Stirriga och Spattiga

Det var min klass idag. Hela SO-lektionen och Hela Svenska-lektionen var världens kaos. Och Idrottslektionen var asskumm ibörjan. Gisse satt vi skulle (eller de pga min hand var jag inte med) värma upp med kramkull och alla bara sprang iväg och började spela innebandy...?? Vad det nu skulle vara bra för. Undra om det är för att alla är nervösa införnationella provet imorrgon... Hm. Jag är iallafall. Eller om jag får fart på nått kan jag skriva i evighet, men tänk om jag inte kommer på nått? Jag kommer seriös bryta ihop då. Jag menar allvar!
Jag och Mirrow och Adina var på konsum och handlade proviant inför morgondagens påfrestning. Jag tog godis och två bröd som jag åt som mellis, ni vet sånnahär en-kronors bröd som är enormt goda! Adina slog på stort och handlade godis, en banan xD, en energybar, ett bröd och en dextrosol (Y) hahah men allt som hon handlade som jag inte gjorde har jag hemma ;)Här är delar av min klass inklämd på djurgårdsfärjan ;)

Sen på projekt tiden har jag och Mirrow Lera&Design. Hela den gruppen är störd, och helskumma. Högljuda, lyssnar inte och helt jobbiga!  Det är kul med Leran och det, men inte med gruppen. Skulle ha jobbat med Photoshop, men såklart funkade inte min och Mirrows PS -.-

Sen har jag inte gjort så mkt. Nästan inget alls. Badat hunden. Det har var asslappt och mys <3

Lyssnar på Glee Cast, de är riiiiiiiktigt bra! På spotify :D Men hallå, äre nån som har nå bra musik tipps? :D<3


Veeeet ni???? Jag min ömma moder har skaffat hem SEMLOR!!!!! NAAAAAAOOOUUUM!<3<33<3<3

 Bild

Nu har jag inget mer att säga. Fett ovärt inlägg. Men iallafall.

På kärt återseende!

Kommentarer
Jossan säger:

Vi kanske inte har samma musiksmak men band som jag tycker är väldigt bra är iaf Paramore och All time low :D

2010-02-11 | 15:50:24

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback