The Whistle Song

Satt just och lyssnade på den, för att vi har alltid den på uppvärmingen tillsammans med en speciell dans :D Och den gör så man taggar till, och jag kände att jag behövde lite pepp för att orka ta mig till skolan idag.

Igår spelade jag två matcher, den första var den pinsamaste matchen jag varit med om, den var hemsk och outhärdlig. 14-0 i första halvlek? Det är Katastrofalt fattigt!
Vi glömmer den och säger att jag bara spelade en enda match igår mog Lidingö, som vi vann :D Men ett eller två mål, och de var faktiskt bra, men vi var liiiiiite vasssare (lite med Liiiiiindiiingö iiiit xD) Sedan spelade ettan mot tumba och vann den med :D Härligt tjejer :D
Haha men den här gången var domarna riktigt skumma. Först visste de inte vem de skulle visa ut, sa nr 14 och pekade på nr 10, och det tog jättelång tid innan nr 14 fick åka ut. Sen var det så ängång till! Och sen var de oense hela tiden: -Den var ute, -neej hon knufadde ut henne med bollen,  -hon sprang rakpå, -nej det den andra som sprang på henne och försvarade! Och jaa sen var de rätt otydliga med timeout tecknen, så sekriartatet såg inte det och det blev värsta uppståndelsen om att de skulle stoppa tiden, och efter kanske fyra ggr när de hade missat att stoppa tiden började tom publiken ropa: Stoppa tiden! Klockan!! Hihi det var lite roligt :P Och sen det värsta var att först fick vi en utvisad som skulle in på 18:52 (hihi jag har stenkoll) och sen de en som skulle in på 18:37, men 18:52 sa jens, bra nu är vi en mer, men ickesanicke deras utvisade gick in på 18:52 hon med. Och det värsta var att dommarna ite gjorde nått utan lät henne vara kvar inne!

 My sweet team-bild från USM steg 3 :)
Fofograf: JAG :D

Jaja nog om handboll, ni är kanske inte så intresserade :D <33

Ska väl gå och klä på mig och ta mig till skolan -.-'

PUSSN

Kommentarer
Emelie säger:

Hehe, nej men jag har kaaaanske hört en på norska också.. fast är inte helt säker på det xD

2010-02-01 | 20:39:14
Bloggadress: http://emelou.bloggagratis.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback