Gammalt!

Jag satt och kollade igenom gamla inlägg. Och insåg att typ den 5 januari hade jag gjort 9 inlägg och verkligen bara skrivit typ två rader i varje. Heeeelt onödigt! Och så här såg mitt inlägg ut om att börja skolan för ett år sen:


NIAN
Nu är det exakt en timme och tre minuter innan jag börjar nian. Men iförsig, jag tror nog att vi börjar ca fem-tio minuter senare, torsten är seg att komma igång, och alla kommer alltid försent xD Och nu vet jag vilken Robin som ska börja. Han sägs vara jobbig, men på Fejjan är han kompis med 12 av mina vänner och de flesta är mer en Okej :D Så så farlig kan han ju inte vara :)

Drömde en jättesöt dröm i natt! Vill ni veta den får ni fråga, orkar inte skriva upp den :P


Igår upptäkte jag och matilda att vi hade börjat läsa Harry Potter Fem sammtidigt! Det är lite läskigt. Speciellt eftersom att det har hänt tidigare, att vi har läst samma bok sammtidigt menar jag :D Scary,.... men kuligt :D


Nu läser jag älskade Amadas blogg :
http://www.amandarin.blogg.se/ Besök vettja! <333 Och Tittar på gamla Knight Rider. Det är verkligen gammalt! Hihi

Pussen!<3

 Fast gammla :D    Harry Potter och Fenixorden! <33333


Det är så roligt att bläddra bakåt! :D och för exakt ett år sen har jag skrivit såhär:


ARE WE HUMANS, OR ARE WE DANCERS?
Lyssnade just på den låten... <3 Och den har en specciell innebörd för mig, för att när vi åkte med bussen till eller från kittelfjäll, så gick den här på radio mitt på natten medans alla sov, och jag låg och lyssnade på den... Det ger mig minnen :D

Nyss tittade jag och amanda på She´s the man och innan bakde jag ännu en kladdkaka :P Den blev god, men inte lika bra som igår!

Elias tjatar på att jag ska säga Hejdå till alla jag chattar med och säga att min kära bror har lagat bacon till mig :D Så jag får väl gå då!

Kram! <333


Hihi :D pussogonatt

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback