Lördag Morgon

Var astrött igår efter Kyrkan som var mysig och rolig, vi fick höra en kille från USA prata om vänskap. På engelska, det var mycket roligare än på svenska, och jag förstod allt :D <3 Hihi han berättade att han hade en som som heter Ben, och det finns ju en kille där som heter Ben och han är från USA xD Det var lite kul ;) Iallafall så fikade jag med Amanda<3 och sen hängde vi på Amanda D och Isabelle och Alexandra :D Jag och Isabelle utböt lite hemlisar i ett fönster och hade allmänt mysigt, fast jag var sjukt trött och efter att ha tittat på halva Zorro på trean så gick jag och la mig!

Idag är det dags för Melodifestivalen :D Efter vad jag har hört och sett så gillar jag Andreas och Erik mest :D

  och

Erik har jag faktiskt träffat :) Han intervjuade mig, och mina kompisar förra hösten ;) Han är riktigt snygg faktiskt, synd att han är tsm med Molly Sandén...

Bild

Mina paranteser har åkt iväg och tittat på badrumsgrejs och jag har fått uppdraget att städa badrumet... och sen ska jag kanske städa i mitt rum och sen borde jag nog göra mitt val idag... Det är min dag. Någon som vill hitta på något på resten av tiden ;)??


Ha en bra lördag!


Kommentarer
Fridah säger:

Haha, kommer ihåg den dagen då han intervjuade oss. Oförglömligt! ♥

2010-02-13 | 22:09:49
Bloggadress: http://saganomfridah.blogg.se/
Adina säger:

justja, det gjorde han ju! xD och gud vad snygg han är! Andreas och Eric var mina favoriter med ;D <3

2010-02-14 | 21:22:33
Bloggadress: http://miadina.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback