The old days

Ja dagarna flyter förbi nu, fem veckor kvar? Kan det stämma? WIIIIEEEHIIEEE Jag har snart klarat mig igenom hela högstadiet, är snart klar med nationella proven, har nog bara NO kvar. Nej, det kan inte vara sant? Bara NO kvar? JAAAY! Glad är jag nu också! Solen skiner sitter här i kjol, för efter basketen är man helsvettig, och nu var det så varmt också! Snyggingarna mot Långisarna(?) Jag, Nattis, Mirre, Adina och Rorre mot Simon, Daniel och Långeman(Alex) HIhi kul, men varmt vare, och efter fösökte vi få Nathalie att bjuda hem oss till henne, och hennes pooooooool! Men den var inte fylld påstod hon.
Annars i tisdags hade jag roligaste mattelektionen, eftersom att några hade matte A nationella, så fick vi vara ensama och eftersom att det var så varmt så slog vi upp fönstren på vid gavel, vi hade tänkt att gå ut och sätta oss, men det fick man tydligen inte så jag satt i fönsterkarmen och A och M bredvid, sen kom Rorre med sin musik och vi satt där och chillade och diggade till musiken. Och jobbade lite(läs mycket lite). Resten av klassen, ja jag har för mig att de kastade pappersflygplan i rummet. Mogna nior vi är! Jag gillare! Igår gjorde jag matte muntliga, och jag har ingen aninig om hur det gick. Troligtvis okej. Sen på kväller åkte jag, Adina, Mirre och Nathalie till Friskis och körde först puls medel, med Anita, som jag och Nathalie (nybörjarna) helt virrade bort oss i i alla olika koordinations rörelser! :O Och Nattis köpte kort också. Plus att vi gick på Gisses KI-Box sen, som hon hade bjudit in oss till :D AS kul och AS jobbigt! Så jag tränade typ 3h igår, fast det här var våran tränings fria vecka. Ajabaja på mig!

Nu ska jag nog börja med mig SO-uppsats, för imorrn ska jag stå med laget i Nyckelviken och på Lördag kommer HOLMGRENS :D <3PUSSEEEEN

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback