Förändra liv genom att säga NEJ!

Det var min rubrik idag på svenska nationella. Jag skrev en novell om att våga säga nej. Det blev rätt bra och aslång, SEX SIDOR :O! Åt sjuuuuukt mycket godis, ett äple som vi fick av Cajsa och en kexchoklad. Hon hade även Loka, men ajg hade mitt vatten :D Satt i 160 min och bara skrev. Eller jag visste vad jag ville skriva, men fick lixom inget flyt så fick sitta ett tag ibland och tänka.... Men hade underbaraste platsen, vi väggen och precis i solen och kunde lixom titta ut och det blev mysigt och varmt :D Bytte position hela tiden, typ på sidan, liggande, fötterna på elementet, fötterna på stolen framför, nedsjunken, vanligt... Ja you name it!
Man kunde välja mellan att skriva en debatt text om åldersgränser, skriva fritt om Allt är möjligt (som jag valde) ett brev till Stadsminister med förslag för mer gemenskap i samhället eller om varför vi delar in folk i fack och hur vi gör det.

Jag tyckte att det gick bra och handen gjorde nästan inte ont alls!

Du ser jag på Glee förförsta gången, och det är askul och asbra! Synd att jag är på träningen vid den tiden :/ Men de sjunger svinbra och dansar sjuktbra! Och sångerna är riktigt bra!


Glöm inte att fråga, snart är tiden slut (Ni får såklart fråga annars med) och jag ska svara :D Titta in snart för att se svaren på just dina frågor!

Puss

Juste, går du i nian? Hur gick det på ditt prov? <3

Kommentarer
MyzaaN - Princess Pink säger:

DET VAR AS GOTT :D Mumsigt :D hehehärligt att det gick bra ;) <3

2010-02-11 | 22:01:19
Bloggadress: http://myzaans.blogg.se/
Jossan säger:

Vill inte klaga eller nåt nu. :) Men var man inte tvungen att ha "Allt är möjligt" som rubrik på den du hade? Det stod ju under typ "Rubrik: Allt är möjligt!"

2010-02-12 | 14:23:10

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback