med käraste Amanda i snöstormen!<3

PUSS

Blod, svett och klister

Var fett opepp för att träna, men var helkul, fast det var JOBBIGT! Det var helt annorlunda än vanligt ;)

Det började med att vi ringde torun och hela laget sprang förbi hennes hus och vinkade eftersom vi tränade i nacka bollhall vilket är jättenära henne, sedan sprang vi runt fotbollsplaner, klättrade i en trappa full med snö, tog oss upp för en brant isig backe med hjälp av att hålla i oss i grenar.
Allt detta i mörkret xD<3

Jag började inte blöda, men typ hälften av alla spelare fick blåsor, jag svettades som alldrig förr, och ja du såg rätt! Jag spelade med Klister förförsta gången, var lite halvsvårt ibörjan,men man vande sig ;) Det var askul, och man kännde sig värsta profsig när man kunde ta emot bollen med EN hand xD
Ben var som vanligt jobbig, men det gick bra ;)


Nu ska jag sova.
Pussar

Lady Gaga Dockor

Har ni vart inne på förstasidans inlägg? Det var ascoolt! Gå in här för att titta :D

Idag har jag gjort NO-provet. Jag tror det gick bra, var inte allt för svårt :D (Y) Det ända var en fråga på slutet som jag bara hittade på lite för jag visste inte alls xD Jag hade inte änns läst om det (A) Haha men annars gick det rätt bra, och skönt att det är över! Nu är det bara HK-prov på fredag och So-prov och Matte-prov nästa vecka. Plus SO- och Eng-läxa till imorrn/nästa vecka. LOVELY! NOOOOT!


Pussar och Kramar till alla söta läsare!<3

One Time-Justin Bieber

Vi gillart!<3 Asså sången ;)
Nu sitter jag här och pluggar på Genetik och Evolution för sista gången hemma. Blir nog lite i skolan sen. Är trött i huvvut och orkar inte mer... Synd eftersom att det bara är första månaden. Men ihelgen blire KULUL! Gäster ftw!<3 Robin och Nicole kommer med familjen! Var typ... ASlängesen :( <33


Min nya schal som mamma buied me yesterday ;)

Men vi höres ska gå till baks till plugget.

GULLIGULL!

Titta vad min gulligaste och sötaste bror har satt på sin status på FB! <3

Elias Carlqvist Om du är syster till den vackraste o bästa systern i världen kopiera den här statusen och visa allas våra systrar att en syster kan man inte klara sig utan!


VIsst vare gulligull! <3<3 KRAAAMEN PÅ HAN!<3 Även fast han inte är en syster xD


Pussen!

35 things a girl probably doens't know about guys

35 Things A Girl Probably Doesn't Know

Beskrivning:
1. Guys are more emotional then you think, if they loved you at one point, it'll take them a lot longer then you think to let you go, and it hurts every second that they try.

2. Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.

3. Guys go crazy over a girl's smile.

4. Guys will do anything just to get you to notice him.

5. Guys hate it when you talk about your ex-boyfriend or ex love-interest. Unless they're goin for the let-her-complain-to-you-and-then-have-her-realize-how-wonderful-and-nice-you-are method.

6. A guy who likes you wants to be the only guy you talk to.

7. Boyfriends need to be reassured often that they're still loved.

8. Guys are more emotional than they'd like people to think.

9. Giving a guy a hanging message like "You know what?!..uh...nevermind.." would make him jump to a conclusion that is far from what you are thinking. And he'll assume he did something wrong and he'll obsess about it trying to figure it out.

10. Girls are guys' weaknesses.

11. Guys are very open about themselves.

12. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don't need to give advice.

13. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you.

14. Guys love you more than you love them if they are serious in your relationships.

15. Guys use words like hot or cute to describe girls. We rarely use beautiful.If a guy uses that, he likes you a whole hell of a lot.

16. No matter how much some guys talk about asses and boobs, personality is key.

17. Guys worry about the thin line between being compassionate and being whipped.

18. Guys think WAY too much. One small thing a girl does, even if she doesn't notice it can make the guy think about it for hours, trying to figure out what it meant.

19. If the guy does something stupid in front of the girl, he will think about it for the next couple days or until the next time he spends time with the girl.

20. If a guy looks unusually calm and laid back, he's probably faking it and is spazzing inside.

21. When a guy says he is going crazy about the girl, he really is. Guys rarely say that.

22. When a guy asks you to leave him alone, he's just actually saying, "Please come and listen to me."

23. If a guy starts to talk seriously, listen to him. It doesn't happen that often, so when it does, you know something's up.

24. When a guy tells you that you are beautiful, don't say you aren't. It makes them want to stop telling you because they don't want you to disagree with them.

25.When a guy looks at you for longer than a second, he's definitely thinking something.

26. A guy has more problems than you can see with your naked eyes.

27. Don't be a snob. Guys can be intimidated and give up easily.

28. Guys talk about girls more than girls talk about guys.

29. Guys really think that girls are strange and have unpredictable decisions and are MAD confusing but somehow are drawn even more to them.

30. A guy would give his right nut to be able to read a girl's mind for a day.

31. No guy can handle all his problems on his own. He's just too stubborn to admit it.

32. Not all guys are assholes. Just because ONE is a jackass doesnt mean he represents ALL of us.

33. Even if they refuse it all guys are ticklish on the ribs.

34. Guys love neck rubs and if he lets you keep doing it ..it means that he really likes you or his neck really hurts.

35. When a guy sacrifices his sleep and health just to be with you, he really likes you and wants to be with you as much as possible.


Detta hittade jag på facebook, i en grupp med samma namn, och tänkte sprida detta ut till alla tjejer! Det lärde mig faktiskt en del! Tack skaparen! :)<3


Pussar

Awtfit

Här är mina kläder today :) Efter detta blogg inlägg är det Nisserundan som står på tur, sen Mellis och sen plugg -.- Förhoppningsvis kommer jag in en gång til idag :DMed Chokladbruna ben, svart kjol från H&M, Vitt linne från H&M och en Oversize skjorta från Faderns Garderob lämnade jag hemmet och klev in i skolan. I de kläderna levde jag sedan resten av dagen :P


Pussar

Awtfit

Här är mina kläder today :) Efter detta blogg inlägg är det Nisserundan som står på tur, sen Mellis och sen plugg -.- Förhoppningsvis kommer jag in en gång til idag :DMed Chokladbruna ben, svart kjol från H&M, Vitt linne från H&M och en Oversize skjorta från Faderns Garderob lämnade jag hemmet och klev in i skolan. I de kläderna levde jag sedan resten av dagen :P


Pussar

No-plugg+Nagel målning

Nu sitter jag här och ska plugga lite NO, inför provet imorrn. Samtidigt har jag målat naglarna, för jag tänkte att det var en bra idé, för att fingrarna inte kommer åt nånting förutom med undesidan på tangenterna :D Plus att det går ju fort att skriva och då torkar de i vinden xD Idag blev det Rosaskimmer :D

Titta vilken söt! En sånn vill jag ha!<3
De här godis/cupcake naglarna är bara för
mycket! xD
Haha<3

 Hur kan man göra saker med dessa saker på fingrarna!


Bild: Google

Puss

Måndag=Skola=Myrsjö=BAJS!

Åh imorrn äre skola! :( Tummen ner för det! Jag är inte pepp säger jag bara!


Vi får väl höras, ska gå och lägga mig i varma sängen nu! :D
Puss

Tävling, mannen!Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Är med hos http://juliaberg.blogg.se/2010/january/vinn-min-10000-kronors-goodiebag.html#comment s Tävling, tänk om man vinner allt! :D

Va med du me!


Puuss

Miss

Jag har gäster nu. Egentligen skulle jag till Linas garage för knytis, men ändrade planer blev det när jag fick veta att gästerna skulle komma. Vi har kul med WII, Twister och skojj, men jag skulle helldre hänga med Girlsen och så, saknar dem så!<3 ;) Och få sen Anton Dahl i skolkatalogen och se om det är han ;)<3
Men vi har jättekul, även fast jag är astrött efter allt pluggande, det gick jättebra, gjorde mer än vad jag hade förväntat mig på en&½ timme (Y)

Nu ska jag vara social, Puss

Öppethus

Idag står NO-plugg och Öppethus på listan. Det sista gillar vi ;) Nacka gymn. äre som gäller. Och superkul att massa jag känner ska dit, tex Frida J :D<3 Ska titta på nästan alla Sam linjerna, Internationell, Utland, Juridik och Media Journalistik :D

Igår var bollskolan helt okej :) Fick en mamma med i mitt "lag" som hjälpte till. Hon var bra, men trodde att de kunde lite mer än vad de gjorde. Men det var en jättesöt tjej med som hette Ellen som var jätteduktig och snäll och lyssnade ;) Och hon var den första som sagt hejdå Johanna till mig <3

Kvällen blev trevlig för jag träffade Angelica som jag inte sett på tre evigheter och vi har typ samma åsikter om gymnasiet, så vi kanske hamnar i samma klass/skola ;)  Och sen berättade jag att jag hade hittat en kille från lägret som jag har sett en gång här i närheten. Han går visst på björknäs! ;) Nere på 15+ så var det tävling ,med olika lag och frågor. Vi kom näst sist, fast vi var duktiga ;) Vi visste tex vilken som var vilken när det var Cola smakning, mellan Coca Cola, Pepsi och Premium cola. Vi var bäst där, vi visste typ att tvåan var pepsi bara av att smaka :O :D Sen var det lite tävlingar om olika byggnader, städer och choklad ;)

Sedan åt vi fika i cafe Manna och handlade tuggumi och gick runt lite. Det var rätt få där, men vi hade kul iallafall<3 

Nu ska jag göra lite nytta, så pussar så hörs vi!<3 


Den mest skrattframkallande bilden jag vet<3ÄLSKAR DENNA BILD!
Så extremt skön, måste skratta varje gång jag ser den!<3<3


<3


Bollskola

Idag är det redan dags för bollskolan! :O Det är kul, det ända är att jag är ensam, alla andra har sina grupper två och två, medans jag är ensam, för Fanny som var med mig slutade :(

Har gjort Sylt på hemkunskapen idag och Thor och Orkidé tänker seriöst extremt lika, de blev åtsagda att fixa en sak som de slarvat med och skulle köra stensaxpåse om vem som skulle. Försten till tre vare. Och de höll på i evigheter för att de hela tin tog samma xD


Chattar med Mirre och Adina som skulle gått och bowlat med klassen (iaf några, de, nathalie orkide och nåra killar) Men det blev inte så... Jag ska bort ikväll så jag kunde inte följa med...


Chattar med frugan Jenny nu också :D<3


Pussar, ska vara lite social nu ;)<3

Nailpolish

Jag sitter här med mina nymålade lila nagar! Fancy!!!<3 Hahah.

Igår var det öppethus på skolan och jag hade första passet på kakutgivningen, men eftersom alla var nere i matsalen då så kom det ingen :P Sen gick jag Adina och Mirre till grön 10 för att måla och klistra och klippa och skriva om svensk jul (japp , rätt tid på året, jag vet!) till det franska brevvännerna i nice :D På engelska, som tur var eftersom att jag inte går på franska :D Så medans sexorna gick runt så satt vi där och målade (Y) Jag o Mirre värvade en kille dit :D Och Jos, Mirres lillebror. Och vi hade också röda lappar där det stod: Elev Johanna 9a1 :P
Jag höll på med öppethus mellan 16.30-20.30, och sen gick jag på träningen i hallen bredvid, en halv timme försent xD

Nu måste jag nog snart flytta på min rumpa och masa mig till skolan, och hålla nått himla föredrag om en artikel om varför det är viktigt att träna på hemkunskapen :(

Pussen

Låtar

Jag har kommit på en låt till som kommer att påminna mig om 2009. Eller iallafall nyår 09/10. Det är Lovegame med Lady Gaga, för ja och Matilda sjöng på den hela dagen, och vi bestämde oss för att vi INTE fick sjunga på den :D Och, jag har fortfarande inte sjungt på den! ;) Det ända är att vi brukar ha den på uppvärmingen, och då blir det riiiktigt svårt att undvika den :P

Har börjat älska Du får inte med Sonja Aldén, eller jag gillade den förut, men nu har jag kommit på den igen, och jag värkligen äääääälskar den!<3


Neej, nu ska jag fixa med mina grejjor, puss

Hur gör man kaffe?

Ojoj! Idag blir en hektisk dag! Jag ska handla, baka, laga mat, slänga soporna och om jag hinner plugga tyska, hemkunskap, NO och piano xD  Innan kl. halv fem för då ska jag till adina och brygga kaffe eftersom jag inte kan det xD Haha och jag måste ta med mig mat och skuruväskan dit eftersom att jag måste gå direkt till träningen efter öppethus! OJ vad det kommer bli stressigt!


Pussar

Tydligen

Jag är tydligen Wowfin. Wow får man ta som man vill. Bssf är jag också, Blond,Smart,Snygg och fin står det för. Det är lite skummt, men på två dagar har två personer varit väldigt gulliga mot mig! Synd bara att det inte två önskade personer. Ska träna nu, vi höres PUUSS

Fullt schema!

Idag har jag fullt upp, så vänta er inte att jag bloggar så mkt.

Jag ska träna, baka kakor tills imorrn, plugga NO och tyska. På 3h. JIPPIEEE! Noooooooot.


Pussar, nu ska jag bege mig mot skolan<3

Ja, nej eller kanske

Nej.
Det där var ett skummt sätt att göra det på. Och nej jag tänker inte bli tsm med dig.

Sorry.

Handboll

Nu äre Handboll på TV. Rättare sagt på fyran :D JIPPIE :D<3<3

 Oj, man såg ju mkt :P NOOOT. Neej men ni fattar :D<3

 Här är jag tittandes på Handboll min favorit sport ;)


Ska titta vidare nu :D Just nu står det 17-12 till Sverige :D Jaay<3 JAA HAN RÄDDADE EN KONTRING!


Kram

You dont no what you got, till you missing it alot!

Heeej jag har en Bokdag, eftersom att jag inte kan gå på träningen pga huvudvärk :/

Har vart på bibblan idag så har två helt färska böcker och två som jag lånade om. Eller rättare sagt en och ½, har kommit till halva av den ena :P Har skrivit en recention av den boken, Delux på min bokblogg, så gå gärna in och titta där :D Bokbloggen <3deluxe Deluxe, som jag har börjat på :D Älskar klänningen!<3


Idolen
 Idolen av Meg Cabot, en författare jag gillar!

stämplad
Stämplad lät rätt bra på baksidan :D

ful Ful, en ny fräching :D


Har du läst nån av böckerna? Vad tyckte du?

Pussen


Tuesday morning

HEJSAN ALL SÖTA!

Idag är det tisdag och jag börjar kvart över nio, men jag gick upp lite tidagre så jag kunde blogga lite och ta det lungt ;)

Om det går ska jag försöka få in bilderna på dagens och gårdagens kläder ;)
Och även Pippitröjan som många ville se mig i :D

pippitröjapippitröjapippitröja Min älskade pippitröja :D

Igår
Mina klädermina kläder
Linne: ?
Svart Kjol: H&M
Örhängen: Glitter
Ej på bild:
Strumbyxor: H&M
Svart kofta: Kappahl

Idag :
mina klädermina klääder

mina klotes
Rött Nagelack: H&M
Linne:Gina
Skjorta: Carlings, Saints and Mowats
ej på bild:
Jeansleggins:Gina


Alla bilderna är tagna med min webbkamera, därför lite halvtaskiga bilder, men hoppas ni ser ändå!
Nu ska jag iväg till skolan :D

Kissies 

Idrottsgalan+Erik Hassle+Lisa Melke=JIPPIE!

Vet ni?!!
Erik Hassle sjunger nu på Idrottsgalan! :D Jippie, jag älskar han!<3<3 Sen är det jättekul att Nacka Musikklasser sjunger där :D Och Lisa Melke sjunger där! Oj vad roligt! :D<3 Tänk om jag hade kommit in och valt nacka musikklasser! DÅ hade jag sjungit på TV och med min Idol Erik Hassle, nu är jag lite ledsen :( Men kulkul att Lisa fick vara med och att hela nacka musikklasser (niorna) Fick vara med och att Erik var där :D

Bild
Bild

Hugs 

Infoteket

Jippieeeee!! Vi slutade tidigare! 13:50 :D

Det är bara det att jag måste stanna i skolan till kl 15:20 för att jag har tyska. Lovely!
Men jag har iaf tid för att gör a läxan som jag glömt (A) och hemkunskaps läxan. Även fast jag är lite flum nu, så jag vet inte hur bra den är. Men Adina bredvid mig får läsa den, för hon och Alfred har gjort mediabevakningen :D Och Elisabeth min hk lärare (också kallad hästen, och det är inte för att hon ser ut som en häst...xD) har ingen humor :(


Kramen

S U N S H I N E

I want sunshine!

Men men om det dagen erbjuder är Skola, tyska, piano och plugg och promenad så får det väl duga, även fast måndagar inte riktigt är min favvo dan :(


Nu ska jag iväg snart, så vi hörs puss

Jag är ledsen!

FÖRLÅT MATILDA! Jag är ledsen! Jag skrev fel! Västerås är sveriges 7 största stad, inte elfte! En riktig storstad!

Här är den ända normala bilden på bara henne jag hittade :D Men det är min finfinabästasötasteunderbarastefantstiskasteutormordetligaste Kusin Matilda<3


Hugs 


Bullar är något jag alltid gillat

Och alltid kommer att gilla!

Efter matchen vi vann med 17-10 i tumba imorrse var jag rätt hungrig, så på vägen hem efter mellanstoppet på Bauhaus kom jag och tänka på allt gott jag var sugen på och kom fram till att bullar var det jag var mest sugen på. Så jag gick in och sa till min mamma
- Mamma jag vill ha bullar!
- Det kanske vi kan ordna, jag ska ändå baka bröd :) Sa min mamma
- Jag ska baka nån gång, till mitt HK-prov Sa Elias min bror

Och nu sitter jag med bulldoften i näsan och ska snart äta mina efterlängtade och beställda bullar! Det är ju som på café! Det ska jag testa fler gånger<3

Hihi, jag kom och tänka på att det är en tjej som brukar läsa min blogg, och hon sa en gång att jag alltid gör henne sugen på något när hon läser, så nu ska jag göra henne sugen på bullar!<3 Förut har det vart jordnötssmör, kladdkaka, taylor lautner och sånnt :D Har kommit på att jag skriver rätt mycket om mat och fika. Alltid fika. Älska fika!

Kramar till bästa blogg läsare!

Börjar bloggdagen med en tävling

Japp, är med i en till tävling! :D På Anas blogg :D

Pussis

Adjö till sthlm och Hej till Västerås

Japp ni såg rätt, jag ska överge denna vackra stad för att åka till sveriges 11 största stad, Västerås, för att gå på 40:års kalas :D Jag ska till kusinerna och Faster som fyller år ;) Så det blir nog inget mer från mig idag, kanske sent ikväll.

Nisse, min gulleplutt har gjort illa benet! Han haltar asmkt, och ibland går han bara på tre ben! :'( Men det skumma är att om man är ute ett tag börjar han gå som vanligt och när man kommer in igen haltar han igen efter en stund :O Och om man rör på "rätt" ställe skriker han! :( Så hoppas han blir bättre!

Ni får ha en super lördag!

Branflakes

Har nyss upptäckt att branflakes är otroligt gott att bara äta sådär!  Så jag sitter här med förpackningen och äter, nyttigt godis kan man säga ;)  Det är assmarrigt! Det borde alla testa!<3333

Ska snart va tränare, men först ska jag damsuga!
Puss!<3

Pannkakor

Vettni?!

På fredagar har jag Hemkunskap och vi åt mat där, och jag var egentligen mätt, men alla andra skulle äta så jag gick men ner, och sa: Om det är pannkakor äter jag! Och gissa? Det blev Pannkakor!!!!<333333 Min favvo rätt :D Jag tror ja ska säga det oftare, för då kanske det blir det oftare! :D :D

Här är min Limerick från Engelskan med Torsten (Ignorera stavfel och gramatiska fel, det ska vara så, och kom inte och säg att kaffepanna och Stekpanna är samma ord! Batter=Smet (pannkakssmet))

Once upon a time there was a Johanna
She was sweet as a kaffepanna
She loved pancakes
and to get it she did all what it takes
And fried her batter in a stekpanna


Visst varen bra? ;)


Pussis


Om du läser detta så kommer du att

Veta mer om mig ;)

Namn: Johanna

Kallas för: Jojo, jojsen, Hanna, johannapanna, johannischpannisch, jorre... jaa you name it, alltmöjligt på J (:

Stjärntecken: Kräftan

Piercingar:
Öron :P

Tatueringar: No :P

Längd: 1,58 mini typ :P

Skostorlek: 37 ;)

Hårfärg: Mörkblond ;)

Fräknar: Jaaa... xD

Motto
: Why be someone else if you can be you?

Kär? You know who<3333

Önskar du att du bodde någon annanstans? Kanske ;)

Tycker du att du är attraktiv? Känns ju lite ego fråga!

Dricker du?
Nej!

Röker du?
Aldrig i livet!

Vilket schampo använder du? Oj, jag tror det är Gliss nu :P

Vilken parfym använder du?
Hm, Nån Ulirch de Varens, Mini Sexy, som jag fick i julkapp och DKNYs Den hära runda äppelparfymen<3 mmmmm<3

Vad är du rädd för?  Bränder, inbrott och att folk dör.

Gillar du att tvätta? NEEEJ! Who does?

Gillar du berg- och dalbanor? JAAAAAAAAAA<3333 Love them!

Senaste…

Filmen du hyrde? hmmm no idea!

Filmen du köpte?
Step up 2

Låten du hörde
: Coldplays Speed of sound rullar på Spotify nu :D


Låten du laddade ner?  Ingen tror ja, eller från youtube vare nog In the shadows med The Rasmus ;) 

Personen du ringde?  Moder?

Personen som ringde dig
? Adina, men jag svarade inte... xD

Senast du tittade på på tv?
Turkisch fur anfänger-nått på tyskan ;)

Person du tänkte på? Mirre, chattar med henne :)

Favorit…

Låt: Just nu är det nog Justin Biebers Down to earth som är bäst :D

Sak att göra:
Oj, massor. Va med kompisar kanske <33 Och Handbolls laget<3

Sport: HAAAAANDBOOOOOLLL! Vad annars? <33333

Dryck: Coca cola o fanta exotic<333

Kläder: leggins och tunika :D Och min pippitröjja. Och min miniräknar tröjja<3333

Film: Avatar 3D, She's the man, HSM, Twilight serien, Mean Girls, typ sånna <3

Bil: FERRRRRRRARRRRRRRI!<3

Serie: Gossip Girl och One tree hill!

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Jaa (och ni vill inte veta vem xD)

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja, i nödfall!

Varit i slagsmål? Räknas det med brorsan? xD

Blivit arresterad? Noope

Träffat någon från internet IRL? Njee

Antal…

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ganska många :D

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 1 ggn :D Från konfan :P


Senaste…

Boken du läste? Deluxe av Anna Godbersen :D Eller Läser :P

Personen du fick e-mail av? Nån tjej från ett bokförlag (Y)

Personen du fick brev av? Jooooooosefine<333333

Personen du fick sms av? Mommie

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Öh...inte igår... i måndags? :D

Saken du köpte? Oj vet inte typ godis på JamJam<3

Vad har du gjort idag? Skolan och skolan och bloggen och facebook och MSN :D

Brukar du svära mycket? Niet

När stiger du upp på morgonen? Kl 7 oftast ;)

Vad har du på dig? Pippi tröjja, leggins från monki och ett vitt linne under :D

Vad ska du göra ikväll? INSIDE OUT PREMIÄR!<3333333

Vad är du allergisk mot? Inget, eller joo mot flytande mjölk (A)xD

Var har du ont? Låt mig omformulera frågan, vart har jag INTE ont! Är död i hela kroppen!

Använder du hårspray? Ibland när jag vill att frisyren ska stanna :D

Kan du stå på händer? Neeej :(

Håkan Hellström eller The Ark? Håååekan<3

Salt eller socker? Hahaha goooodisgris på mig, socker!

Gillar du ketchup? Jiees

Är du glad nu? Alltid!<3 Haha

Var du glad igår? ALLtid har jag ju sagt! :P 

Vad dansar du till? Allt! :D Helst skön rock eller RnB ;)

Stockholm är… ? Världens bästa stad ;) Eller iaf Sveriges<3 (A)

Göteborg är… ? Är skönaste staden, med bästa humorn!

Kan du sjunga? JAAAAAA! xD

Spaghetti eller makaroner? Fjärilpasta!<3333 ALLTID PASTA! (när det inte är pannkakor...<3)

Land du vill besöka? USAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!<33333333333Det var det :P Puss<3


RR-språket

Jorre här!
Det är en rätt skum, men rolig kille i min klass som heter Robin, kallas för Rorre. Han har utvecklat RR-språket. Det går ut på att man tar första bokstaven i ordet/namnet och lägger på en valfri vokal, oftast I,O eller A, och sen RR och avslutar med ett E. Det började med att han kallade sig själv Rorre och sa narre till najs och glarre till glass. Och sen här om dagen började han på svenskan hitta på RR-namn till alla i klassen, så jag blev Jorre :P Mirre blev Mirre xD Adina Arre, Orkidé Orre (hihi)  Nattis Narre (samma som najs :P)Cajsa läraren blev Carre och Torsten min mentor Torre (hahaha). Så det är lite kul! Sen på svenskan sa han: Nästa gång ska jag lära ut mitt språk! Så vi får väl se om vi får lära oss mer om det ;)

Haha hade tänkt skriva pussar på RR-språket, men det blev lixom Porre och jag tyckte det kändes lite opassande xD så det får bli kramar istället ;)

Korre!

My favorite

Min favorit dag är här!

Ska snart sticka till mina två lektioner på fredagar ;)


Är helt död i kroppen från hårdträningen i veckan!


Men nu måste jag gå!
Och i kväll blire nyyyyyy start på Inside out!!!! JUPPIE!<3

Puss

Mackor

Mackor är så SJUUUUUKT gott!<3 Jordnötssmörsmackor äger, har proppat i mig tre stk bara nu! Och är sjukt sugen på en till, men jag ska äta snart :(

Snackar med Adina och mirre i tre olika fönster på MSN samtidigt och har haft en, hm. Intressant konversation med Rorre (HAHAHA) robin i klassen. Och Kevin försvann nyss :/ Så det är Adina och Mirre och jag nu :D


Ha det bäst!

Mellis

Tar ett snabb mellis med jordnötsmackor och justin B ;) Och kom inte och säg att han sjunger falskt, som alla andra eller barnsligt, för det gör han inte! Jag har en slags förkärlek till musik xD Jag gillar nästan allt! <3

Idag i skolan var det kul, men jag är så trött efter att ha sovit vid typ halv tolv och sen gå upp kl. halv 7! Och sen har jag ont överallt! SPecciellt på kindbenet där amanda armbågade mig och på vänstra handens utsida där lisa slog mig, oh hon är stark hon! Och sen tränings värk lite överallt! Men men, handboll är en tuff sport, har fått lära mig i dag att handboll bränner flest kalorier, dvs är tuffast, :) Det ända som bränner fler är att springa i 12 km/h , och det är det ju inte så många som gör :D

Ni vet ju vad jag ska göra :) Och hittllis hare gått bra med schemat, bara tyskan som fattas xD Hehe... Sen har jag även bestämt att jag ska köpa en bok på blocket, Tillsammans heter den. och sen är svinbra!<3

Pussen, ha det så bäst, vi kanske hörs senare!

Schema

Om ni inte visste det så ska ni få veta ngt nytt om mig ;) Jag älskar att skriva komihåg-lappar, görs scheman och framförallt Listor<3
Jag vet inte varför men det är as kul ;) Och sen blire ju lite ordning på allt!
Därför ska jag skriva mitt dagsschema här:

*Blogga (ett riktigt inlägg)
*Äta mellis
*Plugga hemkunskap
*Plugga Tyska
*Facebook

*Spela Piano, kanske lägga på vänstra handen ;)
*Byta om
*Träning vid 20.00, träffar Amanda vid 19.30


Det var nog allt ;) Och jag ska vara klar vid ca 19.15 för att byta om :P
Lyssnar på spotify ;) På Justin Biebers Down to earth ;) Den är enormt bra! Hans bästa låt tycker jag :D

Nu ska jag börja med mellis och facebook tror jag :P Och lite tyska :P

Adina

Är hos Adina nu ;) Vi har ätit en hel kladdkaka, och nu är jag määääätt! Om 2 ½h har jag träning :P

Nu ska jag följa Adina och Mirre och Linnéa till Friskis

Puss


Gästbloggisch

Bonjour!
jag är Jojos absoluta vän :-) Och nu sitter vi och håller på med våran resa till Romme över en natt. Får era klasser åka på klassresa? Vi får inte åka, utan vi får åka till Romme en dag tsm med en massa andra klasser.. men vi får iaf stanna en natt.
Snart ska vi iväg på friskis och svettis! Och det äger hårt! Tillsammans med Adina Fina och Linnea Pennan x-)
Haha.
Hejsan Svejsan nu ska vi vicka rumpa :P

Jag ska inte, jag ska inte, JAG SKA INTE

Jag ska inte drabbas av den ökända Febern! Justin Bieber febern...
Jag lyssnar i skrivande stund på One time med han, och den är -tyvärr- riktigt bra... Så det kommer bli svårt att stå emot febervirusen!

 Han en kanadensisk sångare som började på Youtube :) Det häftiga är att han är 94 :)


Så vi får väl se hur jag lyckas stå emot :P


Nu äredags för skolan
'
Hugs

It's my life

Och du får tycka vad du vill ;) Men här skriver jag om mitt liv, lite om vad jag tycker och tänker, mina vänner, saker jag gjort, helt enkelt om det som ingår i mitt liv :D Take it or Leave it ;) Så bli inte sura om det bara är saker om mig, mig och mig hela tiden, för jag började blogga för att jag ville få ner mitt liv i text, så att jag kommer ihåg allt när jag blir äldre ;)
Men det är jättekul att just du är här, och det värmer med kommentarer, och skriv gärna vad du vill ha mer av eller saknar, så jag kan göra ditt läsande roligare som tack!<3

Pussar och stora kramar<3

Suburban

Jag bor i en förort (surburban) Men idag har jag åkt in till stora huvudstaden och varit på Nationalmuseét och på donken ;) Jag åt chicken mc nuggets :D Vi hade en nederlänsk guide som var både rolig och bra, fast hon bröt ;) På museét var det jätteinteressant, det var en utställning om skönhets idealet, och omöjliga kroppar. Det handlade om att man i alla tider har målat av folk och bättrat på dem, och alla vill se ut som dem, och att de har vart olika. Tex. hade de en bild på en man med assmala ben och tvådelat skägge  som de kallade för snygg-erik, men inte var han enligt våra ideal. Och nu ska man vara smal och ha stora bröst om man är tjej och vältränad med biceps och magmuskle om man är kille. Sen fick vi måla en gubbe från fyra olika tider med olika skönhetsprinciper och se hur det blev, och det var jättekul och vår tjej blev finfin ;) Kanske får ni en bild på den :D
Men det bästa var att det blev massa diskutioner-där iofs vissa svar var mer intelligenta än andra- där man fick se hur andra tyckte och tänkte om saker, och det var interessant! :D För man pratar inte så ofta om vart man tex. rakar sig och varför med sina klasskompisar xD (det var såkalrt inte det som var interessant, insåg att man kunde misstolka detxD) Och typ om man höll med att det faktiskt var snyggast med smalkropp och storabröst?
Iallafall var det kul och lärorikt! :DSen har jag vart på träning, och när man är på träning med Ben är det alltid lika jobbigt, först jogginig (där vi iofs stannade och körde pepparkakskull mitt i för att slippa ett varv till, för vi var tidiga xD) Sen fys i korridoren (ni kan tänka hur mysigt det är...) Och sen direkt in i hallen med spurtar och ruscher, man var död efter ca 15 min på inneträningen!
Men vi fick iaf spela mycket match och skott, och det är kul! :D Och sen slapp vi fysen i korridoren på slutet :) För vi körde match ist :D (Y)

Och sen gick vi till bilen med Sabina, och jag och hon ba samtidigt: Åh vad gott det skulle vara med pankakor nu! hihi. VI fick gå till korset eftersom en lastbil hade kört i diket och krockat med berget, så ingen kom för bi! :O Han hade stått där i en timme när vi kom dit så när vi åkte hade den stått där i tre timmar! :O Och Polisen var där, och jag och Amanda skulle över vägen, och jag ba: Det står en polis där, och amanda ba: Johanna gå på, vi är redan sena. Så jag gcik, och sen ba: Johanna! JOHANNA! Och sen sa hon: Det står ju en POLIS där, kom vi går nere!
Haha det var ju de jag sa xDNu ska jag nog duscha, efter att Erik Grönwalls låt är slut<3333333
 En sånn dusch skulle man ha, med bänk :D<33

Sorry för det långa inlägget, men jag ville få ner det ;)

Puss, vi hörs imorrn<3

Pusshej

Pusshej<3 och sov gott alla läsare! Blir otroligt glad över att ni tar er tid att gå in och läsa!<3 Och ibland kommentera!<33

Fick denna "fras" Pusshej nyss av Kevin, och den var ju kul så den måste jag ju dela med mig av!

Nej måste sova nu, för jag måste få min skönhetssömn inatt, så jag ser ut så här imorrn:
 

När vi ska på nationalmuseet och äta på Mc Donald's. Prinsessan av Donken!

Godnatt<3

Nian

Har ni tänkt på en sak? Jag gå i nian! Asså jag har alltid vart asrädd för niorna, de var seriöst mycket större då! Men iallafall,  jag lovar att ingen, ingen på hela skolan, inte äns lågstadiet är rädd för mig! Det är ju lite tråkigt, för jag vill ju skrämma nån, jag menar när jag nu har chansen! För sen blir jag ju minst igen på gymnsiet xD Så jag borde skrämma lite små barn :D (Y) Haha neej, ingen är rädd för mig, och ingen kommer nånsin att bli. Haha, kanske på planen, om jag heltplötsligt blir två meter lång, skuter hårt som en elefant och av någon mystisk andledning, och blir asbra, då kanske målvakten blir rädd :P

Menmen, jag kanske är menad att vara snäll (A)

Puss

Rinkeby-Odden

Jag och min kära vänn Sara Odden sitter och flummar på MSN :D

"Jag äga rinkeby, mannen!!!!" "hallå, rinkeby=Mitt!!"

Haha fullt normal konversation mellan mig och Sara <33 Vi har håll på sen i lördags xD


Ha det bäst, se en häst ;)

Mellistips

Vet ni var som är svingott till mellis?

Man tar fram två bröd skivor, godast är pågens runda-bröd :)
Sen brer man mackan med smör/margarin
På den lägger man sen dubbelt så mkt ost som vanligt, alltså flera skivor. Osten behöver inte vara god, för alla ostar smakar lika på slutet ;)
Efter det häller man på grillkrydda i mängder.
Och sen vips in i micron på 30sek-1min. Det beror på om du vill ha osten som smälta skivor, eller som en ostsmet :P Jag gillar det sista, och har kommit fram till att 45sek är perfekt för mig :D Man får testa sig fram :D

Sen äre bara att hugga in.

Jag sitter med mina mackor nu, och det är så extremt gott!<33

Ska snart på piano, men innan ska jag gå med vovven. Är rätt tidigt hemma, för jag slapp tyskan, för hon skulle till doktorn :D Hihi :D


Puss

Today is a new day

Och den börjar med att jag läger upp en tävling från Myzaans blogg :D

Nu är det dags för tävling igen,
Denna gången för att jag fått över 100 prenumeranter på Bloglovin ? Inte illa för min lilla blogg va?

Nu är det E.l.f som sponsrar med priset,
denna gången kan ni vinna ett Starter Kit eller ett Eyeshadow set
(Tryck på länkarna för att läsa mer om dom)


Puss :D

Sweet Dreams

Nu ska jag sova! Tuff dag imorrn :( Ogillar Måndagar starkt.

Sleep tight, jag ska vila mina trötta handbollsmuskler och min hejjarröst och min handbollshjärna!

 

Vi hörs imorrn :D


Tacktacktack allihop

Vad glad jag blev när jag såg hur många som kommenterat under helgen! det var misnt 12 st! PUSS PÅ ER! Även fast jag inte vart här har ni kommenterat! Vet ni hur glad varje kommentar gör mig? Ni har gjort mig jätteglad nu!<3

Tackar man Tackar!<3

Och vet ni? Min mamma har stickat en Pippi tröjja till mig! Den är klar nu :D JIPPIE!<33

En sånn, fast jag ist för Pippi i den ;)


Krambanan<3


Tre Zyx Och Du Är Frisk

Har vart i Rimbo hela helgen ;) Var förkyld och halsont i fredags, men i lördags åt jag tre zyx och genast var jag frisk :D Vi sov i en bildsal, och ni kan ju fatta hur det luktade. Men förförsta ggn fick hela laget plats med maddrasser på första försöket :D Sen var hallen mittimot, och det var ju trevligt :D Iallafall så spelade vi en match i lördags mot Rimbo, och vann med 12-13 och sen gick vi och åt kyckling med plastgafflar, ni kan ju tänka er hur det gick! Linnéa Gustavsson bröt av tre st xD Och Jens en :P Och jag en xD Sen lekte vi "Jag har aldrig
/alltid"-leken, oj vad det var askul!<333 Hihi. Lovisa var bäst  när hon skulle visa hur hon gjorde när hon strulade, och det lät och sågut som om hon spydde. Jag tycker synd om killen :P hihi. Oj vad vi skrattade :D Och Linnea Alsberg ba: Jah var världens bästa fråga! Jag ska byta plats med Johanna då ;)!  Det var kul! och Sen sa hon "Jag har alltid tyckt att Chad Michel Murray är as snygg! Och jag ba reste mig up slogg händerna i luften och ba: WOOOOHOO! Hihi sen sa hon att hon valde mellan han, Zac och Taylor, som vi båda gillar<3333

Senare på kvällen satt jag, Sara O, Amanda, Sara W och Nelly och diskuterade alla Sara O:s pussförsök och Nellys alla Killar xD hihi och det var många det!

oj vad det är mysig att sova alla tsm i samma sal, och höra folk viska och vrida på sig runt om. Jag älskar det!


<3
Idag spelade vi mot Tyresö först och det blev 13-12 till dem (hihi samma som förra matchen) Fast tyvärr ledde vi hela matchen, fast det var jättejämt, men till sist tog de övertag och gick å vann :( Och blev etta ist för vi. Men men vi gick vidare :D Och Tyresö och vi är alltid asjämna! :D

Sen vare en match mot Härnösand ;) som vi gick och vann med 21-9 ;) I första halvlek vare trotts allt lite för spännande, och de tog ledningen en gång :/ Men men, sen vände vi och vann! Nu är jag jättehes bara för att jag har skrikit massor :P

Matchens lirare gick till Hanna Ö, Fanny N och Elina M! Grattis<33

Hihi första matchen stod man på rad och fick gå fram och vinka när de ropade upp oss xD Det var nå nytt ;)


Oj vad jag älskar mitt Handbollslag, oj vad jag älskar Handboll, och Oj vad jag älskar att vinna!<3

Oj vad jag älskar er!<3

Förstår om ni utomstående inte orkade läsa igenom allt :P

vinstpussar


Mosit

Jag och Mosit har en debatt på MSN om vem som får gifta sig med Taylor Lautner, men alla ni vet ju att jag kmr göra det! OCh jag räknar med er bloggläsare på min sida :D
Men visst är hon fin?!<3 Älskar dig!<3


Om jag inte hinner ett inlägg imorrn, så blir detta det sista för helgen, för jag ska iväg på SM i Rimbo :D Men ni får gärna kommentera, det betyder massor för mig! :D


Kram på alla goa bloggläsare!<3

Boys, It's totally true!

Läs, Komihåg, verkställ nu killar :D (Bara ett tips :)) 


(Om flickvännen)

1. Ring henne minst 1gång om dagen.
- Va inte rädd, våga ta chansen! hon kommer alltid att svara

2. Om hon ringer dig.
- Klicka aldrig upptaget! du förstår inte hur ont de gör

3. När hon säger att hon älskar dig.
- Då menar hon det med hela hennes hjärta

4. När hon kollar dig i ögonen, sedan upp i håret, och sedan ner i marken.
- Tycker hon att du är skit snygg, söt!

5. När hon kollar dig i ögonen.
- Kolla inte bort försen hon gör de, kyss henne ist om du är smart.

6. Va stolt över din flickvän! / Den du gillar.
- Kysser du henne inte inför dina killkompisar, kan hon tro att du skäms över henne.

7. När hon kollar på dina läppar och sedan dig i ögonen, och kanske blir lite röd.
- Vill hon inget mer än att bli kysst!

8. När ni myser med varandra.
- Kolla henne i ögonen och säg att du älskar henne

9. Om hon inte hört av sig på ett tag. 
- försäkra dig om att hon mår bra

10. Börjar du märka att hon kollar surt på dig, ger dig konstiga blickar som du inte känner igen.
- Gå fram till henne, ta henne i handen gå iväg till något ställe där ni får va ifred och fråga om du har gjort något, men kom i håg att inte börjar skrika eller slå henne! för då kan du lika gärna glömma henne.

11. Du ser tjejen gråtandes en bit bort ensam, och du går med dina killkompisar ute på stan.
- Just i de ögonblicket, skit i killarna spring fram till tjejen, ge henne en kram, stryk henne över håret o fråga vad som står på.

12. Skäms inte över att ta hem henne medans dina föräldrar är där.
- Just då, kan jag lova att hon kommer att tycka att du är småtöntig.

13. När hon biter sig i läppen, kollar ner i marken, och försöker se gullig ut.
- Tvivla inte! bara kyss henne, ge henne en kram iaf!

14. När hon har en svår period.
- Va den som alltid finns för henne, kanske inte den som ringer stupikvarten för att kolla så hon mår bra, för då tycker hon att du är överbeskydande. Men fråga, henne försiktigt och krama henne, kanske varannan dag.

15. Lita ALLTID på din flickvän! alltid alltid alltid! VÅGA berätta vad som helst för henne, hon kommer att finnas där!
- för hon finns där för dig till 110% 24timmar om dygnet! Hon vill att du ska kunna lite på henne, för jag lovar, så mycket litar hon på dig.

16. Om du bestämt att träffa henne, bestäm inget annat sen. Vad det än gäller (om det inte är jätte viktigt) 
-
för hon blir jätte sårad och hon känner sig inte viktig. om du inte kan, fråga ALLTID om ni kan träffas någon annan dag.

17. Smsa henne ofta! 
-
du vet inte hur glad hon blir när hon får bara ett litet sms där det står "hej älskling"

Det är HELSANT!

Kram

Oups!

Hihi det är mitt nya ord ;) Nej men seriöst, jag såg att ett gammalt inlägg hade letat sig fram till först sidan :O Bry er inte om det, det var i höstas ngn gång ;)


Pussen

Ont i armen dagen

Är nog den fyratusentvåhundrafemtioelfte bloggare som klagar på ont i armen efter vaccinet. Och visst gör det ont allt! men inte som jag trodde, jag trodde att det skulle göra svin(hahah)ont på just pircken där man tog det, men det gör ju ont i hela armen! Jag kan knappt lyfta den, och det känns som ett rejält blåmärke i sammarbete med enorm träningsvärk=Inte kul. Jag skulle trycke på stoppknappen i taket idag på bussen och nådde inte med bara höger, så jag skulle ta stöd på sätet framför med vänster, men det gjorde sjuuukt ont!!! Och eftersom jag inte kan röra armen var det bara att tacka nej till fysen :( Och det i sin tur betyder ingen handboll på en hel vecka!!!! 
På bussen mötte jag Maja och Elli, och maja kramade mig direkt på pricken och jag ba skrek: Inte där, du vet vaccinet. Och vet ni vad det första Elli gör? Hon petar mig ASHÅRT just där! Hon är född elak! :D<3

Idag började jag kl 12 och slutade halv tre :D Fett chill dag! Började med att göra en egen film på movie maker och julen, för att alla eleverna var ute och fottade till sina filmer, fast de hade temat 'Rättigheter'  Sen fick jag lära mig lite i photoshop och leka där :D Riktigt kul, men bilden kryssade hon ner -.-, och fick sluta tidigare för hon hade inga elever :P Men vi gick en rundtur på MG (Media Gymnasiet) och låste in en kamera och fick se mörkrummet och se hur det funkar! Väldigt kul och spännade :D :D Sen mötte Sara Odden vid bussen :D

Imorrn blir det Täby, och Micronic :D 

Nu har jag tvättat och haft astråk hela dagen... ska väl facebooka lite till då :P

Vi ses!


Let´s dance

Har nyss sett på Let´s dance :D Mina favvosar är Molly Sandén, Mattias från EMD, Agneta Sjödin och Elin Kling :D
Hihi. Sen såg vi på Morden i Midsomer, brukar inte se på det, men de var riktigt bra (Y) Thumbs up!

Har ätit pepparkaks huset med :) Eller iaf lite :P Mmmm gott vare :P Förutom det brända sockret (A) Det var jag ENSAM som gjorde det ;)

Har försökt packa inför SM i reklamen. Det gick ju sådär xD Haha är lite seg. Får nog ta resten imorrn på morronen :D<333 hihi. Ska åka till Torun och äta lunch och sen bäre av mot Rimbo, och där ska vi slå skiten ur de andra lagen ;)

Linnea Alsberg har kommit på att vi har typ exakt samma killsmak! :D På våra topplistor står Taylor Lautner, Chad Michel Murray och Zac Efron :D Lite kul va? :D
Oj vad han är snyggsnygg!<33333

Oj vilket leende! Och hans ögon! Jag smälter!
Ushabusha! Det kan inte vara bra att vara så snygg! <33333

Krambanan ;)

Skuruväskan

Åh vad skummt det känns att packa skuruväskan igen! Har inte haft träning på aslänge, och nu har ví extraträning inför SM :D Oj vad jag är taggad inför det ;)
Nu måste jag klä på mig kläderna, och sen sticka till Amanda och sen åker vi tsm till träningen :)
Min kära väska ;) med lite grejer i xDHare bäst, så ses vi sen

Vänner<3

Sitter här nu med mina tre vänner ifrån klassen :)<3<3

Vi har bakat kladdkaka om ska snart sitta och mumsa i oss den :D


Ska inte vara osocial längre x)

Pussar

Sommarlov

Haha var tvungen att lägga upp detta, som jag hittade på min klassföreståndares facebook (om att vi börjar imorrn):
Då är det 13.315.800 sekunder, eller 221.930 minuter, alternativt 3698 timmar till sommarlovet.

Hihi visst är han lite rolig xD
Och det låter inte så mkt :D (Y)

Godnatt

This is goodby

Good by jullov. Jag måste acceptera och erkänna att nu är det ca 10h kvar tills skolan. Jag har ignorerat folk som säger "åh det är bara en vecka kvar" och "neej, imorrn är sista dagen på jullovet" Jag har mer tänkt: "Åh, det är jullov, vad härligt :D" Men nu är det nog dags att erkänna, och försöka vända på dygnet och gå och lägga mig i tid :P Så tyvärr. Det blir nog inte så mkt bloggande nu efter lovet. Vissa kanske tycker att det är skönt att inte behöva läsa så mkt :P

Men jullovet hade en perfekt avslutning, ute i pulkabacken i snön, men två jättesköna tjejer<3 Det var nog nästan idag som jullovskänslan infann sig.


Så vi hörs imorgon bloggen och alla läsare, vi syns i morgon. Vi hörs jullov om ett år!

Pussar till er alla<3

Know me :D

Alltid Lika Roligt !

Namn: Johanna Carlqvist

Piercingar: Haha i öronen :)

Tatueringar: nope

Längd: 1.58?

Skostorlek: 37/38

Hårfärg: BLOOOND(men smart ;))

Fräknar: bara på sommaren (a)

Motto: Why be someone else, if you can be you?

Är du kär? Japp. Massor :D Och ni vet vem xD

Önskar du att du bodde någon annanstans? nej. Eller jo. I en takvåning på manhattan. Eller i en villa i Hollywood :D

Tycker du att du är attraktiv? Höhöhö xD

Dricker du? nej

Röker du? nej!!!

Vilket schampo använder du? Gliss :D

Vilken parfym använder du? DKNY den gröna :)

Vad är du rädd för? Lite allt möjligt. Mest för att huset ska börja brinna, eller få inbrott. Eller att någon ska bli mördad.

Gillar du att tvätta? nej ? who does? :P

Gillar du berg- och dalbanor? jaaa men javisst :D
 

Senaste...

Filmen du hyrde? No ide :P

Filmen du köpte? Hm. Jag köpte step up 2, men huset köpte nog Get Smart ;)

Låten du hörde: Hm, no ide. Kanske when love takes over. Eller juste, det var nog nån på spinningen:)

Låten du laddade ner? haha laddar inte ner låtar :P

Personen du ringde? Min fader

Personen som ringde dig? mamma

Smset du skickade? Amanda Säflund

Smset som du fick? Amanda Säflund<3333

TV-program du såg? One Tree Hill <3

Person du tänkte på? Oj. Jenny P, för jag chattar med henne eller Linnea Alsberg, eftersom jag snodde testet från henne, och raderar hela tiden hennes svar ;) 

 

Favorit...

Låt: OJ! Ingen aning. Nån med Paramore eller Muse. Eller kanske Linkin parks Leave out all the rest

Sak att göra: Oj. Vara med kompisar :D<333333

Sport: handboll , ofc ! <3<3

Dryck: vet ej :) Typ fanta Exotic (A)

Kläder: Leggins och mysig tunika :D

Film: She´s the man, twilight, New moon, Mean girls, Step up, The notebook, massor med mer :D 

Bil: FERARRI :D

Serie: Gossip Girl och One Tree Hill

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? har jag säkert .. (Zac Efron :$(A))

Gråtit över en flicka? öh, njaa....?

Ljugit för någon? jaa , när det vart nödvändigt

Varit i slagsmål? nope :D eller joo, med bror min xD

Blivit arresterad? haha , nej ? :D

Träffat någon från internet IRL? Neej :P

 

Antal...

Gånger du varit kär? på riktigt kanske tre gånger .. :)

Gånger ditt hjärta brustit? ojdå.

Hjärtan brustet på grund av dig? det vet jag tyvärr inte :D

Killar du kysst? Haha det vill ni veta xD

Gånger ditt namn varit med i tidningen? En gång :D När jag konfirmerades :D Då vare en bild med också :D I tidningen Dagen ;)


Senaste...

Boken du läste? Pilträdens Systrar av Ann Brashares

Personen du fick e-mail av? hm. Lina :)

Personen du fick brev av? Josefin Sandqvist ;)

Personen du fick sms av? var inte denna frågan förut? Amanda Säflund...

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår ;)

Saken du köpte? Typ min Ms Little-tröja :P 

Vad har du gjort idag? Åkt pulka med Amanda och Melissa(Y) Och Spinnig

Var det kul? Japp japp :D MEGA!

Brukar du svära mycket? hihi  neej :P

När stiger du upp på morgonen? Runt sju. Ibland senare, ibland tidigare :P

Vad har du på dig? Pyjamasen :D

Vad ska du göra ikväll? sova :P

Vad är du allergisk mot? Inget.

Var har du ont?  ryggen och knät :P

Använder du hårspray? ibland :P

Kan du stå på händer? Neeej :( eller mot en vägg (A)

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan :D

Salt eller socker? socker :) Sugar is my favurite :D

Gillar du ketchup? japp :)

Är du glad nu? Oftast x)

Var du glad igår? Jaa :D Men lite uttråkad :/

Vad dansar du till? Hihi allt möjligt :P

Kan du sjunga? haha vissa säger så.

Spaghetti eller makaroner? makaroner :) Eller helst fjärlispasta :D MUUMS

Land du vill besöka? U.S.A <3333333333333


Nu vet ni nog lite mer om mig :P


PussJag svettas bara som en kossa efter ett marathon när jag

går på spinning :D Men kul är det :D Jag brukar inte svettas så mkt, men nu bara raaaann det om mig :D Nice att veta xD Jag hade inte bokat plats så först såg det ut som att jag inte skulle få en plats, men fem min innan fick jag en, och gissa? Jag fick gå in gratis ;) (Y) Och Maja vär rätt bra :D Gullig och glad. Hennes musik var lite tråkig, enformig -.- Nästan bara dunkdunk-tekno. Ingen sång :( Och det var mkt stå, och det gillade jag inte idag, för min cyckel var sönder tror jag, för att jag kunde inte höja styret, så det var rätt långt ner. Ibörjan gjorde det inget men sen fick jag asont i ryggen! :O Alla ni som vart på spinning vet att Tvåan är ett begrepp när man står upp, och jag kunde inte så så för min rygg :( Haha men som tur var hade jag med mig strumpor, spotbehå och hårspännen, som jag inte hade förra ggn xD Det var inte såå mysigt :P Fast jag han inte fylla på flaskan :'(

Åh vad kul det var att åka pulka. Eller min pulka var sönder. Jag tror det var Elias, han hade den sist :/ Men iaf så satte sig två fram på M:s snowracer och en liggandes i bak på A:s snölapp (kallas Lappen xD) och sen åkte vi ner för backen i skogen. Det var svinläskigt för det var isigt, men inga stora skador xD Haha, men helt smärtfritt vare inte xD Jag körde in i ett träd när jag styrde x) och ibland ramlade vi på varran. haha det roligaste var när A satte sig på mitt huvud när jag låg ibak. Hon trodde det var min rumpa, och fattade det inte innan jag böjade ge ifrån mig lite konstiga lägten när jag höll på att kvävas xD haha sen satte vi två bak på lappen och en fram, men det var svårt att styra, för de ibak vägde tygnre en den som styrde. Mitt i allt detta kaos kom två killar som också skulle åka där :P De var superbra på snowracer :D :D :D
Men vi hade nog roligast!
Sen gick vi in och drack varm saft, åt choklad muffins och såg på älskade One Tree Hill<3333333333333333333 + + = MYYS :D

Nu är det snart mat, och jag har tränat styrka efter spinningen med.
Ska försöka hinna med min Nyårslöftes lista :D


Nyårslöfte :D

Ett av mina nyårslöften är att inte småäta :D Kan bli super om jag håller det :P Jag vet att ni inte fått listan än, men den kommer ;D
Men iallafall så såg jag choklad i skåpet och kände: Neej nu har jag sett den, nu kan jag inte sluta. Men precis när jag höll på att bryta av en bit ändrade jag mig, slängde in chokladen och stängde dörren fort :D Jaf lyckades! Jag är STOLT över mig själv :D<33333

Vet ni att RnB är värsta feelgood musik? Jag har dansat omkring i rummet ¨med The Vocie högt på medans jag klädde på mig :D :D Är taggad inför spinningen jag ska på nu :D :D


Pusspåer

Ja, jag vet att ni börjar tröttna

Detta är faktiskt rätt kul och interessant  :D Måste läggas upp av moi :D<33

Sammanfattning jan-dec 2009

JANUARI:

I början av månaden kommer den första bilden på DVD-omslaget för Twilight-filmen ut.

Det bekräftas att Taylor Lautner får behålla rollen som Jacob Black. Många diskussioner om re-casting hade ägt rum innan. Taylor blir en ständig besökare på gymmet!


+ 13 kg muskler!

Det blir bekräftat att Twilight släpps på DVD i USA den 21 mars.

Det går många rykten om att Vanessa Hudgens från High School Musical-filmerna ska få rollen som Leah Clearwater. Det är blandade reaktioner från fansen!

Det preliminära releasedatumet för New Moon sätts till 20 november. Nordisk Film går ut med att filmen får världspremiär även här i Sverige!

Det blir bekräftat att Så länge vi båda andas (sv. för Breaking Dawn) släpps i butik i Sverige den 12 mars.

Releasedatumet för Twilight-DVDn blir bekräftat. I Sverige släpps filmen den 29 april 2009, lite mer än en månad efter USA.

Det börjar ryktas om att Summit förhandlar med skådespelerskan Dakota Fanning om rollen Jane, en av Volturi-medlemmarna.

FEBRUARI:

Twilight-filmen har runtom i världen nu spelat in över 340 miljoner dollar!

En öppen audition för New Moon, i sin tur för de mindre rollerna i filmen, äger rum i Vancouver, Kanada. Det blir kaos då flera hundratals kommer dit för att provspela.

Den 20:e februari lägger MTV upp den första officiella bilden på New Moon-loggan.

Robert Pattinson är med på Oscarsgalan. Han presenterar ett filmmontage med skådespelerskan Amanda Seyfried.

Kristen, Robert och Taylor åker till Japan för att promota Twilight (som ännu inte har kommit ut på bio där!)

MARS:

Den 17:e mars kommer Catherine Hardwickes “Twilight: Director’s Notebook” ut i USA.

Det blir helt bekräftat (inte längre preliminärt) att New Moon kommer på bio i Sverige den 20 nov.

Jennifer på TS drar igång en omfattande namninsamling som går ut på att få någon av skådespelarna från filmerna till Sverige. Ca 6000 personer deltar då den avslutas i början av maj!

Summit bekräftar i ett pressmeddelande den 7:e mars att Dakota Fanning får rollen som Jane.

Den 12:e mars kommer de första bilderna från NM-inspelningen ut!

Beräknat datum då New Moon börjar filmas är 23:e mars. Inspelningen drar dock igång lite tidigare än tänkt, i den kanadensiska staden Vancouver.

Summit avslöjar att scenerna i NM som utspelar sig i Volterra kommer att filmas i den italienska staden Montepulciano.

Twilight-DVDn säljs i ca 3 miljoner exemplar i USA den första dagen den funnits i butik.

I ett pressmeddelande den 23:e skriver Summit vilka skådespelare som kommer att spela vilka roller i vargflocken.

Twilight vinner priset “bästa bok” på Kids Choice Awards 2009.

APRIL:

David Thompson Secondary School i Vancouver får agera “stand-in” för skola som Forks High.

Nomineringar för MTV Movie Awards 2009 presenteras. Twilight-filmen och skådespelarna är nominerade i nästan alla kategorier!

Summit går i ett pressmeddelande ut om vilka skådespelare som kommer att spela vem i Volturi-klanen.

Svenska Klick! (en bilaga till Aftonbladet) drar den 24:e april i gång en tävling. Vinsten är en resa ner till Montepulciano och en statistroll i New Moon. 19-åriga Jennilie från Umeå blir den lyckliga vinnaren!

Den 22 april firar Twilight Sweden ett år på webben!

Det bekräftas att David Slade kommer att regissera Eclipse-filmen.


David Slade.

Twilight kommer ut på DVD i Sverige den 29:e.

MAJ:

Regissören David Slade anländer till Vancouver för att förebereda inför filmningen av Eclipse.

Den 19:e maj får vi se hur den officiella postern för New Moon-filmen ser ut.

I slutet av månaden avslutas inspelningarna för New Moon.

Den första teaser trailern till New Moon visas på MTV Movie Awards 2009 den 31 maj..

.. inte helt oväntat gör Twilight-filmen även succé på galan. Totalt vinner filmen 5 priser, bland annat “Bästa film”, “Bästa kyss” och “Manligt genombrott” (Rob Pattinson).


Rob tar emot sitt pris på MMA-09.

JUNI:

Robert Pattinson börjar den 15 juni spela in filmen Remember Me i New York.

Kristen klipper sitt långa hår i style á la Joan Jett för att spela rocklegenden i filmen “The Runaways, där även Dakota Fanning har en av huvudrollerna.


Kris blir rocklegenden Joan Jett.

New Moon trailern slår rekord. På mindre än en vecka har den haft över 10 miljoner visningar på Myspace + MTV.

Twilight-filmen nomineras i 11 av 12 kategorier på årets Teen Choice Awards.

JULI:

New Moon-panelen bestående av Kristen Stewart, Taylor Lautner, Robert Pattinson, Ashley Greene och regissören Chris Weitz gör succé på Comic-Con festivalen.


Det blir givetvis succé som fjolårets Comic-Con!

Det bekräftas att den australienske skådespelaren Xavier Samuel får rollen som Riley i Eclipse.

Chockbeskedet: Rachelle Lefevre kommer inte att få behålla rollen som Victoria i Eclipse (på grund av ett projekt hon har som filmas samtidigt som Eclipse). Istället kommer skådespelerskan Bryce Dallas Howard att spela den elaka vampyren.

AUGUSTI:

Genom dina ögon (The Host), en bok av Stephenie Meyer kommer ut i Sverige den 6 augusti.

Eclipse-inspelningen börjar den 17:e. Inspelningen är väldigt avstängd och det kommer inte många bilder från den.

Det bekräftas att Eclipse kommer på bio den 30 juni 2010.

Den andra teaser trailern för New Moon kommer ut. Där får vi träffa Jacob Black (Taylor Lautner).

SEPTEMBER:

Twilight-filmen nomineras i åtta kategorier i årets Scream Awards.

Twilight-filmen kammar hem 11 priser på TCA 2009 (alla kategorier den var nominerad i).


Twi-cast på scenen.

I samband med MTV Video Music Awards 2009 släpps den sista, och den slutgiltiga trailern för New Moon. Rob, Kristen och Taylor finns där för att presentera den.

Det bekräftas att svenska Lykke Li kommer att bidra med låten “Possibility” till New Moon soundtracket.

OKTOBER:

Nordisk Film går ut med ett pressmeddelande om att det i Sverige kommer att vara midnattsvisning av New Moon på bio, en dag innan det egentliga releasedatumet. Före NM drar igång vid midnatt ska Twilight visas.

Summit Entertainment skapar ett Twitter-konto för Twilight-filmerna.

Soundtracket för New Moon släpps den 16:e oktober.


Soundtracket

Vi får ett klipp från New Moon där man ser hur Paul förvandlas till varg efter att Bella retat upp honom.

Den 20:e oktober råder det kaos på sf.se. Biljetterna för New Moon släpps för tidigt och sajten kraschar på grund av överbelastning. Biljetterna till den efterlängtade filmen säljer som smör.

I slutet av månaden avslutas inspelningen för Eclipse.

NOVEMBER:

Skådespelarna åker världen runt för att promota New Moon. Länderna är bland annat Japan, Braslien, Mexiko, England, Frankrike, Spanien, Tyskland.

Nordisk Film bekräftar att Roberts film “Remember Me” får världspremiär i Sverige.

New Moon har galapremiär i Los Angeles den 16:e november.


Taylor & Kristen.

Score-soundtracket till New Moon kommer ut den 20 november.

Vi får en glimt av den officiella loggan för The Twilight Saga: Eclipse.

New Moon blir först från 15 år i Sverige, men efter en hel del uppståndelse i media, en överklagan från Nordisk Filn, och efter att de ansvariga granskarna insett att det inte alls är lämpligt, sänks åldersgränsen till 11 – den 20 november (samma dag som filmen går upp på biograferna)!!

New Moon släpps på bio den 20 november i många länder runtom i världen. Den gör brakasuccé. I USA spelar den in 143 miljoner dollar under premiärhelgen (jmf med Twilight som under första helgen spelade in 73 miljoner dollar). New Moon hade en budget på 50 miljoner dollar. Filmen gör givetvis succé även här i Sverige. Under första helgen har den setts av nästan 180 000 personer. Twilight sågs förra året av 25 000 under premiärhelgen!

I ett pressmeddelande skriver Summit Entertainment om alla rykten kring filmatiseringen av Breaking Dawn. Det är ännu inte bekräftat när filmen kommer/ när den ska filmas och om huruvida den ska splittras till två st filmer.

DECEMBER:

Den 1 december hade New Moon setts av över 300000 personer i Sverige.

Edi Gathegi som spelar Laurent besöker Scifi-mässan i Stockholm den 5 och 6:e december. Han gästar även radiokanalerna The Voice och NRJ.


Edi gjorde ett besök Sverige!

Taylor Lautner är host för Saturday Night Live.

David Slade (regissör för Eclipse) avslöjar på Twitter att han inte vet när första trailern för Eclipse kommer ut.

Den 30 december har New Moon filmen (på drygt en månad) spelat in nästan 700 miljoner dollar och succén fortsätter!!


Denna hittade jag på den fantastiska sidan: Twilight Sweden :D

Nu ska jag ut och åka pulka med A&M :D<33


Twilight Sweden

Twilight Sweden är en bra hemsida :D en jag gillar. Titta vad jag hittade:


HÄR KAN MAN SE ALLA SOM VANN I DE OLIKA KATEGORIERNA.

Skådespelare + musik + film från twilight-serien med nomineringar är:

Favorite MOVIE ACTOR
Robert Pattinson
Favorite MOVIE ACTRESS
Kristen Stewart
Favorite BREAKOUT MOVIE ACTRESS
Anna Kendrick
Favorite BREAKOUT MOVIE ACTOR
Taylor Lautner
Favorite ON-SCREEN TEAM
The Twilight Saga
Favorite MOVIE
Twilight
Favorite ROCK BAND
Muse
Paramore

Naaaaajs :D<333

My sweet prince

Tjoppsan :D
Såg att Prinsen hade varit med på Peoples Choice, och såklart vunnit ett pris :D Så här såg han ut:


Kellan Och Taylor<3333
Titta här: http://videos.gossipcop.com/video/Queen-Latifah-asks-Taylor-Lau-3 för att se en asskön video :D (Y) 

Twilight-filmen New Moon fick fyra publikpris – bästa film, bästa filmserie, bästa rollbesättning samt bästa genombrott som gick till skådespelaren Taylor Lautner. -SVD Visst äre kul ;) (Y)

Enligt MTV.com kommer Taylor Lautner bli den Högst betalda tonårs skådespelaren i Hollywood! Inte illa Taylor;)Taylor Beräknas få $ 7,5 miljoner dollar på sin nya film Northern Lights. -MTV haha jag blir rik :D :D


Nej nu måste jag gå. Inte för att jag ha nått att göra :(. Nån som vill hitta på något? (Y) :D


01:05

Nu är klockan över ett. Nu är det tillåtet att gå och lägga sig :P

Det ska jag göra, men ska nog läsa lite först!

Sov gott :D

Därför

Därför sitter jag uppe nu, och vill inte slösa den sista natten på att SOVA xD Haha, inte för att det är massa inne, bara Nathan och en tjej jag träffat via bloggen. Men vi har kul vi :D Spelar UNO på fb :D<3333
Har vart hos öbergs och ätit tacos :D Hur myyyyyyyyys som helst! Är alltid trevligt där!

Hm. Jag har inte fått nån jullovsstämning alls. Inte äns julstämning. Och nu är den över. Det känns som om jag har hoppat över december :/

Snart måste jag nog klistra fast ögonlocken vid ögonbryna så att jag håller mig vaken ;)

Vill hitta på nått kul imorrn, men alla är upptagna :/ Äre nån som kanske skulle vilja hänga med på skridsko tur? :D I kungsan? :D

Pussen


Jullov är till för att

Jullov är till för att vara ute i snön
Jullov är till för att träffa kompisar
Jullov är till för att vara med familj och släkt
Jullov är till för att koppla av
Jullov är till för att skratta och flumma
Jullov är till för att sitta uppe halva natten och snacka med sina vänner
Jullov är till för att älskas

FönsterShoppa är också kul:D

Jag och Adina åkte somsagt till forum (Y) Och innan tittade vi på hennes blivande tapeter :D Tummen upp för dem :D

Sen i forum prövade vi massa skumma kläder ;) Och även fina, efter ett tag. Och sen hittade vi outfits tillvarandra, det var as kul :)
Och jag köpte en klubba på JamJam :D (Y)(Y)

Bilder kommer :D<333

Nu ska vi hem till Öbergs och äta tacos! MUUUUMSMUUUUMS<33

KRAM

FOOOOORUUUUUUUUM

Ska dra till forum med bästavänAdina :D<33333
Vi höres senare

KRAMEN

H&M-Garden Collection

Hört talas om H&Ms nya sattsning? På en kollektion där allt är inspererat av trädgården, och vissa är som perfekta att gå ut i på morgonen med en vattenkanna (Y) Om man nu gör det. Och att ALLT är ekologist? :D(Y)
Iallafall tänkte jag visa er ett par av mina favoriter :D (vill ni se fler? Gör det här) (hoppas ni ser texten på min fina (a)  redigerade klippboks aktiga bild :D)

Jaa Jackan är jag som sagt mest inställd på :D

Sötsötsöta grejjor vare här :D (Y)

 

Kramisar, nu ska jag ut med hunden :D

 

 


Once again

Denna kan jag vinna om jag har tur :D Jaaao! Vill du också vara med? Gå in på Sofia Wählbys blogg :D Om inte annat titta på hennes underbara och roliga bilder :D

Kramen

Rosetter


Nu ska jag få presentera den första lilla tävlingen i bloggen.
Det är den första någonsin, så vi startar med ett litet pris, men som väldigt många frågar om.
Ja, som ni ser, en liten söt rosa och blå rosett!
+ Jag länkar såklart vinnaren! -Conler.blogg.se :D

Jaa, förhoppningsvis har jag snart dessa två hemma :D önska mig lycka till! Vill du också vara med? Klicka här

VinnarKramar xD

Tävling :D

Är med i denna tävling, för att vinna ett valfritt smycke :D
 Klicka här för att komma till inlägget:
Och här för att komma till Victorian Dreams

puss<3

Godermorgon Mitt Herrskap

Hejsan :D
Har inget för mig idag, nån som vill hitta på nått :D(A)

Pussen<3


strumporna åker av

Haha min pappa ståroch drar mig i strumporna, för att jag ska gå och lägga mig.
Får väll göra det då.

JUSTE, mitt lag kom tvåa i Hallbybollen! Hur bra är inte det? :D :D :D(Y)(Y)(Y) Grattis säger jag bara :D<33333

Sov gott mina kära läsare :D

I Pick...

1. Ashely eller Mary-kate?: Gillar båda, men Ashley är mer min stil. Plus att jag inte gillar att M-K blev anorektiker:( Fast egentligen är det inget at ogilla eller gilla, för det är bara hemskt!
2. Cykla eller promenera?: Jag hatar att gå. xD Och gillar att cyckla, men tänk er att ni vandrar i skogen precis när löven blir gula, eller på en sandstrand i solnedgången?
3. Guld eller silver?: Hm. Jag älskar båda nu förtiden. Kanske liiiiite mer åt silver :D
4. Kjol eller klänning?: För ett tag sen skulle klänningen vart helt borta, nu gillar jag kjol, men jag tror att klänning/tunika slår över :D
5. Rund tå eller spetsig tå?: Rund!  Runda tår är sött :)
6. Lila eller rosa?: Rosa, rosa och rosa! Speciellt gammelrosa! Det är sött!
7. Högklackat eller ballerinor?: Ballerinor såklart! Jag älskar dem, jag älskar dem jag ÄLSKAR dem! Är sköna och fina :D
8. Sminkad eller osminkad?: Jag vetinte. Smink kan vara bra :) om man använder det på rätt sätt :D Smink är bra för att förtydliga den naturliga skönheten, och framhäva små gömda vackra drag :D
9. Väskor eller smycken?: Väskor, I love them. Men jag tycker om smycken också.  Kan inte välja :D<3
10. Lost eller Prison Break? Haha ser inte på dem :D Gossip girl och One tree hill är mina serier :D

Miss Alone

Ingen kul inne på MSN :( Inget kul händer på Facebook. Ingen komenterar. Har inga kul bloggar att läsa.
Är ensam och förgråten. haha nej då, men har extremt tråkigt! Är det ngn som vill hitta på ngt :D?

Var nere och såg The Dutchess hos Mandisen, men bara början, för jag skulle såklart hem och äta mitt i :/ men jag fick låna den iaf :D :D Hade vela vart med henne imorrn, för vi har inte setts en gån på hela lovet! Måste vara rekord! :O :( För hon ska till barkaby :D
Den är lite som Stolthet och Fördom, som förövrigt går på trean nu ;) Moder och Fader kollar :D

Visst är hon vacker? jag älskar denna bild!<3


Puss

Heikes Spinning

Tjotjena :D Spinning med Heike vare (Y) Bäst musik! Jättebra att spinna till :D :D :D Ni ska få veta vad jag tänkte på senare, för nu-efter att ha lämnat Amilia vid bussen och snackat lite om honvetvem så ska jag dusha av mig all svett :D

Höres<3

Pictures you pictures of me

Här är bilderna på mina nyinhandlade saker och lite julklappar :D Najs va? <3
Nåra julkappar :D


Och här är det jag köpt :D

 Alla som känner mig fattar varför armbandet är klockrent :D

min skjorta:


Kakor :D Oj vilken konstig bild :O

Där spenderade jag och Matilda vääääldigt lång tid :D

Så varsågod för bilderna :D


KalsongKrig:D<3

Visste ni att Taylor och Kellan från Twilight ska bli reklam stjärnor? Visst är det trevligt? Det betyder att man får se dem med bar överkropp :D :D :D<3333333333 Det visste jag, men titta, här är ett inlägg, för alla er som vill veta mer :D http://kanal5.se/web/guest/mode/nyheter?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_UvB8&_K5AV_INSTANCE_UvB8_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_UvB8_articleId=3209954&_K5AV_INSTANCE_UvB8_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_UvB8_version=1.0Pusselipusspuss

She's the man

WELL ÄNTLIGEN KOMMER JAG HA DENNA UNDERBARA FILM HEMMA!<3
Har nyss beställt den över nätet för ynka 49 kr. Om inte min moder vill att jag ska betala frakten med, det tycker jag är elakt :(

Men jag kan se den när jag vill! :D

JIPPPIE!<3


Tjobanan

Hellou där ute :D Har nyss vaknat och ska upp och äta frulle :D
Har varit skit konstigt att sova inatt! :O :O

Senare på dan äre dags för att möta Amilia, Alias: Tomas hahah:D Och sen äre spinning, antingen följer hon med, eller så åker hon :P

Vi hörs väl senare, för nu är jag HUNGRIG!!!!!

Pussar

I'm In, Are You In?Okej alla! Önska mig lycka till :D

Puss

Can't belive you did it to me

wooooow!
16 bsökare på en dag :D

welcome back!

och kommentera gärna :D


puss<3

There is no reason to be angry

Sorry... Inga listor inga bilder, får se när det kommer, blev tvingad att se på film med family :P Värsta gänget 2 :D haha den är knäpp xD

 Visste ni att han från Two and a half men är med i den? :DBild från google

Åh jag såg just en jättefin transparent tröja på en blogg, en riktig Matildatröja! Åh vad jag älskar hennes stil! Skulle lätt ge mkt för att få hennes garderob!<3<3 Hon är en riktig fashonista :D<3<3 I will be inspierd of her, once again :D<3

Tudinudel (M:s ord xD)

Tildisch

Matilda har åkt :( Och jag kommer få sova ensam i mitt rum på, får se nu mellan den 23 dec och 4 januari har jag haft ngn i mitt rum, alla dagar förutom en. Det är 12 dagar tror ja. WOOW. Jag kommer bli mörkrädd nu!
Vi har vart på stan och jag hittade en tröja på Weekday :D och En från Zara och ett armband från Bik Bok som är klockrent!<3 MAtilda shoppade loss som en galning! Men hittade å andra sidan massa fint. Jag älskar hennes Jeans som hon köpte för 1500 kr på JC de satt perfekt! :D Och den vita tröjan från Bik Bok var jättefin, ska nog överlägga att köpa en sån med<3<3 Ni ska iaf få bilder på mina saker :D Och kanske på en och annan julklapp :D :D :D<33

Jag och Tilda har haft jättekul, tack för du finns älskling<3

Jag har "lärt känna" hennes Julia bästavän :D Vi har iaf messat, haha och hon verkar va en kul typ (: Vi har messat om benhinnor xD

Neej nu ska jag göra en lita på mina nyårslöften, som ni ska få sen (: Och de är rätt många, så bli inte rädda xD Kommer troligtvis inte klara alla, men hoppas på några, hjälp mig med dem är ni snälla :D :D PUUUUUUUSSS på er om ni gör det


PUSSEN!

Gästbloggeri

Juste, såg ni mitt första gästbloggeri? :D Tacktack Matilda<3
Om nån annan vill blogga så äre bara att säga till<3

Marius är här nu, och ska sova över, kul (y) får 5 av 5 toasters al a Björn Gustavsson<3

Jag och matild har en slags lek där det går ut på att gå på toa så fort som möjligt, och den andra tar tid :P Rekordet är 53,4 av Matilda, eller hon vann just över sig själv med 41,9 :D jag vet vi ÄR sjuka<3

Pussis

Avatar

Har ni sett den? Jag gjorde det på nyår :D Med Matilda :D i 3D ÄGER
Den tog 8 (15) år att göra!! Snacka om långfilm! (skämt xD)

Ska sova nu, jag och Matilda har drivit med varsin kille via MSN, var seriöst sjukt kul, så det ska jag fortsätta med :D<3

Puss och godnatt, ska upp tidigt imorrn, för att shoooooppa :D<3

kusin vitamin gästbloggar!

hej alla johannas bloggläsare!

Jag har varit busig nog att sno johannas dator mohahaha!
Hon är och tömmer soporna och jag har mage att sita kvar här i värmen och den fräscha lukten :$:$ hoho
idag var vi på spinning vid 10 på morgonkvisten - snacka om killer! Vi har varit småsega hela dagen pga den tidiga uppstigningen och det svettiga spinningpasset :O

det va nåt ja skulle skrvia men ja kommer inte på vad hhuhuhu:(
 jo jusste :D:D
om allt vill sig väl blire att sprätta iväg pengar i stockholmcity imorgon :D!
mycket trevligt må jag säga!
johanna få blogga om det imorn hihi,

pusshejs alla barn!

 
hahaha albinos? fiiiint (Y) puss i luv ju! <3

Spinning

Har spinnat idag :D Med Matilda!<3
Var askul, men var död lpå slutet! :O Haha, halvbra musik. Efter det gjorde vi fys på golvet i omklädnings rummet xD Något ni inte gjort, va? :P Iallafall gjorde vi de och duschade :D

Nu ska jag läsa min bok Pilträdens Systrar, av Ann Brashares :D som har skrivit Systrar i Jeans :P

Kram<3

Google

HIttade detta på http://mumsrumpa.bloggspace.se/r6765/Tavlingar-Listor-och-tester/3/
Handlar om att man ska hitta bilder på frågor, och ta den först bilden :D

Gå in på googla detta:

1. Ditt Namn

2. Ditt Mellannamn

3. Ditt Efter namn

4. Namn på gatan där du bor

5. Namn på den du gillar

6. Din ålder

7. Det sista du åt idag

8. Färg på tröja du har på dig just nu


1 Johanna

:D

2 Maria

3 Carlqvist


4 Björkholmsvägen

Huddinge :O?

5 Taylor Lautner<3
Man fick en extra snygg bild :D WOOHO

6. 14


7 Soppa


8 Lila (tunika)Jaa det var ju lite kul :P


One more test

Klicka på länken :D
http://se.41q.com/typ.41q?p=24674246

Sweet

Haha, Jag SA ju det :D

<table align="center"><tr><td width="33%">
<center><p style="font-size:16px; font-weight:bolder; color:#990000"> JOHANNA CARLQVIST </p></center></td>
<td width="33%"><center><img border="0px" src="http://i279.photobucket.com/albums/kk128/testportalen/heart.png"></center></td>
<td width="33%"><center><p style="font-size:16px; font-weight:bolder; color:#990000"> TAYLOR LAUTNER </p></center></td></tr>
<tr><td colspan="3"><center><p style=" font-size:24px; font-weight:bolder; color:#990000"> 84.5 % </p></center></td></tr>
<tr><td colspan="3"><p> Ett förhållande mellan JOHANNA CARLQVIST och TAYLOR LAUTNER kan bli hur bra som helst! Go for it! <br/>
Testa själv <a href="http://testportalen.se/karlekstest.php">kärlekstestet</a> här!</p></td></tr></table>
 :D :D

Me<3Taylor

Äh länken fungerade inte som den skulle, men titta på en feta understrykna texten :D
Puss


Roligaste Reklamfilmerna :D

Har ni sett inlägget på framsidan? :)
Inte klickat?

Här är en chans till: http://millblomskan.blogg.se/2010/january/reklam-topp-5.html#comment

Det inlägget är så gaaaaalet kul :D
Tycker mest om Ica-reklamen när ulf är fjortis<3<3  Och comviq reklamen är för sjuk!
Men det är seriöst bara knäppa och roliga filmer.
Tex. Ikea reklamen fick inte visas xD '

Jag råder er nu med hela min kropp och min humor avdelning i hjärnan att våga klicka på länken och uppleva något ni aldrig upplevt förr, kommer på bio juni 2011

xD

Puss Puss<3


Lista :D

Detta test fann jag på: http://alsbergs.blogg.se/ :D Besök!<3

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 13
Vilken klass gick du i? - 8an
Vad hade du för hårfärg? - blont
Hur lång var du? - typ 1:50 :P
Hade du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukade du göra på fritiden? - handboll&kompisar&datorn :P
Vilka umgicks du med? - My friends :P Haha mest de från skolan :D
Var allt bättre då? - nej!
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - nope, älskar det som det är! :)
Har du förändrats? - No  idea :)


Nu:
Hur gammal är du? - 14
Vilken klass går du i? - 9an
Vad har du för hårfärg? - blont
l
Hur lång är du? - 1.57
Har du någon pojk/flickvän - nepp .. :'(
Vad brukar du göra på fritiden? - handboll, kompisar datorn :D
Vilka umgås du med? - Skolvännerna och de från filla :D<3


Har du..:

Kysst någon? - Det vill du gärna veta xD
Haft sex med någon? - nepp
Isåfall, när du förlorade du den? ....
Sovit brevid någon av samma kön? - Well ofc ?
Sovit brevid någon av motsatt kön? - öh ja ?
Fuskat på prov/läxförhör? - nån gång kanske xD
Druckit alkohol? - HAHAHAH :P

Vem:

Skrev du senast till på msn? - Linnea Alsberg<3
Är den finaste personen som finns? - Amanda Säflund, Adina Henrikson och Matilda Carlqvist<3<3<3
Vill du vara med just nu? - kompisar <3
Ringde dig senast? - Matilda Carlqvist
Skicka ett sms till dig senast? -  Bror min
Skickade du ett sms till senast? - Amilia Werner<3

Vad:

Drack du senast? - Vatten
Köpte du senast? - öh, min skjorta? :D
Gjorde du igår? - var med familjen och kusinerna :)
Ska du göra imorgon? - Typ inget, eller vi ska till friskis kussen och jag :P
Åt du senast? - Mackor :D
Är närmast dig som är rosa? - Matildas filt :D (Y)

Kärlek & förhållanden
:
Du är kär nu - vet itne , kanske :S
Du har sårat nån så de börjat gråta -  dunno...
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - haha nepp,  I wish :P
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej


Ärlighet:
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - kanske ?
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Troligt vis, eller jaa bitit på naglarna xD
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - nån gång, hehe. Typ jag är nästan hemma, fast jag är kvar där borta. Eller en gång på riktigt, men det var inte så farligt :P
Jag har en hemlighet som ingen vet - Jupp :D
Jag har fuskat i ett spel - haha , ALLTID! Hehe skojja´<3

Thats me 2 januari 2010 :D

Sleep tight<3

Kenny Starfighter

Vi ska se den nu :D
Har blivit enorma mängder av film denna jul (Y) Idag innan har vi sett på The Notebook, en väldigt bra film! Sorlig, men fin<3 Och igår The Proposal, hur kul som helst, och innan det a shopaholic confessions<3 :D

Bye<3

Förlåt, Mamma förlåt!

Åh var inne på mirres blogg http://friskisflickan.blogg.se/ (bra blogg :D) Och hon hade lagt upp ett klipp av den här lilla tjejen från lilla melodifestivalen :D Hon med låten Förlåt, Mamma förlåt.
Så söt!!<3

Gå dit och lyssna!

LINNEA ALSBERG!

Om du ser detta vill jag att du ska veta att man inte kommer in på din blogg, har jag missa något? Har du bytt eller tagit bor den?

Iallafall så vet du varför jag inte har svarat eller komenterat!
Puss på dig!<3

Hymn till glädjen

Igår var vi på Nyårskonsert, Bethovens 9:de symfoni! Väldigt vackert, men lite långtråkigt. I den ingår den här låten som brukar finnas som exempelmusik på datorn :D Och den hära låten: Januari böjar året, februari kommer näst, mars april... ja ni vet :) Symfonin heter Hymn till Glädjen, och den finns med i Get smart, om ni har sett den :D :D :D
Och det var sista kvällen med österrikarna :/ Får se dem tidigast i sommar igen :(
De åkte imorrse<3

Annars har vi mest legat omkring och läst och sett massa filmer, återkommer om dem :D

Pussochkram

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?Massa xD, Åkt till kittelfjäll :D, servitris, pensionärslärare, konfirmerat mig :D
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade några :P Annars troligt vis inte, men i år ska det gå :D
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Tror inte det :P
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, eller mina kusiners pappa dog, men han tillhör inte släkten, efter som min moster och han är skilda, men det var sorligt iallafall :/
5. Vilka länder besökte du? Sverige, Tyskland, Österrike, Kroatien, Danmark :D Tror det var alla :D
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Haha det finns det säkert ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 25 juni, då MJ dog, och 30 Maj då jag konfirmerade mig :P
8. Vad var din största framgång 2009? Ingen aning! Massa nytt iaf :D
9. Största misstaget? Inga big ones :P
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Var sjuk ca överallt på en vecka, just den veckan vi var i kroatien -.-
11. Bästa köpet? Oj, NO IDEA!  Kanske den nya skjortan :D<3 Eller NEJ, jag vet, den marinblåa tjöjan från JC med ryggurringning!!!! Har BOTT i den<3<3<3<3
 12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder... xD
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaa, mina vänner och min släkt :D Och min hund<3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Human av The Killers<3
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? MYYYYYYYCKET gladare! Har vart ett fantastiskt år :D :D :D :D <3<3<3<3
16. Vad önskar du att du gjort mer? Massa grejjer :P
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat xD
18. Hur tillbringar du julen? Med Össtrrikiska släkten <3
19. Blev du kär i år? Kanske lite, ja xD<3
20. Favoritprogram på TV? Gossip Girl, One tree hill<3<3<3<3<3
21. Bästa boken du läste i år? Well of course, Breaking Dawn - Så Länge Vi Båda Andas <3
22. Största musikaliska upptäckten? Muse :D Metro Station<3 McFly :) Och MJ, mer, för nu börjar man ju lyssna mer på de där häftiga braiga låtarna!<3
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jaaa, Twilight soundtracket. HJÄRTA på den<3
25. Något du önskade dig men inte fick? Gossip Girl, första säsongen...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?Åkte till ett äventyrsbad i Österrike :) Med släkten<3
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, en sak. Men det var nofg mitt fel iallafall...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Lite mer tuffare och avslapnad än förut, och I like :D Mkt kjol klänning och strumpbyxor och leggings<3<3
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj. Och släkt<3 Och Nisss<3
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Alla vet vem: TAYLOR LAUTNER<3<3<3<3<3<3
31. Vem saknade du?
Hm...Matilda<3<3

That's my year! How was yours? :D

Första inlägget 2010!!! Wooow!
Har haft en as nice kväll med Matilda och släkten :D Hahah vi spelade ett asskönt spel som hette Confusion, och det var VERKLIGEN förvirrande xD<3

Puss och gonatt!