Samhällsprogramet på VRG

På VRG Jarlaplan kan du läsa Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning samhälle. Här har du också goda möjligheter att utveckla din konstnärlighet.

Samhällsvetenskapsprogrammet på VRG Jarlaplan har en internationell prägel och skolan har många kontakter med utländska organisationer. Vi arbetar praktiskt och med hjälp av it-teknik och inbjuder föredragshållare utifrån. En del av inlärningen sker genom rollspel, som, genom att det är en upplevelsebadserad inlärning, är ett roligt sätt att ta till sig kunskap iolika ekonomi - och samhällsfrågor.

Undervisningen är på svenska eller engelska, beroende på vilken lärare som leder kursen. De lärare som undervisar på engelska har engelska som modersmål.

På VRG Jarlaplan finns det flera kurser i estetiska ämnen, som du kan välja under det individuella valet, för att bredda dina kunskaper, eller för att utveckla din konstnärliga sida. Du som vill fördjupa dina ämneskunskaper har flera mer teoretiska kurser att välja bland.

Visst låter det bra? :D Åh jag både längar och är jättejätte nervös! Och sen vill jag veta klassen!!! NUU!! Åh Matilda har redan fått veta den och vi ahr gått igenom alla på fejjan redan, kulkulkul!!!Nervööös!


Kommentarer
Malin W. säger:

Sv: Hejsan! Vad roligt! Valt och valt haha, jag kom in där i alla fall. Jag ska gå samsam och ha upprop i sal 246, dudå? :)

2010-08-10 | 02:42:02
Bloggadress: http://malinwesten.blogg.se/
Amanda säger:

Allt kommer gå superbra gumman!! saknar dig maaaaassor!!!! <33333333

2010-08-11 | 10:40:32
Malin W. säger:

Sv: Åh, vad coolt! Ja, det kan vi ju mycket väl göra. :)Vet du några fler som ska gå sam-sam? Hittills känner jag bara igen en enda tjej och hon ska gå teater..

2010-08-12 | 01:02:40
Bloggadress: http://malinwesten.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback