Matte

Sitter här och pluggar matte. Matteläxa. Och så hemskt är det inte. Jag har insett att matte är rätt kul! Och det är ju bra eftersom att jag åtminstonde kommer att läsa matte D på gymnasiet :P Matte är kul när man fattar! Men tänk! Hur ska jag kunna plugga när jag inte har Adina här? :O <33 Utan henne går det inte! Eller vi får hoppas att det går.

Här är min bok :)

Jag tror att jag kommer att sänka mina betyg på gymnasiet. För där är det så mkt högre krav, så mkt mer plugg, där på Viktor Rydberg, som jag tillsist valde! Men det gör väl inte så mkt? Eller? Jag har ju i allafall gått på VRG ;)

 bild

Igår så sa Said, spinning ledaren, att den enda skillnaden mellan en vältränad och en icke vältränad är att den vältränade återhämtar sig snabbare. Och att man inte kan se på en människa att den är vältränad. Jag vet inte om jag tror på det. Jag menar om nån har mycket muskler, bra hålling och ingen övervikt, ser man ju att den personen är vältränad, tillskillnad från en  mycket överviktig person som knappt kan gå? Eller har jag fel?

Dagens Fråga:
Kan man se på folk om de är vältränade?



Nu ska jag gå tbx till mitt pluggande :P Puss

Kommentarer
Anonym säger:

svar;visst var den snygg =)

2010-02-16 | 09:46:19
Bloggadress: http://esks.blogg.se/
Jossan säger:

Ah, hjälp, matte D. :O Jag är inte ens säker på om jag ska läsa matte B ;)

2010-02-16 | 12:31:43
Bloggadress: http://kristens.blogg.se/
martina säger:

Hej. Jag jobbar i hemtjänsten och där får man inte ha långa naglar då man kan riva den personen man tar hand om + att de kan samlas bakterier..

2010-02-16 | 12:33:49
Bloggadress: http://misswitte.blogg.se/
B R O W N S U G A R säger:

hellu :D allt bra?

2010-02-16 | 14:23:29
Bloggadress: http://brownsugar.blogg.se/
Mirre säger:

Hum.. jag tror konditionsmässigt så kan man inte se om en person är vältränad. Men och man ser musklernas är stooora så kan man se att personen är vältränad

2010-02-16 | 20:15:33
Bloggadress: http://friskisflickan.blogg.se/
Adina säger:

jag kommer inte klara matten utan dig heller! vi är ju radarparet lix! Fast eftersom vi är så grymma så kommer det säkert gå bra. Vi får hålla telefonkontakt under mattelektionerna hhaha.



Jag känner iaf att när jag är vältränad, återhämtar jag mig snabbare, men det är väl konditionsmässigt. Styrkemässigt syns det väl tydligare utanpå istället. Hahha värsta analysen xD

2010-02-19 | 17:21:42
Bloggadress: http://miadina.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback