See ya guys in a couple of days!

NU DRAR JAG!  Jag ska nämligen på Konfaläger ikväll! Vi ska till Anskarsgården någonstans i vårt falukorvsland tsm med ngra andra konfa peolple :D Fatta vad sjuuuuuukt överdrivet najs! Och vi missar "tyvärr" skolan i morrn. Wiiihooo! Living the dream! 

I går var jag och nattis ute på en  Failad orientering. Vi började bakifrån, och hittade de tre första hur lätt som helst, sen skulle vi hitta sexan, och då föll allt, vi irrade bort oss, och var helt ute i cyckel....xD Vi gick runt där och hoppades på att vi skulle se den. Har ingen aning om vart vi var, för kartan kunde vi inte använda för att vi var ju borta. Klev rakt i ett träsk. Helt bajsbrun över högra skon, NAJS! Super blöt om båda skorna, det plaskade i skorna! Var blöt överallt, förresten, det regnade ju!  Sen hade vi ett nytt mål, att hitta tillbaks! Så vi letade efter en stig och då hittade jag ett par as häftiga solglasögon mitt i skogen! Jag tog dem xD De var av märket Ray-Ban, ingen aning om om de var äkta. 
Vi hittde vita markeringar på träden och följde dem samtidigt som vi hittde på en sång (se nedanför) tillslut kom vi tillbaks på 66 min av 80 möjliga, med tre kontroller av nio. Lyckat! Väntade med Gisse på Adina och Mirre. Sen när de kom så väntade vi på Alex, Alfred och Robin. Jag tror att Robin blev lite sur på mig när jag ringde dem och sa att de borde bege sig till baks xD Hehe. men vi klarde oss i alla fall hem sen! :D JA!!

Vår sång: (melodi: Min kärlek aha, shirly clamp)
Vi orie terar, så duktigt aha, i en väärld fuuull av blåååbäär!
Vi följeer aha, de vita aha, markeringarna tills vi hiiitar uuut
Med en karta i hand!

SÅ ÄGING ÄR DEN! Eller hur? :D

KRAMARNA TILLS VI HÖRS! <3<33 


Kommentarer
A säger:

haha johanna, har aldrig sagt att du varit friluftsmänniska! ;) Men ha så superkul på konfalägret nu, väntar på dig när du kommer hem! :D pussn <33

2009-05-19 | 21:19:49
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback