Blogg

Har inte haft lust att skriva på senaste, så har inte heller gjort det ;)  Fördelen med en obesöktblogg är att man inte måste känna pressen ;)

Ska väl gå igenom helgen ;) Har hänt mycket

Fredag: Matte nationella, trodde det gick bra, men det gick tydligen åt skogen med b2. Sen hade jag mys hemma här med Adina och Mirre, med bak och en ganska gullig men rätt fjantig film ;) Fast jag gillade den iaf :D Hade 94/93 (a-flicks) träning i nacka sporthall på eftermiddagen. Det var inte alls för pinsamt, gick bra faktiskt, lite svårt med klister på bollen i början, men okej sen. Och de är inte alltför snabba och bra jämfört med oss, så det ska nog gå bra, däremot är de ganska starka, hade fys innan och det var rätt jobbigt, som en grej som hette brutalbänken tror jag som gick utpå att man hängde knäveck i en staketstång och sedan gjorde situps där. Tack vare det kan jag varken hosta,nysa,bajsa,ligga ner eller skratta utan att det riktigt värker, kunde knappt gå upprätt i gårkväll och hela skoldagen, men nu börjar det ge sig. Efter att jag hade duschat vare ingen idé att åka in till kyrkan, så jag drog till jenny tsm med Lina, där åt vi upp Jennys påskgodis och dra påskmust och te, medans vi lyssnade på musik, snackade och kollade på gamla foton :D :D Mysigt.

Lördag: Började dagen med att skriva ett JOBBIGT sommarjobbs brev som jag ska skicka till se som jag vill försöka jobba hos, eftersom att jag inte får jobba på komunen förren jag är 16. Efter det städade jag lite fort och sen fick vi gäster, eller en gäst, Andres. Det var länge sen och han är en kompis till mina föreldrar. Efter maten stack jag till Adina där Jenny och Lina redan var, och utan Elli, för hon var sjuk :( VI hade skojj iaf och spelade Wii, åt godis och några chips ringar, spelade BUZZ som jag vann en gång och Lina en ;) Sen spelade vi hon slukades av vargen, som är HYSTERISKT kul! Jag och Adina började med att vina, sen vann jag och Jenny, och sen vann vi igen :D Och alla har sitt eget sätt att förklara orden på: Jenny kör med långsökta förklaringar och mycket öh, eh och ehm i, Lina kör mer på långa invecklade förklarningar, Adina kör väldigt snabbt, och snackar asfort och kör lite random, och jag jag kör (enligt dem) på lite annorlunda liknelser, som Karnevalståg blev Orminge hmhmhm (orminge Karnival) öh långt led, kö, öh SJ! Orminge SJ! Hahahha ja jag vet att jag är lite skum xD
Sen sov jag hos Adina och vi snackade ett tag och fick fram en riktigt smart idé :D

Söndag: Vi vanade vi 10 ungefär och körde på en stadig frukost med ägg, rostatbröd och fil eftersom att vi skulle springa Run For Water senare. Innan det så¨träffade vi Mirre och tog med henne in till stan där Adina skulle kolla på balklänningar, tillsist blev det en blå, precis hennes färg! Sen skyndade vi oss till kungsan där vi lämnade våra grejjer och sen tbx till operan där starten skulle gå! Och efter 41 minuter var vi redan i mål, inte jobbigt alls, det gick galant, förutom lite håll och lite vatten sprutningar (av mig (a)) Och när vi sprang i mål höll vi händerna uppe i luften sammtidgt alla tre och massa skrattade och nån tog kort xD Hahahahhaha så nu är vi kändisar ;) Sen åt vi på donken och sen bar det av hemmåt för att få en härlig kväll med familjen Ö, och Moa+Hugo och Amanda ute i sanden där vi körde vägg. Tyvärr förlorade jag alla gångerna. Är nog inte ett riktigt fotbollsproffs xD


Det var helgen ;) PUSS SOrry för låååångt inlägg!  

Kommentarer
calle säger:

gick de inge bra på nationella för dig?:(:( Jag höll på att tabba mig som fan hahaha jag fick 5x10 till 15 på b2... tur för mig att jag insåg vad jag gjorde fel hahaha!

hur är det?

puss ! <3

2010-04-19 | 17:34:38

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback