SM

Ojojoj! Bajskorvs dåligt med uppdatering sen SM.  Men till allas glädje ka n jag säga att vann alla matcherna. Stort. Första mot enköping tror jag det var 24-10 till oss och nästa mot Årsta med 25-10. Sen vann vi mot Strand (hemma laget i hudiksvall) och sen mot Älvsbyn också :P Det jobbiga var hallarna... som verkligen inte var bra! Seriöst så var så var själva kanten ca. 20 cm bred. Precis så man fick precis plats med fötterna. Och amanda skickade en boll fårn ena kanten till mig, men den blev lite fel, men jag kunde inte ta den, för om jag hade backat hade jag tagit den utanför planen, och gått framått, så hade jag klivit över ¨målgården. Ingen bra ide... men annars gick det bra :D

Stället vi sov på var att dagis, och därifrån åkte vi men en mini buss, en större sl buss med årsta eller en megabuss med älvsbyn, som var snälla nog att skjutsa oss :D Men det var kallt i rummet, så roligt var blev jag halssjuk andra dagen xD Jag sov bredvid Torun o Amanda och hade en himla lampa i ögonen. På kvällen innan så berättade en Tränare, som jobbar som frisör om massa jobbiga och pinsama lägen på hennes jobb :D Det var sjukt kul!

På vägen hem så mådde jag bra ungefär halva resan, sen gick vi genom hela tåget efter en toa åt amanda, och efterdet så stod vi och patade med linnea, Lisa, Elina, och några fler. Iallafall så när vi kom tillbaks mådde jag skit illa och huvudet värkte och jag ville bara sova, men ändå inte för jag ville njuta av de sista stunderna på tåget med laget...  men jag fick låna amandas ipod och drogade Erik Hassles Dont bring flowers after im dead! Älskar den låten!

Juste, vi var på en pizzeria, och första dagen åt vi lasange, och till det fick man hämta sallad, och annansaen var dålig och smöret var TRE månader gamalt... Men lasagen var hur god som helst!
Igår var jag med Amanda på Titanic museet, för tredje gången xD Och Det var lika spännande, förutom att min audioguide tog slut på batterier, men man kunde sttoppa in två hörlurar i en så det gick halvbra :D
Sen shoppade vi och gick till Emmaus, och är hittade jag en tröja från Monki, och amanda en jättefin fröja:
`
Fin va? <3


Dagarna innan har vi bara sett på film, Bring It on, och Cayouty Ugly :D Och ätit massa kakor och Ben and Jerrys <3
Och inte nog emd det, min pappa hade bakat en jättefin tårta som det stod SIK på (Skuru IK) med vindruvor och jordgubbar, och den lyckades jag och han äta upp på tre dagar xD Vi gottegrisar

Nu är jag i Göteborg, och har gjort engelska läxan. Innan han jag pratat lite med isak och spelat sims med Elin.

För alla er som inte gillar långa inlägg: Jag ska sluta nu!

PUSSAR!


Hur Svensk är lilla Johanna då?

Hur svensk är du?
[-] Ditt efternam slutar på ... son, lund, bergeller gren
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[-] Du vet någon utanför din familj och släkt som har samma efternamn som dig
[x] I din familj är ni 2 barn
[-] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din pappa är yngre än din mamma
[x Din familj har en bil av ett svenskt märke
[-] Din pappa heter Lars
[-] Din mamma heter Anna
[-] Du har blåa ögon
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har en egen mobil
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit i Danmark
[-] Du har varit i Norge
[x] Du har varit på Gotland
[x] Du vet vilken av Vänern och Vätten som är störst
[x] Du vet vad Vättern och Värnen är för något
[-] Din familj har en husvagn
[x] Du känner någon som har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[-] Du har ingen släkt som kommer från andra länder (Eller joo xD låt oss säga såhär.. det är bara pappa och   hans brorsor och deras fruar som är svenska, och matilda xD)
[x] Du idrottar minst 2 ggr i veckan
[x] Du har / haft en hund / katt
[x] Du får månadspeng / studiebidrag
[x] De flesta i din familj är blåögda (3 blå ögda, 3 brunögda)
[ibland..] Du äter snabbmat  
[x] Du följer en serie på TV
[-] Du är kär
[x] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[x] Du är blond
 
Kryss: 23
Multiplicera antalet kryss med tre
69% svensk!

Taget från Amandas blogg, som fick det från Linneas blogg.

Detta är annorlunda:

Förlåt alla som tyckte att mitt förra inlägg var långt xD  Fick komentaren: "HAHAH Skriv en bok" kanske ska tänka över det xD
Ska inte skriva långt nu.

På tyskan idag såg vi på Furehns elit ( med : över U:et.) Handlar om ngn skola där de utbildar unga killar till soldater.

Sen på slöjden kom jag inte så långt, för jag var btvungen att...gissa. SPRÄTTA! Känner att jag kommer in i samma vana som förra året när jag sydde en lappväska. Men nu var det inte bara en liten lapp, utan en hel kjol! Som jag felkatigt hade sytt ihop. Men sen var det bara fel att sy ihop på två ställen så jag hade sprättat en sida i onödan -.-

När jag kom hem började jag packa inför SM, och tyckte att det var jättebra, för allt fick jättebra plats, ja det var till och med plats över! Men sm alltid när man packar blir det över fullt. Får försöka ändra det senare. För nu måste jag byta om inför bollskolan, jag och amanda ska åka om en kvart!

PUSS LOVE YOU!

Kanske uppdaterar en gång till innan SM, men vi åker vi halv åtta härifrån imorrn, och jag ska på Insideout i kväl, så vi får se.

ORTUR

Hade värsta otursdagen igår! Specciellt på träningen! Jag gjorde illa mig HELA tiden! Inte konstigt att jag har blåmärken lite överallt idag!
Och Gissa! Snart är det SM!!! Och VI ska vinna!

I går snackade ja med Fridah älsklingen, och vet ni vad hon sa? Hon sa att hon skule hjälpa mig att få ordning och reda på bloggen, och fint å allt! Tänka sig! Det ska bli bra här tillslut!


På bilden så håller vi på med Kroki, och jag fick stå modell först, och Adina ba: Jaa, men vi kan väll köra i minst tio minuter va? Men hon visste inte hur jobbigt det är att stå modell! Man får asont på det benet man lutar sig på! Och jag hade idrottsbyxorna under legginsen och tröjan under koftan. Men jag kunde ju inte bara gå i leggins så jag tog med en kjol också. Men jag hade klänning i skolan, så kjolen blev över. Och allt bara för att jkag skulle kunna ha idrottskläderna på mig på morgonen xD hade vart enklare att bara byta om... -.- Och var tvungen att ha en svart tröja, eftersom att det var protesterar dagen mot att skolan tar för mycket fritid från oss, och klänningen var den enda svarta tröjan jag hittade, som inte var glittrig xD ( men nu i efterhand insåg jag att det var rätt snyggt med kjolen under klänningen, vet det låter weird, men ni ska få se!)


Idag på NO:n tänkte vi protestera för att skolan tar för mycket fritid från oss (fick du också det smset?) Ialla fall så tog vi på oss jackor och mössor, men vissa tänkte skolka, för att protestera mot att Olga (även känd som Irina) undervisar oss i NO och matte. När vi kom in berättade Torsten att Olga hade bestämmt sig för att göra de teoretiska delarna först i sin utbildning, och sen kanske komma tillbaks, för det gick inge bra på våra lektioner, för vi behövde anstränga oss allt vi kunde för att förstå vad hon SA, och kunde knappt ägna oss åt att förstå vad det INNEBAR, och hon behövde lära sig allt utan till (lektionen) innan hon hade den och försöka uttala det rätt, och det var jobbigt för henne. Så bestämmde sig idag för att lämmna oss. Lite sorgligt, för torsten trodde att vi skulle protestera mot Olga, fast vi menade ngt helt annat, och alla (förutom Robin L och Alex) kom in på lektionen iallafall. Och vi fick lära oss det somhon hade undervisat oss :) Så det blev bra till slut, även fast jag har jättedåligt samvete för det nu...


Sen på SO:n så fick vi gå in lite tidigare, och det blev världens djungel! Killarna, mest Alex, Robin L, Simon och Thor sprang rund poch försökte frisbeea ett lock på varandra. Och för att skydda sig ställde de sig bredvid eller bakom oss oskyldiga. Mest tjejer. Och tyvärr tyckte Robin L att det var ett utmärkt ställe att så på. Bakom mig. Så jag fick locket på mig två ggr :P

På Idrotten så hade vi jättekul med något som GIsse kallade boll och styrka. Det var fyra stationer och man var lag om två. Och man mötte hela tiden samma lag. Jag och Robin L mötte Nattis och Johan. Och Jag och Robbin Vann! High five! På den första stationen skulle man hänga i ringarna och gunga, samtidigt som man försökte skjuta in bollen i målet(som var omöjligt, eftersom det var ett innebandymål xD) så ingen gjorde mål. Nästa var Rugby på tjockmattor. Enkelt. Tackla nere och försök få bollen över till andra sidan och gör en "Tutch down"
Vi vann med ett. 1-0. Nästa var blindboll. Lagen satt på varsin sida om planen med ögonbindlar och försökte rädda bollen från att komma i väggen på sin sida, genom att lyssna på bollen som plingade, eftersom det var massa bjällror i. De vann. 1-1 stod det då. Sen var det Fia med hopp. Lagen började i varsin rockring och kastade en tärning. Så många prickar det var på träningen var man tvungen att hoppa, sen fick man flytta på sin ärtpåse och försöka komma i kapp de andras ärtpåse. Hajjar ni? :D  Och vi vann i sista sekunden! Alltså: 2-1 till oss!


Nu ska jag slappa lite till. Har sett på Gossip Girl och Chuck har hälsat på Georgia på ngt kyrkläger, för att bevisa att Serenas nya pojkvänn Gabriel är falsk och inte bra för henne. Sen såg jag på Life of Ryan på MTV som handlar om Ryan Schekler, en skejtare :D <3

Sen blir det "träning" Det är Gemensam aktivitet.Så kramar allihopa!Vem är det som är bäst?

JAG! Igår (tisdag) Var ja seriöst jättebra på springingen! Låg nästan först hela tiden! Och sen på träningen gick det också massa bra! WOW!

Idag gick det inte så bra. Fick VG+ på ett NO prov som jag VERKLIGEN hade pluggat till och vet ni varför? FÖR ATT SVAREN VERKADE STRESSADE!Och vet ni vad? JAG VAR STRESSAD! Vi hade ju bara en *@!!@"*^¨ timme på oss!

Lungn nu.


Jaao, nu är det snart träning och jag måste äta innan och JOBBA SO! För jag ska för FASEN inte ha något himmla VG+ på det här! Ge mig ett MVG!

 

PUSS PÅ ER!<3


Alexandra

Alexandra på besök är alltid trevligt :D Tänka sig hon hittade en tia, och såklart fick hon vara med på Jannes lektion :P Hahha så roligt, hon ritade en bild på mig och mirre på paint :P Och så tog vi massa kort, spec. ett på Adina och Thor som var så gulligt som sitter bredvid varran på engelskan :P

Och vi hade Testnationelltprov idag, och jag tor det gick ganska bra :) Och sen genomgång av Matteprovet... -.- J fick VG, BAJS... och allt bara böev fel och... ja, det var jobbigt.

Sen nu har jag sett på Gossip Girl<3  Gått med favvohunden, läst en suuuper tråkig bok-Doktor Glas. Läs aldrig den! Och sen skulle jag å Amanda möta Lena från friskis, men hon tog en annan väg, så vi gick om varrandra :D
 Ser fin ut, men den är INTE det. Nu blir Adina och Mirre glada <3


Sitter och lyssnar på Party in the USA-Miley Cyrus Jättebra faktiskt. Funderar på vilken låt som peppar mig, så jag kan sicka den till Camilla, så hon kan sätta ihop en "pepparlåtlista" till SM

Nu ska jag inte skriva mer.

Puss

Glömde Bilderna xD

NAJS SÄGER JAG BARA!

Till MIG :D <3
Till Sofia Sjöö :D

Och ngn av dem till Amanda<3

PUSS!

NEW YORK! <3

OKEJ DETTA ÄR TYP STÖRST I VÄRLDEN!!!! JAG SKA TILL NEW YORK! SERIÖST! KAN INTE FATTA! DREAM COME TRUE! <3 Igår var jag ovetandes på Friday´s i sthlm och åt Chicken Finger (smaskismaski!)Så fick vi ett paket från mamma och jag sa att Elias kunde öppna :D Inuti låg en Rese guide för New York. Och ett par papper. Jag fick boken och Elias tog papprena. Jag fattade inget och tyckte det var roligt, trodde de gett oss den för att titta :D Och hetl plötsligt får jag papprena från Elias och han säger: Läs här! Och jag läser och fattar nada... varför är det en bild på ett hotell? Börjar, lite tro att vi ska dit, men våar inte tro det, och Elias blir otålig och säger : Läs på det där pappret i stället, och visar på det tredje pappret och Jag läser: Bokning: Carlqvist, Per blablablablablabl... osv Och jag ba: JAAAA!!! innom bords och ba: Är det sant? SKämtar ni? VA? och inget skämt var det! Den 30 mars bär det av till härliga USA för första gången! Seriöst kan inte fatta det än!! Och sen var det dags att åka till Graceland i filla och man kramade alla favoriter där <333 Och på mötet kunde man knappt sitta stilla, för upphetsningen! Och smsade Amadna och Adina och från Adina fick jag medelnadet: AHHH!OMG! Varfö? Men gud vad kul!!! Ahhh från elli,lina och jenny: Fan ta dig xD Haha johanna, jag är avundsjuk!!!<3 Och Av Amanda: VAVAVAVAVA???GAH!! Gud vad kul! Hur, vad, va? :O <33 Och av mig fick de meddelandet: JAG SKA TILL NEW YORK I MARS!!! AAAAAAH! JAA!!<3<3<3<3<3 Seriöst super kul! <333 HAr fem personer som ska föjla med i min väska, Sofia Sjöö, Alexandra Hedesand, Miranda Federspiel, Adina Henrikson och Amanda Säflund xD Och två beställningar av I<3NY tröjor, en svart till Sofia Sjöö och en i enåterkommer-färg till Amanda xD SJälv ska jag ha en vit :D Det ska bli SUUUUPER KUL! ÅH igår var verkligen en superdag. Först Vinna MAtchen mot Tyresö med sex mål. Sen Äta massa gott på Friday´s och sen New York Beskedet och Sen Graceland med sötasta människorna och massa KRAMAR <3 SÅ GLAD att jag fortfarande är glad och de överväger förlusten mot fjotisskånela idag och skolan i morrn (Fast Alexandra kommer då :D) PUUUUUUSSS! <3 Juste, jag har nog bestämmt mig för denna blogg :) Glädjekram! <3