Ni är för underbara!

För ett par månader sen var jag en bloggare med ungefär 2-5 besökare om dagen. Precis som när jag började blogga för ungefär 1½ år sen. Men sen nu på senaste har det gått i rasande fart uppåt. Jag har flera gånger sagt att mitt mål inte är att få så många besökare som möjligt, utan att jag bloggar för att jag tycker att det är grymt kul och för att jag vill minnas. Därför fick jag en stor fet chock när jag kollade statistiken för idag (igår nu då xD) 102 unika besökare! HUNDRATVÅ stycken! Det är helt otroligt.Helt ofattbart. Och riktigt riktigt coolt. Asså tänk er att 102 olika personer har varit inne på min blogg idag och läst det jag har skrivit, kanske tänkt över det och några få (alltförfå) har komenterat! Jag vill inte vara sur nu när jag har fått något så bra, men det vore så kul att få veta vilka som besöker min blogg, vad i tycker om den, så kan ni inte bara berätta? Det tar väl inte så lång tid att slänga in en kort komentar?! Jag lovar att svara! :D  Jag förstår personligen inte vartifrån alla ni underbara läsaer kommerifrån, men det är otroligt kul att ni är här och kikar! Ni är mycket välkommna igen!

Hundra personer kanske inte låter mycket om man jämför med storbloggarnas tiotusentals besökare varje dag, men för mig, som är en lite okänd bloggare som nyss bara fick besök av mina närmaste vänner, så är det riktigt stort! Även om jag som sagt inte bloggar för besökare, så är det ju roligare att blogga när man vet att folk läser det man har skrivit och tar del av ens åsikter och tankar! :)

       Happyface :) Fotograf: Nathalie

Och redan nu innan ett så har jag redan 8 besökare ;) Det är ju lite kul att på en timme har 8 pers kikat in. Mitt i natten :P Haha
Är ganska glad nu, som ni fattar, men riktigt trött! Måste sova! PUSS OCH GODNATT OCH SOVGOTT

Kommentarer
Emelie säger:

Tack så jätte mycket :)

2010-08-29 | 01:11:18
Bloggadress: http://saraelinemelie.blogg.se/
amanda säger:

vad bra att du är glad. jag tycker att du gör ett jättebra jobb och jag besöker din blogg varje dag:)

2010-08-29 | 14:19:20
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback